Η.Π.Α. ~ τίποτα δεν τελείωσε, ο Τραμπ εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι …

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει ""TO ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ""


Τζένιφερ Άντονι

*** ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ***
«Μεγάλη νύχτα! Θα σας ενημερώσω με όσα μπορώ.
Ο Τραμπ το έχει 1.000% !!! Σε δύο εβδομάδες θα κλαίτε με δάκρυα χαράς και θα πανηγυρίζετε.

Όταν ο Τραμπ είναι έτοιμος, θα το ανακοινώσει μέσω του συστήματος έκτακτης ανάγκης. Το Twitter, το FB και άλλες ομάδες σοσιαλιστικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πιστεύουν ότι έχουν σταματήσει τον Τραμπ, θα μοιάζουν με ελάφια που πιάνονται στους προβολείς.
Το κερασακι στην τούρτα ήταν προχθές το βράδυ όταν οι Κογκρέσοι έφυγαν από το Σώμα, 15 άφησαν τους φορητούς υπολογιστές τους στα τραπέζια! Οι υποστηρικτές του Τραμπ τους πήραν και τους έδωσαν στις σωστές αρχές, τους ανθρώπους του Τραμπ. Μεταξύ αυτών που τα άφησαν πίσω ήταν η Νάνσυ Πελόσι !!
Ο Τραμπ θα αρχίσει να κυκλοφορεί το Declass. Θα εκπλαγείτε με τρόμο απλά κοιτάζοντας βίντεο, αντίγραφα τραπεζικών καταστάσεων, email και το βάθος του κακού. Κάθε κόμμα, κάθε τμήμα, κάθε διοίκηση για δεκαετίες.
Ο λόγος που έπρεπε να περάσουμε από όλο αυτό το δράμα ήταν να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι, να θυμούνται και να είναι έτοιμοι να δουν τα αποδεικτικά στοιχεία και να απαιτήσουν δικαιοσύνη. Θα χρειαστούν μήνες για να βγάλουμε όλες τις μεγάλες ιστορίες.
Θα χαρείτε που ο Τραμπ μόλις μετέφερε τις δύο τεράστιες Φορτηγίδες Φυλακών στο Gitmo. Αυτό προσθέτει άλλους 12.000 κρατούμενους στην ήδη εκτεταμένη φυλακή.
Οι συλλήψεις θα περιλαμβάνουν δημάρχους μικρών πόλεων πρώην Προέδρων και Πρώτων Κυριών, συμπεριλαμβανομένου του Μιχαλάκη  Ομπάμα.
Κριτές, αρχηγοί της αστυνομίας, δισεκατομμυριούχοι, μέσα ενημέρωσης, Χόλιγουντ και πολλοί ξένοι ηγέτες.
Αυτό το λέω γιατί ορισμένοι από εσάς ανησυχούν. Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ειρηνική μετάβαση στη νέα κυβέρνηση. Κάποιοι από εσάς το διαβάσατε λάθος.
Η νέα διοίκηση είναι δική του, θα φέρει πολλούς νέους ανθρώπους, θα φαίνεται και θα τρέχει εντελώς διαφορετική. Ο Τραμπ χρειάστηκε το δράμα των τελευταίων δύο μηνών για να δει ποιους θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Τώρα ξέρει.
Να είστε υπομονετικοί, να μην ακούτε τις ειδήσεις. Δεν υπάρχει τέλειος σταθμός για να πάτε, αλλά είναι τα άτομα που γνωρίζετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε. Είναι οι DJT, Sidney Powell, Lin Wood και Gen Flynn.
Είναι μόνο λίγες μέρες και θα αρχίσει να κυκλοφορεί. Μερικά από αυτά θα είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά έχουν όλα τα σκληρά αποδεικτικά στοιχεία που είναι εύκολα κατανοητά. Αυτό χρειάστηκε πολύ περισσότερο από ό, τι θέλαμε όλοι μας, αλλά κάθε λεπτό ήταν σημαντικό και αξίζει τον κόπο. Ο Τραμπ θα μπορούσε να το είχε σταματήσει πολύ νωρίτερα, αλλά χρειαζόταν να το δείτε, να πιάσουν όλους τους εμπλεκόμενους και να σταματήσουν αυτές τις οικογένειες εγκλημάτιων που κλέβουν τη χώρα μας για γενιές.
Καλή σας μέρα  κι Θεός μας ευλογεί. «
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο, κείμενο που λέει "@KBUSMC2 PEACEFUL TRANSITION OF POWER"

2 σκέψεις σχετικά με το “Η.Π.Α. ~ τίποτα δεν τελείωσε, ο Τραμπ εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι …

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s