Μετά απ’ αυτά η Κυβέρνηση θα έπρεπε να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ………….………….

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-(βιντεο)Νοσηλεύτρια τινάζει την Κυβέρνηση για την Απάτη με τον Κορωνοιό.

Αποκαλυπτικό VIDEO…Κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος για την έκθεση κατά της ζωής των πολιτών!!
Κατέστρεψαν την Ελλάδα.. Δήθεν μας σώζουν από έναν ιό που έριξε η Νέα Τάξη για τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας και για να ρυθμίζουν ΠΟΤΕ θα σε πεθαίνουν….

Η Συνωμοσία κατά των πολιτών αποκαλύπτεται….με μια σειρά αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων και video.Τα video με τον Bill Gates που τα λέει ,Το video με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας που ομολόγησε για μίζες ώστε να κάνει Λοκ Νταουν και να εκτελέσει την antzenta 21 & ID 2020.

Οι αποκαλύψεις για την απάτη με τα κρούσματα αλλά και ένα ακόμη video που σπάει τη σιωπή είναι αυτό που σας δίνουμε σήμερα. H Κυβέρνηση πίσω από το σχέδιο συνωμοσίας εκθέτει σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών.

Ελληνίδα Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει για την Χώρα μας την ΑΠΑΤΗ με τα Κρούσματα τις Μάσκες τους Γιατρούς στα Νοσοκομεία Αναφοράς που τους δίνουν ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ οι Φαρμακευτικές και εκτελούν ΕΝΤΟΛΕΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . Ενα οργανωμένο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ … Όσα δεν λένε οι Γιατροί τα αποκαλύπτει μια Ελληνίδα Νοσηλεύτρια. Η Κυβέρνηση της ΝΔ δίνει εντολές απειλεί και εκβιάζει Γιατρούς στα Νοσοκομεία Αναφοράς και αυτοί εκτελούν τις Βρώμικες εντολές σε βάρος του πληθυσμού ξεχνώντας και τον ορκο τους …Οι εκβιασμοί από την Κυβέρνηση και οι ΑΠΑΤΕΣ για να σπέρνουν ΤΡΟΜΟ.

Μας στέρησαν τα ατομικά μας δικαιώματα καταπάτησαν το Σύνταγμα μας δημιουργούν πρόβλημα υγείας και ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Δείτε το VIDEO με την Νοσηλεύτρια που μιλά στον Δημοσιογράφο Γιάννη Δεμερντζή στο sfagi.gr

Η ΑΠΑΤΗ..Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,,Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ….

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνομιλία του Δημοσιογράφου Γιάννη Δεμερντζή με την Νοσηλεύτρια.     Πατήστε Play

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου:

 

Μετά από αυτά η Κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ………….………….

Σε αυτό το video ο Δημοσιογράφος Γ.Δεμερτζης είναι αποκαλυπτικός και σχολιάζει το Φασισμό του Κρατικού Μηχανισμού. Μέσα υπάρχουν δυο συνομιλίες και αυτή με την Νοσηλεύτρια… Δείτε το..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με ποιές απάτες αυξάνουν τα κρούσματα και παίρνουν περιοριστικά μέτρα..


Eιμαστε στη δεύτερη φάση με ασυνήθιστα μέτρα μεχρι τον εμβολιασμό για την μείωση πληθυσμού(video)


Πρόεδρος Λευκορωσίας: Μιζες για Λοκ Ντάουν..Μου έδιναν 92 εκ ευρώ!!!(video)


Οι κυβερνήσεις εκτελουν το σχέδιο Gates.Δείτε το Video .Πως μονοπώλησε την Υγεία..


Μέσα στη Βουλή της Ιταλίας ακούστηκε η αλήθεια για ψεύτικους θανάτους Κορωνοιού..(VIDEO απο την Ιτ.Βουλή)

12 σκέψεις σχετικά με το “Μετά απ’ αυτά η Κυβέρνηση θα έπρεπε να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ………….………….

 1. Κατέστρεψαν την Ελλάδα..Δηθεν μας σώζουν απο εναν ιό που εριξε η Νεα Ταξη για τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας και για να ρυθμίζουν ΠΟΤΕ θα σε πεθαίνουν….
  ================================================================
  Η Συνωμοσία κατα των πολιτών αποκαλύπτεται….με μια σειρα αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων και video.Τα video με τον Bill Gates που τα λέει ,Το video με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας που ομολόγησε για μίζες ωστε να κάνει Λοκ Νταουν και να εκτελέσει την antzenta 21 & ID 2020.

