οι μη συνεργάσιμες κυβερνήσεις παγκοσμίως, θ’ αντικατασταθούν άμεσα… τ’ ακούς νεοταξίτη Κούλη ; ; ;

Benjamin Fulford 19/10/2020

Ως ένδειξη του πόσο έντονη έχει γίνει η σύγκρουση που μαίνεται στα ανώτατα επίπεδα της παγκόσμιας ισχύος, πολύ σοβαρές κινήσεις που γίνονται παρασκηνιακά στοχεύουν στην αντικατάσταση σημαντικών παγκοσμίως ηγετών το Νοέμβριο, κατά τα λεγόμενα της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας) της Ρωσίας, των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών και των πηγών που πρόσκεινται στο Πεντάγωνο.

Αναφέρουν επίσης πως η αντικατάσταση ίσως λάβει τη μορφή ενός σωσία που θα διαβάζει ένα νέο σενάριο, ή ίσως και να περιλαμβάνει μια εντελώς διαφορετική δημόσια φιγούρα.

Η ΜΙ6 αναφέρει:

“ Κατά γενική συναίνεση ο Βρετανός Πρωθυπουργός απέτυχε και θα πρέπει να αποχωρήσει. Υπήρξε ένα σχόλιο εχτές το βράδυ από κάποιον που ακούμε πολύ προσεκτικά.”

Ένας λόγος για τη σχεδιασμένη αυτή κίνηση είναι η διάδοση πληροφοριών από τη Βρετανική και Γαλλική υπηρεσία σχετικά με την τρέχουσα απάτη του κορονοϊού. Το γεγονός πως αυτοί (και άλλοι) ηγέτες προωθούν την απάτη, είναι δείγμα πως δεν είναι αυθεντικοί ηγέτες αλλά μάλλον υπάλληλοι των οικογενειών Ρόθσιλντ και Ροκφέλερ.

Σύμφωνα με την αναφορά από τη Γαλλική Υπηρεσία Πληροφοριών:

“Η κορονοκρατία ολόκληρη είναι ένα καρναβάλι και μια προσομοίωση που έχει προετοιμαστεί πολύ νωρίτερα από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τους Ρόθσιλντ και τα τρωκτικά τους σε συνεργασία με την οικογένεια Ροκφέλερ.”

(Η γαλλική αναφορά αναρτήθηκε στο τομέα «γράμματα στον εκδότη» σε αγγλική μετάφραση).

Ως αποδεικτικό στοιχείο, οι Γάλλοι κατέθεσαν την επίσημη άδεια της πατέντας που δόθηκε το 2015 αλλά δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2020. “Οι πατέντες αυτές και μόνο αποτελούν απόδειξη πως γνώριζαν το 2015 τι επρόκειτο να συμβεί το 2020”, αναφέρουν οι πηγές.

Για παράδειγμα, μια πατέντα που καταχωρήθηκε από τον «Ρόθσιλντ, Ρίτσαρντ Α, στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία» αναφέρει λεπτομερώς πώς να υπολογιστούν με ακριβείς λεπτομέρειες οι βιομετρικές πληροφορίες ατόμων μέσω των κινητών συσκευών τους. Οι κινητές συσκευές μπορούν να μετρήσουν τον καρδιακό ρυθμό του ατόμου και μπορούν να τον συγκρίνουν με άλλες πληροφορίες (π.χ. βάρος, ηλικία, κ.λπ.) ώστε να υπολογίσουν πολλά πράγματα.

Οι συσκευές μπορούν με αυτό τον τρόπο να υπολογίσουν πράγματα όπως πόσες θερμίδες καίει κάποιος σε μία ημέρα, την αρτηριακή πίεση, τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή και τις συνήθειες στον ύπνο, μεταξύ άλλων και την περιεκτικότητα του αίματος σε αλκοόλ. Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε για παράδειγμα στην αστυνομία να ανιχνεύει απομακρυσμένα αν κάποιο άτομο οδηγεί μεθυσμένο. Οι πληροφορίες θα διευκόλυναν επίσης στην αναγνώριση κάθε ατόμου μέσω του μοναδικού αναπνευστικού του αποτυπώματος και των καρδιακών του μοτίβων.

Για να αποκτηθούν αυτές οι πληροφορίες, τα άτομα θα πρέπει να κρατούν το κινητό τους, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με Bluetooth ακουστικό, ή να φορούν ένα έξυπνο ρολόι που παρακολουθεί την υγεία και την ανεβάζει στο cloud. Η αναγνώριση μέσω προσώπου βελτιώνεται για την παρακολούθηση μέσω του 5G όταν οι άνθρωποι κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις τουλάχιστον 1,5-2 μέτρων, και αυτός είναι ο λόγος της εκστρατείας «κοινωνικής απόστασης» και της υποχρεωτικής μάσκας, καθώς έτσι εύκολα θα αναγνωρίζονται τα άτομα που δε συμμορφώνονται με το «νέας κανονικότητας» πρόγραμμα εμβολιασμού μείωσης του πληθυσμού.

Οπότε οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένες για τις 3 Νοεμβρίου αποτελούν μία ευρύτερη μάχη “για την προστασία του ψευδούς νομισματικού συστήματος και του εγχώριου ξεπλύματος χρημάτων χρέους, καθώς και των κρατικών μυστικών λειτουργιών της Χαζαρικής Μαφίας” σημειώνουν πηγές από την ΜΙ6.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οποιοσδήποτε πολιτικός ζητά «υποχρεωτική χρήση μάσκας και κοινωνική αποστασιοποίηση», «αναμονή του εμβολίου για να τελειώσει η πανδημία», «περισσότερες καραντίνες ως απαραίτητο μέτρο» κ.λπ. έχει αυτό-ταυτοποιηθεί ως Σκλάβος της Χαζαρικής Μαφίας (ΣΧΜ).

Η κατάσταση στις ΗΠΑ έχει επιδεινωθεί στο σημείο μόνο το 15% των Αμερικανών να πιστεύει πως η δημοκρατία λειτουργεί σωστά, σύμφωνα με έρευνα του AP. Οι εξεγέρσεις και οι λεηλασίες στις μεγάλες πόλεις ίσως σχετίζονται με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, όπου ερωτήσεις σχετικά με τη Συνταγματική Δημοκρατία φυσικά δε συμπεριλήφθηκαν.

https://apnews.com/article/election-2020-virus-outbreak-race-and-ethnicity-joe-biden-donald-trump-59144c3e764294d691d93c16d9bf5a7d

Ακόμη και κυβερνητικές οργανώσεις των ΗΠΑ, όπως το FBI, η Κυβερνοασφάλεια (Cybersecurity) και η Υπηρεσία Ασφαλείας Υποδομών (Infrastructure Security Agency) αναφέρουν συστηματικές απειλές προς την ακεραιότητα των επερχόμενων αμερικανικών εκλογών.

https://us-cert.cisa.gov/ncas/alerts/aa20-283a

Ωστόσο, ας έχουμε στο μυαλό μας πως οι επερχόμενες αμερικανικές εκλογές αφορούν τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη, καθώς ο Τραμπ είναι ο τελευταίος άνθρωπος που στέκεται εμπόδιο στη σατανολατρεύουσα καμπάλ που σε παγκόσμια κλίμακα συλλέγει αδρενοχρώμη από απαχθέντα παιδιά.

