ΑΙΓΥΠΤΟΣ Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ. TΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ EVERGREEN…ΣΚΟΠΙΜΑ!

ΑΙΓΥΠΤΟΣ Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ & TΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ EVERGREEN…ΣΚΟΠΙΜΑ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!Παρακολουθείτε σε Επίσημη 1η, μία Δημόσια αυτή την φορά, Επανάληψη του τρόπου με τον οποίο το Ανθρωπόμορφο εκείνο Τέρας που άκουε στο όνομα KILLARY R. CLINTON – Μετέφερε παιδιά για Διανομή/Πώληση στους απανταχού ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ – Κάτω βέβαια από την «Ομπρέλα Ασφαλείας & Ευλογίας» του Clinton Foundation.

Το EVERGREEN βρίσκεται τώρα σε όλες τις οθόνες – Παντού ανά τον κόσμο, ρίχνοντας ΣΚΟΠΙΜΑ ΦΩΣ στις Βρώμικες δουλειές της Hillary Clinton (HRC) – Με την ελπίδα πως ο κόσμος θα συνειδητοποιήσει επιτέλους σε τι κατάσταση ζούσε για όσο καιρό βρισκόταν κάτω από τον πλήρη έλεγχο των Μασονικών Επικυρίαρχων Δυνάμεων … και Αφυπνιστεί!

Φυτεία «Καλλιέργειας» Ανθρώπων ήταν μέχρι πρότινος η ΓΗ! Τροφή στο τραπέζι των Επικυριάρχων Σατανικών Δυνάμεων ήταν οι Άνθρωποι της, και αυτοί και τα Παιδιά τους! Ναι, Ανθρωποφυτεία ήταν η Γη μας! 😪😪Το δε όνομα BARAKA1 στο ένα ρυμουλκό είναι ένα ακόμα «ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ» ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, που αποκαλύπτει τη σχέση Έμπορίας Παιδιών για Σεξουαλική Εκμετάλλευση, μεταξύ της KILLARY και του προδότη Προέδρου των ΗΠΑ – μαζί και του κόσμου ολοκλήρου, του BARACK HUSSEIN OBAMA!

Ερευνήστε! Ενημερωθείτε! ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!Είναι πια καιρός..! 💥💥Να θυμάστε πως, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! ΤΙΠΟΤΑ!Ούτε υπάρχει χώρος να κρυφτεί κανείς πάνω στη Γη τώρα πιά! ΠΟΥΘΕΝΑ!

#DrainTheSwamp#SaveOurChildren#TheGreatAwakening2020#WWG1WGA💙

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s