  Οι αποκαλύψεις για την απάτη με τα Κρούσματα αλλα και ενα ακόμη video που σπάει τη σιωπή ειναι αυτο που σας δινουμε σήμερα.H Κυβέρνηση πίσω απο το σχέδιο συνωμοσίας εκθέτει σε κινδυνο της ζωής των πολιτών.

  Ελληνίδα Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει για την Χώρα μας την ΑΠΑΤΗ με τα Κρούσματα τις Μάσκες τους Γιατρούς στα Νοσοκομεία Αναφοράς που τους δινουν ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ οι Φαρμακευτικές και εκτελούν ΕΝΤΟΛΕΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .Ενα οργανωμένο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ …Οσα δεν λένε οι Γιατροί τα αποκαλύπτει μια Ελληνίδα Νοσηλεύτρια.Η Κυβέρνηση της ΝΔ δινει εντολές απειλει και εκβιάζει Γιατρους στα Νοσοκομεία Αναφοράς και αυτοί εκτελούν τις Βρώμικες εντολές σε βάρος του πληθυσμού ξεχνώντας και τον ορκο τους …Οι εκβιασμοί απο την Κυβέρνηση και οι ΑΠΑΤΕΣ για να σπέρνουν ΤΡΟΜΟ.

  Μας στέρησαν τα ατομικά μας δικαιώματα καταπάτησαν το Σύνταγμα μας δημιουργούν προβλημα υγείας και ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

  Δειτε το VIDEO με την Νοσηλεύτρια που μιλά στον Δημοσιογράφο Γιαννη Δερμεντζή στο sfagi.gr

  Η ΑΠΑΤΗ..Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΜΕΙΑ,,Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ….

  **Ολoκληρη η συνομιλία της Νοσηλεύτριας στο amazonios.net

  https://amazonios.net/nosileytria-apo

  Μου αρέσει!

 2. Δεν Χρειαζεται να Βγαλει Ονομα Τα Λεει Ανωνημα Ωστε Σωστα Να Χτυπησει Και Με Αλλες Πολλες Αληθειες οσοι βγαινουν ανωνημα χωρις το Προσωπο Τους και λενε Της Αληθεια πρεπει να Λετε οτι πρεπει Σοι και καλα να Δωσουν ονομα τη λες ρε Ληξιαρχος εισαι τα βλεπεις οτι πανε ρε Προβατο να Σε Σφαξουνε Τη Περιμενεις Ελεος Πια Ξυπνηστε γιατι Επομενη φορα δεν θα υπαρχει Φωναζω απο τον Μαρτιο Εχω δεχτει απο τα προβατα τον κοσμο απειλες και βρισιες επειδη τους λεω την αληθεια καθιστε να σας τεμαχισουνε αφου κοιμαστε ορθιοι

  Ευχαριστω

  Μου αρέσει!

 3. για εκείνους που δεν πιστεύουν να σκεφτούμε μόνο και μόνο όλα αυτά τα χρόνια παγκοσμίως όλη αυτή που κυβέρνησαν και κυβερνάνε τον κόσμο πάτησα και συνεχίζουν να πατάνε επί πτωμάτων για να Πάρουν αυτό που θέλουν δυστυχώς τα λεφτά είναι πολλά………. όποιος θέλει μπορεί να το δεχτεί……. Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του κανένα κράτος και καμιά κυβέρνηση όσο και σας φαίνεται απίθανο δεν πρόκειται να γίνει Σωτηρία για τον κοσμάκη

  Μου αρέσει!

 4. ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ…. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ…. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ…. ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ @@….. ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ NOOR- 1 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…. ΜΟΝΟ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΟΥΝ

  Μου αρέσει!