Ρωσικές πηγές από το FSB ισχυρίζονται πως η χώρα τους τώρα έχει περάσει στον έλεγχο της οικογένειας Ρόθσιλντ μέσω του δικού τους ψεύτικου Βλαντίμιρ Πούτιν. Αυτό σημαίνει ότι το ρωσικό τραπεζικό σύστημα δε βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ρωσικής κυβέρνησης αλλά τον έλεγχό του έχουν οι ίδιοι άνθρωποι που ελέγχουν και το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, όπως αναφέρουν οι πηγές. Και προσθέτουν, πως είναι οι ίδιοι που δημιουργούν τις ψεύτικες συγκρούσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης.

Επίσης, ως επιβεβαίωση της αναφοράς της Γαλλικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η FSB αναφέρει πως ο ρωσικός τραπεζικός κολοσσός Sberbank έχει πάρει τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος της Αφρικής· ως υπεργολάβος της Χαζαρικής μαφίας, η Sberbank προσφέρει σε όλους τους Αφρικανούς πολίτες δωρεάν τραπεζικές κάρτες και δωρεάν κινητά τηλέφωνα.

“Στόχος τους δεν είναι το κέρδος, αλλά η συλλογή βιομετρικών δεδομένων απ΄όλους τους Αφρικανούς” αναφέρουν οι πηγές. Το γεγονός πως η Αφρική δε συμβαδίζει με την απάτη του Covid-19, έχει κάνει πιο επιτακτική την εκστρατεία της Χαζαρικής μαφίας με σκοπό την απορρόφηση των Αφρικανών στο ίντερνετ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο ψηφιακό νόμισμα, στην υποδούλωση του συστήματος βιομετρικής παρακολούθησης που εγκαθιδρύουν στον υπόλοιπο κόσμο, αναφέρουν οι πηγές.

Στη Ρωσία, εντωμεταξύ, οι πηγές αναφέρουν πως οι Χαζάροι κατάφεραν να ενισχύσουν τον έλεγχό τους προσφέροντας σε Δημάρχους και άλλους τοπικούς πολιτικούς τοπικά μονοπώλια που αφορούν κατασκευή και πώληση μασκών προσώπου κ.λπ. Αυτός είναι και ο λόγος που Ρώσοι πατριώτες στην FSB σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τους διεφθαρμένους ηγέτες, πιθανώς το Νοέμβριο, αναφέρουν οι πηγές.

Οι Ρ3 Ελευθεροτέκτονες επίσης σημειώνουν τις ομοιότητες μεταξύ αυτών που διαδραματίζονται τώρα και όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επανάστασης των Μπολσεβίκων το 1917. Λένε πως η βρωμιά του Coronavirus “αναπτύχθηκε για να καταλάβει τον κόσμο”. Είπαν επίσης πως πρόκειται για “μηχανισμό που χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη Χαζαρική μαφία στην απόλυτη κυριότητά της στα πάντα.”

Η μάχη δε γίνεται ανάμεσα σε χώρες. Για παράδειγμα, εξακολουθεί και υπάρχει μία κλίκα στην Κίνα που προωθεί τη 5G σε χώρες όπως η Βραζιλία, ακολουθώντας τους μαζικούς θανάτους που προκλήθηκαν από την τεχνολογία 5G στη Wuhan.

https://www.msn.com/en-us/news/world/china-says-brazil-e2-80-99s-business-reputation-hinges-on-5g-decision/ar-BB19LlIi

Άλλο ένα σημάδι πως η Κίνα επίσης είναι πεδίο μάχης ανάμεσα σε δύο κλίκες, την προηγούμενη εβδομάδα ο Xi Jinping δέχθηκε επίθεση ηλεκτρομαγνητικού όπλου κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Shenzen. Κινεζικές πηγές αναφέρουν πως “υπάρχουν 3 ή 4 Xi Jinpings”, οπότε ίσως να δούμε κι άλλους σωσίες.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8844047/Chinas-President-Xi-violently-coughs-speech-prompting-speculation-health.html

Ως χειρότερο σενάριο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα δολοφονηθεί και θα αντικατασταθεί με τον ηθοποιό σωσία του (αυτόν με τα χαλαρά μάγουλα και το λευκό γύρω από τα μάτια). Αυτός ο ψεύτικος Τραμπ θα προχωρήσει το πλάνο του εμβολιασμού με μικροτσίπ RFID, με καραντίνες και με την έκδοση ψηφιακού νομίσματος που θα συνδέεται με τις κάρτες Ταυτότητας Πιστοποίησης Εμβολιασμού (Certificate Of Vaccination ID: COVID). Θα προκαλέσει επίσης τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Σχετικά με αυτό, να σημειώσουμε και την κυκλοφορία των πληροφοριών από τον υπολογιστή του Hunter Biden, που συνοδεύεται με στοιχεία για αποδείξεις βασανισμού παιδιών. Αυτό συνέβη λίγο πριν τις εκλογές, ακριβώς όπως διέρρευσε και το λάπτοπ του Anthony Weiner με αποδείξεις βασανισμού παιδιών λίγο πριν τις εκλογές του 2016.

https://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/

Το γεγονός πως τα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά παραμένουν κλειστά είναι επίσης δυσάρεστο σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό, ο οποίος επιμένει να κρατάει κλειστά τα σύνορα, προωθεί την ψεύτικη πανδημία και ζητάει μαζικούς εμβολιασμούς πολύ πιο έντονα από τους υπόλοιπους ηγέτες του κόσμου.

Επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής πληροφοριών του Τρουντό, David McGuinty, καθώς και με κορυφαίους γιατρούς, με αποδείξεις σχετικά με την ψευδή πανδημία, αλλά δε λάβαμε απαντήσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι πως την Καναδική κυβέρνηση έχει υφαρπάξει η Χαζαρική μαφία.

Την ίδια ώρα, διασπείρεται παραπληροφόρηση σχετικά με την τοποθέτηση Κινέζων στρατιωτών  στον Καναδά. Το ελέγξαμε μέσω πολλών πηγών στον Καναδά και είμαστε βέβαιοι πως εάν υπήρχαν πραγματικά εκεί Κινέζοι στρατιώτες, θα ήταν αδύνατο να κρυφτούν. Αντίθετα, μοιάζει με πρόσχημα που προβάλλεται ώστε να κινητοποιηθεί ο στρατός των ΗΠΑ ενάντια του Καναδά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι Καναδοί που επιθυμούν αυτό το σενάριο θα εκδιώξουν τον Τρουντό και τους συνεργούς του και θα απελευθερώσουν τη χώρα από τον έλεγχο των παγκοσμιοποιητών.

Η κατάσταση είναι τόσο επιτακτική, που η ΜΙ6 σημειώνει:

“ Αυτή η επείγουσα κατάσταση για τη δημόσια υγεία προκαλεί σοβαρή ζημία σε αυτή τη φάση. Μάλλον είναι ώρα να καλέσουμε τα μεγάλα μέσα και να αντιμετωπιστεί ως πράξη πολέμου, ανωτάτη προδοσία και βίαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.”

Αναφορικά με τα πάρα πάνω, σημειώνουμε την πρόσφατη δημόσια κριτική που ασκήθηκε στον Τραμπ από τον πρώην υπεύθυνο πολιτικού γραφείου του Λευκού Οίκου, Στρατηγό εν αποστρατεία του Ναυτικού John Francis Kelly. Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Kelly είναι να δηλώσει δημόσια πως ο εξ ορισμού ηττημένος Τζο Μπάιντεν είναι το ίδιο κακός αν όχι χειρότερος.

