Αυτά που έπρεπε να γνωρίζεις εδώ και καιρό σου τα κρύβουν, για να σε κρατούν στο σκοτάδι & δέσμιο των ΜΜΕ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που παίζουν μουσικά όργανα


ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ:

AΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΤΟ 1945,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ SOEKARNO ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Η.Π.Α ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ JOHN F. KENNEDY,ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α.

ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 1963 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ JOHN F. KENNEDY ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ 11110 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ) ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FEDERAL RESERVE ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.
ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1963 Ο JOHN F. KENNEDY ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ GREEN HILTON,ME TON ΠΡΟΕΔΡΟ THΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ SOEKARNO,ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ UN SWISSINDO KAI ‘’M1’’,OKTΩ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ DALLAS,TEXAS,OΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ FEDERAL RESERVE,TOY ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ 11110,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ,ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΑΥΤΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΤΕ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΥΡΗ.

ΤΩΡΑ,ΤΟ UN SWISSINDO,EXΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

http://swissindo.news/

https://www.youtube.com/watch…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Mi-Youcher LasiC ncome for Life HUMAN RIGHTS FOR THE WORLD Now UN Swissindo has arisen from the ashes to complete the Mission."


ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ:
TO 1963 YΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ GREΕN HILTON ΑΠΟ ΤΟΝ INΔΟΝΗΣΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ SOEKARNO,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α JOHN F. KENNEDY,ΚΑΙ ΤΟΝ WILLIAM VOUKER,ΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ,ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ?
Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON THΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1963,ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ-ΡΑΒΔΩΝ-ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΔΟΛΛΑΡΙΑ-Η.Π.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ U.B.S (UNION BANK OF SWITZERLAND).
H ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 11110 ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ KENNEDY ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 1963,Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ FEDERAL RESERVE).
ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1963,ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α,JOHN F.KENNEDY,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.
Η EΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ Η.Π.Α ΔΕΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΗΚΕ.
Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΕΣΩ ΧΡΕΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ KENNEDY ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SOEKARNO,AYTO TO ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ,ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ SWISSINDO WORLD TRUST INTERNATIONAL ORBIT MISSION.(ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΣΤ SWISSINDO).
TO UN SWISSINDO ΣYNEXIZEI THN AΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SOEKARNO KAI TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ JOHN F.KENNEDY KAI THN ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.
————————-
http://swissindo.news/
————————-
https://www.youtube.com/watch…


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κουστούμιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1963, ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON, O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α JOHN KENNEDY  ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ…

TO VOUCHER M1 ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ UN SWISSINDO ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1-11.
Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ 1200 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 600 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΓΚΥΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.(ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ).
INTRODUCING UN SWISSINDO
UN Swissindo is a non-profit humanitarian and sovereign organization with a divine mandate to free humanity from financial and physical burdens of the slavery systems, reconnecting to nature, back to basics and back to Source, and aligning Heaven back to Earth through its Grand Acclamation programmes which includes Debt Burden Liberation and M1 Master Bond Vouchers – a basic income for life as a Human Obligation, part of Payment Order 1-11 (P1-11), for the 7.5 billion people of the world.
Join us and request for Swissindo M1 Voucher today.
www.swissindowtiof.org.ng
www.swissindo.news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, κείμενο που λέει "M1 Voucher provides a Monthly Lifetime Basic Income Guaranteed By Download www.swissindo.news UN Swissindo Payment Order 1-11 NIGERIA 一 The value 1200/month for adults age 17 years and above and $600/monthfor children primary school up age 17 with valid D. M1 VOUCHER IS A GIFT Contact: hm royallingacalafrica@un-swissindo.o itis absolutely FREE NEVER FOR SALE SPREAD THE NEWS"


Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s