 5. Παγκόσμιος φόβος…αυτό ειναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Δεν μπορεί, κάπου θα ξεσπάσει όλο αυτό, είτε ειναι πραγματικό είτε ειναι σκηνοθετημένο. Πρώτα θα φύγουν αυτοί που φοβούνται, και όσοι μολυνθούν από τον ίδιο φόβο! Αυτοί που θα αρρωστήσουν από άλλες αιτίες φορώντας την μάσκα, θα τους συμπεριλάβουν στην ίδια αιτία θανάτου. και θα ακολουθήσουν αυτοί που πεθάνουν πάλι από φόβο. Στην διάρκεια αυτών των θανάτων, θα φέρουν σε ισχύ το εμβόλιο που θα ειναι αρχικά εθελοντικό, και εφόσον δουν ότι ο φόβος αρχίζει να εξαπλώνεται, αλλά ακόμη αντιστέκονται, τότε θα γίνει υποχρεωτικό, ώστε όλοι να μπουν στον έλεγχο για έναν επικείμενο θάνατο ηλικίας αρχικά, και ασθένειας στην πορεία…ώστε να μείνει το υγείες κομμάτι του πληθυσμού και να χρησιμοποιηθεί σωστά για την εκμετάλλευσή του! Το πιο τέλειο σύστημα της παγκοσμιοποίησης των πληθυσμών της γης! Θα εξαλειφθούν όλα τα άχρηστα και θα μείνουν τα χρήσιμα για την πορεία της οικονομίας των αρχόντων…Θα κρατηθούν όμως και κάποιοι από αυτούς, για πειραματόζωα, ώστε να υπάρξει εξέλιξη στην φαρμακοβιομηχανία, αλλά και στα εξοπλιστικά συστήματα, που θα αλλάξουν μορφή και θα ειναι πιο πολύ για όντα εξωγήινα…πιστεύω πως κι αυτό το κομμάτι της παγκόσμιας κυβέρνησης θα ειναι μέσα στην εξέλιξη της παγκόσμιας ιστορίας…

  Μου αρέσει!

 6. Η κοπέλα δεν έχει πλέον να χάσει τίποτα, έπειτα από τόσες αναφορές, κ ξέροντας ότι θα χάσει την δουλειά της. Μπράβο στην κοπέλα που βγήκε να τα πει, ας ανοίξουν τα αυτιά τους μερικοί…. Τους έχουμε πάρει χαμπάρι επιτέλους.!!

  Μου αρέσει!

 7. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά !!! Στις 10/8/2020 είχα ένα σοβαρό θέμα το μάτι μου το νοσοκομείο που εφημέρευε κοντά μου ήταν το Αττικό… αυτό που θέλω να πω είναι ότι νοσηλευτές γιατροί και όλοι όσοι δούλευαν εκεί μέσα στα επείγοντα που βρισκόμουνα ήτανε όλοι χωρίς μάσκα εντός και εκτός νοσοκομείο.. όλοι τους την είχαν στο πηγούνι… αλλά είχαν την απαίτηση να φοράνε όλοι οι υπόλοιποι….

  Μου αρέσει!

 8. Οι κάθε βλάκες εδώ λένε: «να επέμβει εισαγγελέας».
  Ποιοι εισαγγελείς και ποιοι δικαστές!
  Όλα τα ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ που φιλάνε κατουρημενες ποδιές και παρακαλάνε βουλευτές να βολεψουν κάπου στο δημόσιο τα «παιδιά»τους ,αυτοί οι εισαγγελείς; ευχαριστώ δεν θα πάρω.
  Χειρότερα και από χούντα, τουλάχιστον στην χούντα μπορούσες να πεθάνεις από μια σφαίρα ενώ εδώ σε σκοτώνουν πρώτα ψυχολογικά και έπειτα σωματικά.Λαε πίστευε και μη ερεύνα!

  Μου αρέσει!

 9. Ρωτάς αν χρηματίζονται οι γιατροί;;;;; Εναν καταράκτη 3 γιατροί και παραλίγο να χάσω το φως μου! Γιατί; Γιατί είμαι από Αυστραλία μύρισαν χρήμα, 200 ευρώ επίσκεψη στην Β. Σοφίας, 250, ο άλλος για καταράκτη 1000 ευρώ αλλά μια φορά πήρα απόδειξη από ένεν απ αυτούς με 50 ευρώ!!!!!!!! Ο τρίτος βγήκε ΑΝΘΡΩΠΟΣ και εξαιρετικός γιατρός! Τώρα που σου γράφω μόλις γύρισα από κει και θα προσπαθήσει να φτιάξει το μάτι που μου χάλασαν αυτοί που τα έπαιρναν!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s