Αν γίνει στρατιωτική κίνηση, θα πρέπει να ξεκινήσει με την απομάκρυνση ολόκληρης της πολιτικής τάξης από την Washington DC καθώς και την απομάκρυνση των διεφθαρμένων συνεργών ηγετών σε όλο τον κόσμο.

Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι επίσης ανέφεραν πως, στην περίπτωση του χειρότερου σεναρίου, είναι προετοιμασμένοι να καταστρέψουν την Washington DC με πυρηνικά όπλα που έχουν τοποθετήσει σε μια υπόγεια βάση εκεί.

Η NSA αναφέρει πως η απειλή είναι πραγματική, το αν πράγματι λένε την αλήθεια ή πιθανώς στοχεύουν στη δημιουργία πανικού και την πρόκληση καθυστέρησης της εκλογικής διαδικασίας θα το δείξει ο χρόνος.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πως ο εν λόγω συντάκτης και οι πηγές του δέχονται νέα επίθεση. Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα προσπάθησε να προσλάβει γκάνγκστερ για να με δολοφονήσουν, σύμφωνα με πηγές από τον ιαπωνικό υπόκοσμο. Η πρότασή του απορρίφθηκε.

Υπήρξαν επίσης επανειλημμένες και έντονες προσπάθειες διείσδυσης «ερωτικών» παγίδων στη ζωή μου. Η νεαρή κυρία που με βοηθάει με τα βίντεό μου στα ιαπωνικά, επίσης προσεγγίστηκε από αρκετές, προφανώς αρσενικές, «ερωτικές» παγίδες. Οι κινήσεις αυτές έγιναν μετά την «τακτοποίηση» του ατόμου που προσπάθησε να τη σκοτώσει το καλοκαίρι.

Άλλες πηγές απειλήθηκαν, συνελήφθησαν με ψευδείς κατηγορίες, δολοφονήθηκαν, κ.λπ.

Απείλησαν ανθρώπους συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραγκίσκου (γι΄αυτό το λόγο απομακρύνονται πολλοί Ελβετοί φύλακες λόγω «κορονοϊού») και μέλη της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας που αναφέρουν “αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με ραδιουργίες δολοφονιών”.

Σημειώνουμε επίσης την επιχειρησιακή σιωπή από τις πηγές τόσο του Πενταγώνου όσο και της Μυστικής Ασιατικής Κοινωνίας. Αυτό αποτελεί σημάδι πως το κυνήγι των Ρόθσιλντ, των Ροκφέλερ και άλλων χαζαρικών αφεντικών εγκληματικών οικογενειών εντείνεται. Η καλύτερη άμυνα είναι μια καλή επίθεση.

Να θυμάστε πως αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν πραγματικά είτε να σας δολοφονήσουν είτε να σας υποδουλώσουν, κι εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν είναι ώρα για κωλυσιεργίες. Πρόκειται για μάχη μεταξύ αυτών που επιθυμούν μια ελεύθερη ανθρωπότητα και αυτών που μας θέλουν υποδουλωμένους.


 

s o u r c e 

5 σκέψεις σχετικά με το “οι μη συνεργάσιμες κυβερνήσεις παγκοσμίως, θ’ αντικατασταθούν άμεσα… τ’ ακούς νεοταξίτη Κούλη ; ; ;

 1. Πηγές Πενταγώνου: η Σατανική Ολλανδική Βασιλική Οικογένεια εκτελέσθηκε
  ——————————————————————————————————–

  Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο η Ναζιστική Ολλανδική Βασιλική Οικογένεια και ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Mark Rutte έχουν εκτελεσθεί. Η πληροφορία αυτή δε μπόρεσε να εξακριβωθεί μέχρι την ανάρτηση της παρούσας ενημέρωσης. Ωστόσο, η πηγή υπήρξε σταθερά αξιόπιστη στο παρελθόν. Το μήνυμα που λάβαμε ήταν αυτό:

  “Η Ολλανδική παιδεραστική καμπάλ στην οποία ηγείτο η Βασίλισσα Βεατρίκη, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ο Πρωθυπουργός Mark Rutte ενδέχεται να εξαλείφθηκαν από στρατιώτες των ΗΠΑ.”

  Αυτό έγινε “για να σταματήσει η Αφρικανική μετανάστευση, να εκτεθεί η (*πτήση) MH17 και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”. Οι πηγές προσθέτουν πως η πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βρυξέλλες, έχει καταληφθεί στρατιωτικά από το στρατό των ΗΠΑ για να καθαρίσει το Βαθύ Κράτος της ΕΕ.

  Η στρατιωτική κατάληψη του Βελγίου και της Ολλανδίας, και η εκτέλεση της τάξης των ελίτ τους, είχε ήδη αργήσει. Αυτό ισχύει όχι μόνο για το Βέλγιο και την Ολλανδία, αλλά επίσης και για τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τον Καναδά κ.λπ. Πρόκειται για ανθρώπους που βασάνιζαν και δολοφονούσαν παιδιά σε βιομηχανική κλίμακα για χιλιετίες.

  Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε; Ελέγξτε τότε την περίπτωση του Marc Dutroux στο Βέλγιο που αποδείχτηκε αληθινή από πολλές δικαστικές υποθέσεις.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux

  Εδώ είναι μια σύντομη σύνοψη που λήφθηκε από ένα σχετικό άρθρο, το οποίο μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

  https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf?fbclid=IwAR1iFppDKV9fKTovmv9zLfWBQduNSavsSNA4_4fuavxF6Y5u0n8tB7JfI60

  “Ο Dutroux καταδικάστηκε δυο φορές για απαγωγή και βιασμό ανηλίκων. Η πρώτη φορά ήταν το 1989. Η δεύτερη φορά προέκυψε το 1996. Εξέτισε μόνο τριάμισι χρόνια της αρχικής ποινής του των 13 ετών, και λιγότερο από 10 χρόνια αργότερα καταδικάστηκε για απαγωγή, βιασμό και κακοποίηση θυμάτων, κάποια εκ των οποίων μέχρι θανάτου.

  Όχι μόνο χρηματοδότησε τα έργα του η πολιτική ελίτ – του έκαναν και συγκεκριμένα αιτήματα. Κάποιες φορές του ζητούσαν συγκεκριμένους τύπους παιδιών (αιτήματα που ονομάζονταν «χάρες για πάρτι» και του ζητούνταν να παραδώσει παιδιά συγκεκριμένης ηλικίας, φύλου και φυλής). Κάποιες φορές ζητούσαν συγκεκριμένους τρόπους βασανισμού των παιδιών για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους (όργια, σατανικά τελετουργικά που περιείχαν θυσίες, παιχνίδια βασανισμού).

  Και κάποιες φορές του ζητούσαν να βιντεοσκοπεί συγκεκριμένα άτομα επιρροής τα οποία εμπλέκονταν στις πράξεις αυτές, για μεταγενέστερους εκβιασμούς.

  Υποστήριξε πως πολλοί από τους πελάτες του και τους χρηματοδότες του ήταν παγκόσμιοι ηγέτες. Δεν επρόκειτο για παρατραβηγμένη φαντασία επειδή ο Dutroux ζούσε στο Βέλγιο, όπου είναι η έδρα των κεντρικών αρχηγείων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

  Κατά τη διάρκεια της δίκης του εμφανίζονταν ολοένα και περισσότεροι μάρτυρες και θύματα, που περιέγραφαν πράγματα όπως «Black Masses» (*σατανικό τελετουργικό) με θυσίες παιδιών και ενηλίκων που λάμβαναν χώρα μπροστά σε κοινό και συμμετέχοντες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν επιφανείς πολιτικοί και διάσημοι.

