Ακούστε για να ξέρετε τα δικαιώματά σας απέναντι στο καθεστώς

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Σύνταγμα Άρθρο 5 παρ. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Ελληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη εεοδα και εισορο σ' αυτην."


Υπάρχουν και όρια στην αυθαιρεσία. Η πρακτική εμπειρία αποδεικνύει ότι τουλάχιστον στα διεθνή Δικαστήρια προς το παρόν επιτυγχάνουμε αποτελέσματα.


Κ.Μητσοτάκης: «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία»! - Προοίμιο φίμωσης του διαδικτύου;

Ti  είπε ο δικτατορίσκος της καταραμένης οικογένειας: 

«Τα social media»  κάνουν κακό στη Δημοκρατία…»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η οικογένεια Σομόζα στην εξουσία.

Από : "Φωνη Αχαρνεα".
Οι Δικτατορίσκοι πάντα έχουν πρόβλημα με την ελεύθερη ενημέρωση .Θέλουν να φιμώσουν τα πάντα υπό των ελέγχον τους .Για τη φοβούνται το φως. Και στο τέλος σπάνε τα μούτρα τους .Ένα κόμμα τον ανέδειξε πρωθυπουργό .Με αποστολή να προφυλάσσει την Πατρίδα από κάθε απειλή .Και αυτός ο Δικτατορίσκος έκλεισε στα Σπίτια τους ,τους Πολίτες, Με μία ψευδό Επιδημία ενός Ψευδό Κορονοϊού . Και διέλυσε όλους τους Επαγγελματίες , σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους . Και οδηγεί την Χώρα μας σε οικονομική καταστροφή .Με πρόσχημα τις αμφίρροπες αποφάσεις κάποιον επιτροπών για μία γρίπη .Και οι Τούρκο Μογγόλοι έχουν κάνει το Αιγαίο σουρωτήρι .Και εμείς απλώς τους παρατηρούμε για να δούμε που αλλού στα χωρικά μας Θαλάσσια ύδατα θα πάνε .Τις Ένοπλες δυνάμεις αντί να δώσει εντολή να εκτελέσουν το καθήκον της .Τις έχει θέσει σε αδράνεια .Αυτό τον εξυπηρετητεί ,Για τι τα σχέδια της Προδοσίας πρέπει να εφαρμοστούν. Τέτοια κατάντια .Όσο γρηγορότερα απαλλαγούμε από αυτόν τον Προδότη και την Παρέα του, τόσο λιγότερα δεινά θα συσσωρευτούν πάνω από τα κεφάλια μας. Μετρημένες η Μέρες του.ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ:  

το πρόβλημα είναι  πολύ ευρύτερο από τις απόψεις ενός ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ,  διότι όταν έχεις έναν πρωθυπουργό που κυβερνά συνδυάζοντας ακροδεξιά και σημιτικό ΠΑΣΟΚ, το μαύρο με το διαπλεκόμενο, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  Όλες, μα ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις μας  παίξανε,   αυτός εδώ όμως ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ακούστε για να ξέρετε τα δικαιώματά σας απέναντι στο καθεστώς

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s