Μητσοτάκης: λαγός για την επιβολή βιομετρικού ελέγχου στην Ε.Ε.!! ΨΕΜΑΤΑ!

Η πολιτική χυδαιότητα του Πρωθυπουργού ξεπέρασε τα όρια!!!

Μητσοτάκης προς ΕΕ : Να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι εμβολιασμοί - ΤΑ ΝΕΑ
Το εμβολιο της MODERNA διδει > 80% ανοσια στον κορονοιο σε  τρις εβδομαδες και 95% ανοσια μια εβδομαδα μετα την δευτερη δοση ,οποτε οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ  ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ και οι ηδη εχοντες αντισωματα στον κορονωιο λογω αναρρωσης ΜΠΟΡΟΥΝ,και ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κινουνται ελευθερα ΠΑΝΤΟΥ για να κινησουν την κατεστραμμενη Οικονομια ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.
 
Διαβαστε την ΛΟΓΙΚΗ επιστολη του Μητσοτακη που παρελειψε να αναφερει ο Κωνσταντατος!
 

Η ανεπίσημη μετάφραση της επιστολής:

Προς Αυτού Εξοχότητα

Ursula Von der Leyen

Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 

Αγαπητή Ούρσουλα, 

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, εισερχόμαστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση στη μάχη για τον περιορισμό του ανθρώπινου και οικονομικού κόστους της πανδημίας του Covid. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικής σημασίας για την διασφάλιση του μαζικού εμβολιασμού των Ευρωπαίων πολιτών, μειώνοντας τον δείκτη των κρουσμάτων και θέτοντας τη βάση για επιστροφή σε μια κάποια οικονομική και κοινωνική κανονικότητα το 2021. 

Υπ’ αυτό το πρίσμα, η διασφάλιση της ταχύτερης δυνατής επανέναρξης της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων μεταξύ των Κρατών – Μελών, αλλά και με τρίτες χώρες είναι μια θεμελιώδης προτεραιότητα για όλους μας. 

Για το λόγο αυτό στην Ελλάδα, κινηθήκαμε γρήγορα και εφαρμόσαμε διαδικασίες για τη διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Ένα βασικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η δημιουργία ενός πρότυπου πιστοποιητικού, που θα αποδεικνύει ότι ένα άτομο έχει επιτυχώς εμβολιαστεί. 

Σε αυτό το πλαίσιο, επισυνάπτω ένα προσχέδιο του πιστοποιητικού, που έχουν προετοιμάσει οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές. Θα χρησιμοποιείται κατά την επιβίβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς: αεροπορικά, θαλάσσια και σιδηροδρομικά. 

Ενώ δεν πρόκειται να καταστήσουμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό ή προαπαιτούμενο για να ταξιδεύσει κάποιος, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν. (ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ 72 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ )Αυτό θα αποτελέσει επίσης και ένα θετικό κίνητρο ενθάρρυνσης των πολιτών να εμβολιαστούν, που είναι κι ο μοναδικός τρόπος να εγγυηθούμε την επιστροφή στην κανονικότητα. 

Βάσει των προαναφερθέντων, είναι ζωτικής σημασίας να υιοθετήσουμε μία κοινή γραμμή για το πώς θα πρέπει να είναι δομημένο ένα τέτοιο πιστοποιητικό ώστε να γίνεται αποδεκτό από όλα τα κράτη – μέλη. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά η μακρά εμπειρία μας στην ανάπτυξη μιας κοινής φόρμας εντοπισμού επιβατών (PLF) μας έχει αποδείξει πως είναι απόλυτη ανάγκη η ευρεία υψηλού επιπέδου κινητοποίηση σε ευρωπαϊκή κλίμακα για να εκκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ανυπομονώ να δώσω από την πλευρά μου την αναγκαία ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση και για τον λόγο αυτό αντίγραφο της παρούσας επιστολής αποστέλλεται σε όλους τους Ευρωπαίους ομολόγους μου. 

Αν καταφέρουμε γρήγορα να φτάσουμε σε μια κοινή γραμμή μεταξύ των κρατών – μελών για ένα κοινώς αποδεκτό πιστοποιητικό εμβολιασμού και τις χρήσεις του, μπορούμε στη συνέχεια να προωθήσουμε το ζήτημα αυτό και σε σχετικά διεθνή fora, συνεισφέροντας έτσι στην επανέναρξη της ελεύθερης κυκλοφορίας σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία αποτελεί τη βάση για την επιστροφή της οικονομικής δραστηριότητας σε προ κρίσης επίπεδα. Για χώρες όπως η Ελλάδα, που εξαρτώνται από τον τουρισμό, είναι επιτακτική ανάγκη το εν λόγω ζήτημα να διευθετηθεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. 

Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω άλλη μια φορά τις καλύτερες ευχές μου για το 2021 και τη βαθιά μου εκτίμηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε στη μάχη ενάντια στην πανδημία και την στήριξη των Κρατών Μελών σε αυτή την, δίχως προηγούμενο, κρίση.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Προς όλους τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων

Προς την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου
«ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η πολιτική χυδαιότητα του πρωθυπουργού ξεπέρασε τα όρια…»

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος 14/1/2021

Η πολιτική χυδαιότητα του Πρωθυπουργού ξεπέρασε τα όρια!!!

 Aνακατεύει το στομάχι κάθε δημοκρατικού πολίτη ανεξαρτήτως Κομματικής τοποθέτησης. 

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για ένα πρότυπο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού

ο Μητσοτάκης αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις για το καθεστώς που εγκαθιστά στη χώρα μας.

Kαθεστώς ανελεύθερο, με φασιστικές πρακτικές, που θα στιγματίζει ως λεπρούς ή προς εξόντωση όπως τους Εβραίους 

όσους δεν επιθυμούν ή δεν πρέπει να εμβολιαστούν και θα τους φυλακίζει σπίτι τους.

Τι πιο χαρακτηριστικό ενός ακροδεξιού νου δεν είναι όσα γράφτηκαν στην περιβόητη επιστολή όπως δημοσιεύεται σήμερα σε έγκριτα μέσα ενημέρωσης; Μόνο ένας αντισυνταγματικός και πολιτικά ανήθικος σχεδιασμός θα οδηγούσε σε τέτοιες προτάσεις. 

Η ελέυθερη κυκλοφορία προσώπων δεν είναι δικαίωμα προς διαπραγμάτευση. 

Ίσως έτσι αποκαλύπτεται σε έναν βαθμό γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν και που οδηγούμαστε σταδιακά.

 Όλος ο δημοκρατικός και ο νομικός κόσμος της χώρας, οφείλει να κινητοποιηθεί. 

http://www.press-gr.com/2021/01/blog-post_379.html

Ο Βέμπερ στηρίζει την πρόταση Μητσοτάκη για το «πιστοποιητικό εμβολιασμού»… 

http://www.press-gr.com/2021/01/blog-post_399.html

«ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ!» ΥΠΕΡ του ευρωπαϊκού «πιστοποιητικού εμβολιασμού» η Φον ντερ Λάιεν…

«Εάν αυτό δώσει προτεραιότητα ή πρόσβαση σε ορισμένα αγαθά, πρόκειται για μία πολιτική και νομική απόφαση η οποία θα πρέπει να συζητηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο», πρόσθεσε η πρόεδρος της Κομισιόν, ενόψει της νέας ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής που διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη με στόχο τον συντονισμό των χωρών της Ενωσης απέναντι στην υγειονομική κρίση. 

  http://www.press-gr.com/2021/01/blog-post_174.html

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s