  Περιέγραφαν επίσης «πάρτι κυνηγιού» όπου μέλη της ελίτ αμολούσαν γυμνά παιδιά στο δάσος για να κρυφτούν, και κατόπιν τα μέλη της ελίτ να κυνηγήσουν τα παιδιά και να τα κατακρεουργήσουν. Πολλές ιστορίες των θυμάτων περιείχαν τόσες ομοιότητες μεταξύ τους που ήταν αδύνατο να αμφισβητηθούν. Για παράδειγμα, τα πάρτι κυνηγιού οργανώνονταν συχνά σε κάστρα, όπου τα θύματα δε μπορούσαν να δραπετεύσουν κι όπου μπορούσαν να μένουν κρυμμένοι από τα μάτια του κόσμου. Όσοι δεν σκοτώνονταν στο κυνήγι συνήθως κυνηγούνταν και κατασπαράζονταν από τα Ντόμπερμαν.”

  Όλα αυτά δημοσιοποιήθηκαν σε μια δίκη το 2004. Γιατί δεν υπήρξε δημοσιογραφική κάλυψη από τους New York Times, το CNN κ.λπ.;

  http://archive.is/SFRGD

  http://archive.is/jxiLV#selection-3715.53-3715.70

  http://archive.is/Evfkk#selection-2115.96-2115.114

  https://www.euronews.com/amp/2019/10/27/explainer-paedophile-marc-dutroux-and-the-horror-case-that-united-a-divided-belgium

  https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview?fbclid=IwAR1dkHQCU0cJnwn2AehQlMHozh0JHaFpFQwlYunS7pVrdg_zZPLUrWZuplc

  https://topdocumentaryfilms.com/marc-dutroux-monster-belgium/?fbclid=IwAR1wzBu_NVW9fNrRVUtqp3DrXjw_hru6PlI2qZoNqh_TphyXbRB07UJUT-0

  Εντωμεταξύ, στη Νέα Υόρκη εντοπίστηκε μια εγκατάσταση παιδικών βασανιστηρίων και συγκομιδής αδρενοχρώμης στην 5η Λεωφόρο ν.720, όπου διασώθηκαν εκατοντάδες βασανισμένων παιδιών, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Η εγκατάσταση βρισκόταν λίγο πιο κάτω από το σημάδι του θηρίου του Jared Kushner στο ν.666 της 5ης Λεωφόρου, που είναι εργοστάσιο ενέσιμων μικροτσίπ.

  Στην εγκατάσταση αυτή κρατούνταν ακόμη και παιδιά 3 ετών, τα οποία βασανίζονταν επαναλαμβανόμενα και βιάζονταν με σκοπό τη συγκομιδή αδρενοχρώμης. Όταν έφταναν στην εφηβεία τα σκότωναν. Η είσοδος στην εγκατάσταση αυτή ήταν μεταμφιεσμένη ως κατάστημα «Abercrombie & Fitch Kids» (*αλυσίδα καταστημάτων παιδικού ρουχισμού) για βιτρίνα που βόλευε να φέρνουν μέσα παιδιά.

  Ο πιο κάτω σύνδεσμος έχει μια λίστα των παιδιών, το όνομα της εταιρίας που εμπλεκόταν, κ.λπ.

  Το γεγονός πως η Google, το Facebook, κ.λπ. δεν αναφέρονται σε αυτό, φωνάζει από μόνο του για το ποιοι πραγματικά ελέγχουν αυτές τις εταιρίες. Μείνετε ήσυχοι πως οι ηγέτες των εταιριών αυτών σύντομα θα συλληφθούν, αν κάτι τέτοιο δεν έχει ήδη συμβεί.

  Το ξήλωμα της Σατανικής αυτής Καμπάλ συνεχίζεται και έχει οδηγήσει σε κάποιες σοβαρές μηχανορραφίες στο Βατικανό, οι οποίες εμπλέκουν τον Πάπα Φράνσις και τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, μεταξύ άλλων.

  Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στους P3 Ελευθεροτέκτονες, ο Πομπέο προσπάθησε να διατάξει τον Πάπα να διακόψει όλες τις προσπάθειες επίτευξης συμφωνίας ειρήνης με την Κίνα. Αντ΄αυτού, ο Πομπέο επιχείρησε να πυροδοτήσει πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας με σκοπό να σώσει τη Σατανική Καμπάλ από τις συνεχιζόμενες συλλήψεις και τις εξωδικαστικές εκτελέσεις.

  Ως αντίδραση, ο Πάπας αρνήθηκε να συναντηθεί με τον σατανικό Πομπέο και απομάκρυνε υψηλόβαθμους αξιωματούχους που συνωμοτούσαν εναντίον του, συμφωνούν οι πηγές.

  Η μηχανορραφία αυτή αναφέρθηκε στις ειδήσεις με τη μορφή της αιφνίδιας παραίτησης του Καρδινάλιου Giovanni Becciu. Ο Becciu ήταν υπεύθυνος επιλογής του διαδόχου του Πάπα και της απόφασης σχετικά με το ποιος θα προταθεί για άγιος.

  https://www.bbc.com/news/world-europe-54289839

  Επίσης, συνελήφθη στην Ιταλία ο Υπουργός Εξωτερικών πρώην ιταλικής κυβέρνησης Vincenzo Scotti. Ολόκληρη η σκευωρία της δίωξης του Τραμπ σχετικά με τη Ρωσία και οι ψευδείς ποινικές κατηγορίες κατά του Στρατηγού Μάι Φλιν οδήγησαν στα ίχνη του Scotti.

  BREAKING: High Level Italian Official Who Introduced Papadopoulos to Joseph Mifsud Is Under Indictment in Italy

  Οι πηγές από τους Ρ3 Ελευθεροτέκτονες και την ΜΙ6 αναφέρουν πως οι Scotti, Pompeo και Becciu λαμβάνουν εντολές από τον Τζέικομπ Ρόθτσιλντ (ή όποιον ηγείται τώρα της δυναστείας αυτής). Αναφέρουν επίσης πως συνδέεται με μια απόπειρα των Ρόθτσιλντ να κλέψουν το χρυσό του Βατικανού από την Ινδονησία.

  Χρειάζονται χρυσό επειδή η Σατανική Χαζαρική μαφία (να μη συγχέεται με τους Εβραίους) χάνει την κύρια πηγή ισχύος της, τον έλεγχο των παγκόσμιων χρημάτων. Και αυτή τη στιγμή αναζητούν χρυσό ακόμη πιο απεγνωσμένα, λόγω του ότι το πακέτο τους που περιλαμβάνει τον COVID (Certificate Of Vaccine ID) και το ενέσιμο τσιπ RFID που συνδέεται με ψηφιακά χρήματα, κυριολεκτικά γίνεται στάχτη.

  Το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο δείχνει ένα ερευνητικό εργαστήριο Huawei 5G στην Κίνα να φλέγεται.

  https://www.globaltimes.cn/content/1202081.shtml

  Πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία αναφέρουν πως κάηκε επειδή οι κινεζικές Αρχές κατάλαβαν πως ήταν οι ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις του 5G και όχι ένας ιός αυτό που προκάλεσε τους μαζικούς θανάτους στη Wuhan της Κίνας.

  Πηγές από την ΜΙ6 επιβεβαιώνουν πως ολόκληρη η εκστρατεία για το 5G τώρα έχει σταματήσει. Η εκστρατεία της «πανδημίας» σχεδιάστηκε για να αναγκάσει τους ανθρώπους να δεχτούν τον εμβολιασμό με τα RFID μιρκοτσίπ. Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε την συνεχή και εξαιρετικά λεπτομερή παρακολούθηση του ανθρωποκόπαδου με τη χρήση του φάσματος 5G. Θα διευκόλυνε επίσης μια μαζική σφαγή του παγκόσμιου πληθυσμού. Αντ΄αυτού, είναι η Σατανική Χαζαρική μαφία αυτή που σφαγιάζεται.

  Η καραντίνα στο Ισραήλ είναι μια ένδειξη της επικείμενης πλήρους ήττας τους. Πηγές του Πενταγώνου περιγράφουν την καταστολή εκεί ως «την τελική σφαλιάρα του (Σατανική αίρεση μεταμφιεσμένη ως) Ιουδαϊσμού.» Η καραντίνα κατά τη διάρκεια του Yom Kippur “στοχεύει στην άρνηση της εξιλέωσης, του Kol Nidre” δηλαδή την αθέτηση κάθε όρκου. Επιπροσθέτως, αναφέρουν πως η καραντίνα “εμποδίζει τους Εβραίους εγκληματίες και τη μαφία να φύγουν, καθώς οι πτήσεις εξωτερικού απαγορεύτηκαν.”

  Αυτό συμβαίνει για να “προφυλακιστούν οι εγκληματίες πολέμου που αναζητούσε το ΔΠΔ (*Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο), προσθέτουν. Επίσης, οι πηγές αναφέρουν πως “ελευθερώθηκαν παιδιά και γυναίκες που διακινούνταν ως σκλάβοι του σεξ από τη Ρωσία, την Ουκρανία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης”. Προσθέτουν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε έντονα συναισθήματα σχετικά με αυτό το θέμα, επειδή του θυμίζει τη Μελάνια και την Ιβάνα.

  “Φαίνεται πως ο θάνατος της διαβόητης Ruth Bader Ginsburg και οι συλλήψεις της καμπάλ στις ΗΠΑ, το Ισραήλ, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ελβετία και αλλού είναι μέρος στρατιωτικής επιχείρησης για τον τερματισμό της εβραϊκής μαφίας, καθώς ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Mark Milley ανακοινώνει τη νίκη των λευκών καπέλων στο capitol hill.”

  Πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο έστειλαν αυτή τη φωτογραφία ως απεικόνιση:

  Ωστόσο, ο πόλεμος σίγουρα δεν έχει λήξει ακόμη. Ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες εκτιμούν πως ο συνολικός αριθμός Σατανιστών είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο (σε σύγκριση με το σύνολο των 16 εκατομμυρίων Εβραίων). Έως ότου εξαλειφθούν ή συλληφθούν ώστε να επανεκπαιδευτούν όλοι, ο πόλεμος θα συνεχίζεται.

  Ρωσικές πηγές, για παράδειγμα, αναφέρουν πως σε 25 πολιτείες των ΗΠΑ είναι ενεργές ισραηλινές ομάδες δολοφονίας. Οι πηγές λένε:

  “Αυτοί οι σατανικοί αρουραίοι του Ισραήλ δολοφονούν Αμερικανούς πολίτες όπως και Παλαιστίνιους. Συλλαμβάνουν ένα άτομο και το βασανίζουν και το δολοφονούν. Κατόπιν επιτίθενται και δολοφονούν άλλον ένα Αμερικανό πατριώτη. Αυτοί οι Ισρ-αρουραίοι φοβούνται πολύ να πολεμήσουν κατά πρόσωπο κι ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθενται μυστικά και δολοφονούν Αμερικανούς πολίτες έναν-έναν ξεχωριστά.”

  Υπάρχουν ενδείξεις πως αυτοί οι απελπισμένοι, στριμωγμένοι στη γωνία αρουραίοι, έχοντας ξεμείνει από παιδιά για να βασανίσουν, τώρα στοχεύουν άλογα. Υπάρχουν αναφορές ακρωτηριασμένων αλόγων σε σατανιστικές τελετουργίες στην Πολωνία, τη Σουηδία, τη Γαλλία και αλλού. Τα άλογα είχαν όλα ένα μάτι, ένα αυτί και τα γεννητικά τους όργανα είχαν αφαιρεθεί. Κατόπιν το αίμα τους αποστραγγίζεται από τα σώματά τους εντελώς από ανθρώπους με κτηνιατρικές γνώσεις, όπως αναφέρει η γαλλική αστυνομία. Αυτή ίσως είναι μια εναλλακτική μορφή παραγωγής αδρενοχρώμης.

  Το γεγονός ότι οι περισσότερες επιθέσεις λαμβάνουν χώρα στη Γαλλία ίσως να σημαίνει επίσης πως οι Σατανιστές χρησιμοποιούν τα άλογα σε σατανιστικά τελετουργικά για να καλέσουν οντότητες που θα προστατεύσουν τον πολιορκημένο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Ο αντιπρόεδρος του Μακρόν, Pierre Person, μόλις εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Επίσης, οι προσπάθεια του Μακρόν να καταλάβει το Λίβανο επιτιθέμενος με πυρηνικά όπλα, έχει αποτύχει.

  https://www.france24.com/en/20200921-alarm-for-macron-as-deputy-party-chief-steps-down

  https://www.ibtimes.com/lebanon-pm-designate-bows-out-after-failing-form-cabinet-3052311

  Θεωρούμε πως οι συλλήψεις Σατανιστών στη Γερμανία και τη Γαλλία θα ακολουθήσουν μετά την εκκαθάριση της υπόλοιπης Ευρώπης.

  Οι Σατανιστές φαίνεται επίσης να κλέβουν μέλη σώματος αγίων από εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν σε σατανιστικές τελετές. Τα τελετουργικά αυτά χρησιμοποιούνται για να καλέσουν ισχυρές οντότητες που θα τους βοηθήσουν στη μάχη τους ενάντια στην ανθρωπότητα, όπως αναφέρουν πηγές από τους Ρ3 Ελευθεροτέκτονες. Μια τελευταία τέτοια κλοπή αφορούσε φιαλίδιο που περιείχε το αίμα του Αγίου Ιωάννη Παύλου ΙΙ.

  https://news.abs-cbn.com/overseas/09/25/20/relic-of-pope-john-paul-iis-blood-stolen-from-italian-cathedral

  Παρά τις προσπάθειες αυτές, πηγές προσκείμενες στην ΜΙ6 προβλέπουν να έρχεται σύντομα μια ολοκληρωτική και δημόσια ανατροπή της Χαζαρικής μαφίας στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Αυτό θα φανεί όταν όλα τα εταιρικά ΜΜΕ αρχίσουν να αναφέρουν την αλήθεια σχετικά με το ποιος πραγματικά κυβερνούσε τη Δύση όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια θα σοκάρει μέχρι το κόκκαλο το ανθρωποκόπαδο.

  Για να κλείσουμε την εβδομάδα αυτή θα θέλαμε να τονίσουμε κάποια καλά νέα. Ένα είναι πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέκοψε τη χρηματοδότηση της «έγχρωμης επανάστασης» σε μέρη όπως η Λευκορωσία, το Χονγκ Κονγκ και το Ιράν.

  https://www.theguardian.com/us-news/2020/sep/24/trump-open-technology-fund-hong-kong-belarus-iran

  Ένα άλλο είναι πως η καιρό αναμενόμενη επανάσταση υδρογόνου φαίνεται τελικά να ξεκινάει. Τα αυτοκίνητα με καύσιμο υδρογόνο έχουν πολύ καλύτερη τεχνολογία από τη βενζίνη, επειδή το μόνο καυσαέριο που παράγουν είναι ατμός νερού. Επίσης, σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μπορούν να γεμίσουν γρήγορα και έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ.

  https://finance.yahoo.com/news/saudi-arabia-sends-blue-ammonia-111111461.html

  Ένα ακόμη σημάδι της θεμελιακής αλλαγής στην κορυφή της παγκόσμιας δομής ισχύος είναι πως τελικά δόθηκε έγκριση για το τούνελ που θα συνδέει την Αλάσκα με την Ευρασιατική ήπειρο, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Ουσιαστικά αυτό είναι που βρίσκεται πίσω από την έγκριση του Τραμπ για τη σιδηροδρομική γραμμή που θα συνδέει την Αλάσκα με την Αλμπέρτα.

  https://www.cbc.ca/news/canada/calgary/a2a-railway-1.5740678

  _________________________

  Benjamin Fulford 28-9-2020

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ενημέρωση για την Τελική Μάχη
  ===========================

  Cobra 14/10/2020

  Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και οι Αντιστασιακές δυνάμεις κάνουν μεγάλη πρόοδο στην εξάλειψη του Δρακόνιου στόλου και του Συμπλέγματος Αποχώρησης Ιλουμινάτι (IBC). Η μεγάλη πλειοψηφία των Δρακόνιων πλοίων καθώς και η πλειοψηφία των αρνητικών πλοίων του Μυστικού Στρατιωτικού Προγράμματος έχουν ήδη εκκαθαριστεί, και ελάχιστα παραμένουν στη Χαμηλή Γήινη Τροχιά. Πολλοί Δρακόνιοι εγκαταλείπουν το Δρακόνιο στόλο και προσπαθούν να κρυφτούν στις υπόγειες βάσεις, όπου θα εκκαθαριστούν λίγες μέρες αργότερα ή ούτως ή άλλως.

  Η Αντίσταση καθαρίζει τις υπόγειες βάσεις με πλήρη ισχύ, και ήδη το Neu Berlin (υπόγεια βάση που δημιουργήθηκε από τους Ναζί στην Ανταρκτική) καθώς και οι περισσότερες υπόγειες βάσεις της Ανταρκτικής έχουν απελευθερωθεί.

  Στρατιωτικές πηγές του θετικού στρατεύματος που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε πληροφορίες της Αντίστασης, αναφέρουν ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στην Ανταρκτική. Οι ίδιες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν επίσης την εκκένωση των επίγειων στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και της Αργεντινής στην Ανταρκτική για άγνωστους λόγους.

  Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν αρχίσει επίσης επιχειρήσεις σε πλήρη ισχύ για την εκκαθάριση του στόλου της Χίμαιρας που έως τώρα κρυβόταν σε κατάσταση κβαντικής υπέρθεσης στο υποσελήνιο διάστημα. Ήδη κατάφεραν να καθαρίσουν την πλειονότητα των δυνάμεων της Χίμαιρας από το υποσελήνιο διάστημα, και τώρα το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της Χίμαιρας είναι συγκεντρωμένο σε Χαμηλή Γήινη Τροχιά. Οι Δρακόνιοι στρατιωτικοί διοικητές παραδίδουν όλη υψηλής εξέλιξης τεχνολογία τους στις δυνάμεις της Χίμαιρας την ώρα που εκκαθαρίζονται από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία. Η ανώτατη στρατιωτική διοίκηση των Δρακόνιων τώρα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, οσμιζόμενη την ήττα.

  Ο στόλος της Χίμαιρας χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται κβαντική μαύρη χλαπάτσα ως αμυντικό όπλο ενάντια στην πρόοδο των Φωτεινών Δυνάμεων. Η κβαντική μαύρη χλαπάτσα είναι μια συμπιεσμένη μορφή της κβαντικής πρωταρχικής ανωμαλίας που έχει εκτεθεί σε ακραία εντροπία και απελευθερώνεται τώρα από τη Χίμαιρα στη Χαμηλή Γήινη Τροχιά, και την οποία απομακρύνουν οι Φωτεινές Δυνάμεις πολύ αποτελεσματικά. Ωστόσο, προς το παρόν συνεισφέρει στη συνολική πρωταρχική ανωμαλία γύρω από τον πλανήτη και στη γενική αίσθηση θλίψης και μιζέριας που περιβάλλει τη Γη:

  http://theunveiling33.blogspot.com/2020/09/quarantine-earth-parasitic.html

  Τα όντα της Χίμαιρας κάποτε υπήρξαν πολύ εξελιγμένα αγγελικά πλάσματα, που πολύ παλιά στο γαλαξιακό παρελθόν επέλεξαν να υποβληθούν σε πειράματα ελεγχόμενων εκρήξεων βομβών τόπλετ. Αυτό, μαζί με αρκετά γενετικά πειράματα, μετάλλαξαν αυτά τα πλάσματα μεταμορφώνοντάς τα σε αραχνοειδή πλάσματα αφάνταστου σκότους:

  The Acari – Spider Beings 3

  Σύντομα, όλοι τους θα αντιμετωπίσουν την κατάλληλη διαχείριση.

  Ακόμη δε μπορεί να ειπωθεί τίποτα σχετικά με τις επιχειρήσεις των Φωτεινών Δυνάμεων στην επιφάνεια. Η πιθανότητα πραγματικής εισβολής Δρακόνιου Στόλου στην επιφάνεια τώρα είναι κάτω από 1%, η πιθανότητα ψευδούς εξωγήινης εισβολής είναι κάτω από 5%, η πιθανότητα πολέμου ΗΠΑ-Κίνς είναι γύρω στο 7%, η πιθανότητα διάλυσης των ΗΠΑ είναι γύρω στο 20% και η πιθανότητα εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ είναι στο 27%.

  Το βασικό πρόβλημα στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή είναι οι κατασκευασμένες καραντίνες κορονοϊού, ειδικά στην Αυστραλία και στην Ευρώπη:

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/uks-johnson-mulls-circuit-breaker-lockdown-france-adopt-hot-spot-curfews-european

  Οι καραντίνες αυτές επιβάλλονται παρά το γεγονός πως τώρα ακόμη και ανώτεροι αξιωματούχοι του ΠΟΥ τοποθετούνται κατά της καραντίνας:

  https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/12/world-health-organization-envoy-urges-end-to-coron/

  Οπότε είναι ακόμη πολύ σημαντικό να συμμετέχουν στους καθημερινούς διαλογισμούς μας Κατά της Καραντίνας όσο περισσότερος κόσμος γίνεται:

  https://greek.welovemassmeditation.com/2020/09/22-108.html

  https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

  Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν πως το επίσημο ψευτοεπιστημονικό αφήγημα για τις καραντίνες και τις μάσκες καταρρέει:

  The Science of Lockdown, Masks, & Vaccines Is Crumbling

  https://thefederalist.com/2020/10/12/cdc-study-finds-overwhelming-majority-of-people-getting-coronavirus-wore-masks/

  Και ο πραγματικά επιστημονικός διάλογος έχει εξαφανιστεί:

  The Pandemic that Killed Debate

  Επειδή υπάρχει μια βαθύτερη και μοχθηρή ατζέντα παγκόσμιου ελέγχου:

  CENSORED ON FACEBOOK: China, Five Eyes, and the Coronavirus: Unmasking an Agenda

  Και οικονομικού κέρδους από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα:

  https://www.beckershospitalreview.com/finance/state-by-state-breakdown-of-federal-aid-per-covid-19-case.html

  Πού είναι η συμπόνια;

  https://www.zerohedge.com/medical/where-compassion

  Πού είναι η ομορφιά της ζωής;

  The Beauty of Life Is Being Systematically Destroyed by the Covid Hoax

  Την άνοιξη του έτους αυτού η Αντίσταση κατέστρεψε όλα τα ανεπτυγμένα βιοτσίπ που επρόκειτο να εισαχθούν στο εμβόλιο για τον covid, και τώρα η DARPA αναπτύσσει μια πιο χοντροκομμένη έκδοση των εμβολίων με βιοτσίπ:

  A DARPA-Funded Implantable Biochip to Detect COVID-19 Could Hit Markets by 2021

  Injectable Biochip for Sars-CoV-2 Detection Nears FDA Approval

  Οι σκοτεινές δυνάμεις εργάζονται επίσης επάνω στη δημιουργία εμβολίου που μεταδίδεται ως βιολογικό όπλο:

  Scientists are working on vaccines that spread like a disease. What could possibly go wrong?

  Για να δράσει ενάντια σε όλα αυτά, ο Σαιν Ζερμαίν στέλνει τώρα ισχυρές ενέργειες που θα ενδυναμώσουν την εφαρμογή του Συντάγματος των ΗΠΑ:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_the_United_States

  Το Σύνταγμα είναι ένα νόμιμο έγγραφο που σχηματίζει τη νομική βάση για τη δημιουργία της Νέας Ατλαντίδας πριν μπορέσει να εφαρμοστεί ο Γαλαξιακός Κώδικας.

  Ο Σαιν Ζερμαίν είχε βαθιά ανάμειξη στη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και στη δημιουργία της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.

  http://ascension-research.org/Father_of_the_American_Republic.html

  https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Declaration_of_Independence

  Τόσο το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας είναι νόμιμα έγγραφα που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που πρόκειται να λάβουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στους επόμενους μήνες, και τα οποία θα έχουν παγκόσμια επιρροή.

  Ο διαλογισμός μας Λουλούδι της Ζωής εκδηλώνεται ήδη στο φυσικό πεδίο:

  https://www.sonoticiaboa.com.br/2020/10/01/artista-repagina-predio-cores-dos-chakras-positividade-sp/

  Η ομορφιά του σύμπαντος αποκαλύπτεται:

  Με τη μουσική των σφαιρών από το Γαλαξιακό Κέντρο:

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8838935/NASA-turns-telescope-data-music.html

  Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

  00:00
  01:00

  Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εν μέσω της Τελικής Μάχης:

  Θυμόμαστε το παρελθόν μας:

  Κι οραματιζόμαστε το μέλλον μας.

  Τα καλύτερα έρχονται:

  The Best Is Yet To Come
  Νίκη του Φωτός!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Σύντομο Μήνυμα στον Επίγειο Πληθυσμό
  =================================

  Cobra 6/10/2020

  Η χρονική περίοδος μεταξύ της 19ης Σεπτεμβρίου και της 4ης Οκτωβρίου ήταν η κορύφωση του σκότους για τον πλανήτη αυτό. Έλαβαν χώρα εντελώς βίαιες επιθέσεις σε πολλούς σημαντικούς Εργάτες Φωτός και Πολεμιστές Φωτός, που ορισμένες φορές είχαν και σωματικές συνέπειες. Σε παγκόσμια κλίμακα, υπήρξε επίσης πολεμική έξαρση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία:

  https://www.welovemassmeditation.com/2020/10/meditation-for-peace-in-nagorno-at-615-pm-utc-every-day.html

  Η κατάσταση τώρα αναμένεται να βελτιωθεί αργά και σταθερά, αλλά υπάρχει μία νέα κορύφωση πολέμου στην Χαμηλή Γήινη Τροχιά που αναμένεται να κατακαθίσει στην επιφάνεια του πλανήτη την 9η Οκτωβρίου ως αυξημένη βία μεταξύ των μελών του επίγειου πληθυσμού, και ως βία από την Καμπάλ προς την επίγεια ανθρωπότητα.

  Γι΄αυτό το λόγο οι Φωτεινές Δυνάμεις ζητούν από όλους όσοι αισθάνονται την εσωτερική αυτή καθοδήγηση, να συμμετέχουν στο Διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής την ακριβή ώρα τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα στις 9 Οκτωβρίου 4:09 μ.μ. ώρα Ελλάδας:

  https://greek.welovemassmeditation.com/2020/07/blog-post.html

  https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/flower-of-life-meditation-on-october-9th-at-109-pm-utc.html

  Οι σκοτεινές δυνάμεις φαίνεται να έχουν μεγάλη επιτυχία στα σχέδιά τους για το δεύτερο κύμα καραντίνας, γι΄αυτό το λόγο οι Φωτεινές Δυνάμεις ζητούν από όλους όσοι αισθάνονται την εσωτερική αυτή καθοδήγηση να συμμετέχουν στον διαλογισμό ενάντια στην καραντίνα καθημερινά στις 12:30 π.μ. ώρα Ελλάδας:

  https://greek.welovemassmeditation.com/2020/09/22-108.html

  https://eternalnowblog.com/2020/09/18/

  https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

  Κάποια στιγμή μετά την 9η Οκτωβρίου, όταν η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί, θα αναρτηθεί μια πλήρης ενημέρωση κατάστασης και τότε θα μπορέσουν να δοθούν επιτέλους κάποιες πληροφορίες.

  Νίκη του Φωτός!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΠΟΥ υποστηρίζει την απάτη Covid-19 ως ποινική, αστική κατηγορία
  ======================================================

  Από τον Benjamin Fulford

  Ο ΠΟΥ ξαφνικά υποχώρησε για την απάτη Covid-19, καθώς κατατίθενται ποινικές και αστικές κατηγορίες εναντίον της ηγεσίας τους. Αυτό είναι μέρος μιας φθινοπωρινής επίθεσης από τα Λευκά Καπέλα στη συνεχιζόμενη μάχη για τον Πλανήτη Γη, που κυμαίνεται από βυζαντινή ίντριγκα στο Βατικανό έως χρήση μεγάλης κλίμακας πυρηνικών όπλων. Και στα δύο μέτωπα, οι καλοί κερδίζουν αποφασιστικές νίκες.

  Θυμηθείτε, έχουμε να κάνουμε με δύο ανταγωνιστικά οράματα για το μέλλον του πλανήτη. Ένα, που ελέγχεται από την Khazarian Mafia, ή το Chabad Death Cult, το οποίο ζητά να εξαλείψει το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσει το υπόλοιπο. Οι άλλοι απαιτούν μια τεράστια εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας, τη διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής και την εξερεύνηση του σύμπαντος

  Η παγκόσμια κατάσταση φαίνεται να γίνεται πιο παράξενη μέρα με τη μέρα, επειδή η μάχη μεταξύ αυτών των δύο διαφορετικών εκδόσεων της πραγματικότητας φτάνει στο αποκορύφωμά της.

  Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις ΗΠΑ έναντι της Κίνας ή του Trump έναντι του Μπάιντεν. Αντ ‘αυτού, υπερβαίνει τα παραδοσιακά όρια. Στη θεατρική σκηνή ειδήσεων, για παράδειγμα, μας προσφέρονται δύο διαφορετικές προσωπικότητες του Ντόναλντ Τραμπ και του Σι Τζινπίνγκ, καθεμία από αυτές φαίνεται να υποστηρίζει την ατζέντα μιας διαφορετικής φατρίας.

  Για παράδειγμα, ας δούμε την ξαφνική ανατροπή της ΠΟΥ. Αυτό είναι που είπε ο διεφθαρμένος Γενικός Διευθυντής Tedros Adhanom Ghebreyesus τον Μάρτιο:

  «Αυτή η επιδημία μπορεί να ανατραπεί, αλλά μόνο με μια συντονισμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση που εμπλέκει ολόκληρο το μηχανισμό της κυβέρνησης» https://www.cnbc.com/2020/03/05/who-calls-on-all-nations-to-pull-out-all-the-stops-to-fight-coronavirus.html

  Τότε την περασμένη εβδομάδα ο ειδικός απεσταλμένος του COVID-19 David Nabarro είπε:

  «Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε το κλείδωμα ως πρωταρχικό μέσο ελέγχου αυτού του ιού». https://twitter.com/spectator/status/1314573157827858434?s=20

  Αυτό που άλλαξε είναι ότι μια κρίσιμη μάζα υπευθύνων λήψης αποφάσεων στον κόσμο των υπηρεσιών πληροφοριών και επιβολής του νόμου συνειδητοποίησε ότι ολόκληρη η εκστρατεία Covid-19 είναι ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

  Ένας παράγοντας ήταν οι ηλίθιες δηλώσεις του ΠΟΥ. Είπαν πρόσφατα ότι 780 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν το Covid-19 και από αυτούς 1.061.539 άτομα πέθαναν από αυτό. Αυτό είναι ένα ποσοστό θνησιμότητας από μολύνσεις 0,14% ή το ένα δέκατο του μέσου όρου θανάτου από όλες τις αιτίες (1,38%)

  Τώρα η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων παραδέχεται ότι «δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποσοτικά απομονωμένα προϊόντα ιού του 2019-nCoV…» https://www.fda.gov/media/134922/download

  Με άλλα λόγια, ολόκληρο το κλείσιμο των οικονομιών, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να φορούν μάσκες, κ.λπ. βασίζεται σε έναν ιό που δεν μπορεί καν να αποδείξει ότι υπάρχει. Ή ίσως οι ρυθμιστικές υπηρεσίες δεν θέλουν να παρέχουν δεδομένα που μπορούν να εξεταστούν προσεκτικά, καθώς ορισμένοι Ινδοί επιστήμονες ισχυρίστηκαν αρχικά ότι υπήρχε ένας αφύσικος συνδυασμός στοιχείων σε δείγματα.

  Ακόμα πιο καταστροφικά είναι τα αποδεικτικά στοιχεία που παρήγαγε ο Δρ Reiner Fuellmich της ερευνητικής επιτροπής της Γερμανικής Κορώνας. Ο Reiner λέει ότι η οικογένεια Rothschild κατοχύρωσε με ψεύτικο θετικό αποτέλεσμα Covid-19 τεστ πριν από χρόνια. Ο Δρ Reiner ετοιμάζει τώρα μια από τις μεγαλύτερες αγωγές ζημιών στην ιστορία εναντίον των δραστών αυτής της απάτης. https://www.bitchute.com/video/zarFW3hwuyBc/

  Πηγές του MI6 λένε ότι έχουν ξεκινήσει παγκόσμιες εγκληματικές έρευνες εναντίον των Ρότσιλντς και των ομάδων της Khazarian Mafia για διαπραγμάτευση εμπιστευτικών πληροφοριών βάσει αυτής της απάτης. Οι μικρές πωλήσεις μετοχών τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους έφεραν κέρδη 344 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εταιρείες όπως η Morgan Stanly, η Bank of America, ο Charles Schwab και η φαρμακευτική εταιρεία McKesson. https://www.reuters.com/article/us-usa-stocks-shortselling-idUKKBN21811E

  https://markets.businessinsider.com/news/stocks/stock-market-short-sellers-billions-profit-coronavirus-economic-decline-tech-2020-3-1029022585#

  Ωστόσο, ανησυχητικά στοιχεία που πρέπει να προσπαθήσουμε να συμφιλιώσουμε είναι ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων των Προέδρων Xi Jinping της Κίνας, ο Donald Trump των ΗΠΑ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, φαίνεται να συμμετέχουν σε αυτήν την απάτη υποστηρίζοντας την έκκληση για μαζικό εμβολιασμό για την καταπολέμηση ανύπαρκτη πανδημία.

  Περιμένουν από τους υποστηρικτές τους να είναι αρκετά έξυπνοι για να αρνηθούν τον εθελοντικό εμβολιασμό και απλώς επιτρέπουν στους επικριτές τους να δηλητηριάσουν με ένα πλάνο αυτοκτονίας που περιέχει συστατικά εμβολιασμού και καρκινογόνου εμβολίου;

  Γνωρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να φτιάξουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο RNA για το SARS-Cov και απλώς παίζουμε και προσπαθούμε για το χρόνο τους με την παγκόσμια αφήγηση που εκθέτει ο ΠΟΥ; Θυμηθείτε ότι το COVID-19 σημαίνει «Certificate Of Vaccination ID-19» και ονομάζεται «το όνομα της νόσου», ώστε το πρόβατο να ξέρει τι να συμφωνήσει εθελοντικά όταν παρατάσσεται για το «τέλος της πανδημίας» που πρόκειται να προγραμματιστεί σύντομα με το εποχιακό τρύπημα της γρίπης.

  Θα μπορούσε απλώς να είναι ο πολιτικός ελιγμός του Τραμπ μετά από τον punk του Xi τον Ιανουάριο, να συνεχίσει τις εμφανίσεις του γνωρίζοντας ότι οι Dems θα προσπαθήσουν να κατηγορήσουν σε μια εκλογική χρονιά; Μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές Τζο Μπάιντεν είναι συμβιβασμένος και διεφθαρμένος, αλλά και οι δύο ζητούν από όλους να εμβολιαστούν για αυτήν την ψεύτικη πανδημία.

  Και όμως, σε μια ανταγωνιστική εναλλακτική πραγματικότητα, προφανώς το Λευκό Καπέλο που υποστηρίζει τους Τραμπ, Πούτιν και Σι ζητούν όλοι…

  Το υπόλοιπο αυτού του άρθρου είναι διαθέσιμο μόνο σε μέλη του BenjaminFulford.net
  Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να δημιουργήσετε λογαριασμό.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. *(as it has been identified from November to December 25 that there will probably be elections in Greece (and after the court decision), everything changes in the political scene)!! read more
  χχχχχχχχχχχχ
  *ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΈΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ

  (Ελλας αλλαγή πολιτικου σκηνικού),
  ΣΟΚ!
  Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα. Μεγάλη έκπληξη στη νέα διαδικτυακή δημοσκόπηση του GiaEreyna > https://ello.co/velos/post/wzfnncnd8wkkw5z75cpq6q

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s