ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ή ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ; ; ;


ΒΟΜΒΑ: Μέλη της Βουλής της Βραζιλίας εισέβαλαν σε νοσοκομείο με «πολλούς ασθενείς COVID». ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΞΕΤΕΘΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ…
Μέλη της Βουλής της Βραζιλίας εισέβαλαν σε νοσοκομείο εκεί με «πολλούς ασθενείς και νεκρούς COVID». ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ…ΑΔΕΙΟΙ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!! ΜΑ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΑΣΘΕΝΕΙΣ» ΚΑΙ «ΝΕΚΡΟΙ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΦΟΥ «ΚΟΡΩΝΟΊΟΣ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΚΑΝ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 

Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ του «κορωνοϊού» συνεχίζει να εκτίθεται δημοσίως και παγκοσμίως για αυτό που είναι, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΓΗΝ. ΚΙ Ο…ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΔΩ;;; ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ «ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ» ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ…80 ΤΟΙΣ 100 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΦΟΥ…ΕΙΜΑΣΤΕ «ΠΟΛΛΟΙ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Αυτά τα έχουν ήδη εκφράσει αρκετές φορές οι προαναφερθέντες παγκοσμιοποιητές/συνωμότες. Αυτά τα έχει ήδη πει πολλές φορές εδώ και χρόνια ο ίδιος ο Μπίλ Γκεϊτς, του οποίου ο πατέρας ήταν ο πρώην επικεφαλής της οργανώσεως «PLANNED PARENTHOOD» (ΣΚΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΗΤΡΟΤΗΣ)εδώ στις ΗΠΑ που λαμβάνει κεφάλαια κάθε έτος από τον δημόσιο κορβανά της κάθε πολιτει των ΗΠΑ για να ΦΟΝΕΥΕΙ ΑΓΕΝΝΤΗ ΜΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!!! Η δε ιδρύτρια της «PLANNED PARENTHOOD» ήταν η Μάργκρετ Σάινγκερ (Margret Sanger), που ήταν ΜΕΓΑΚΛΗ ΘΙΑΣΩΤΡΙΑ ΤΟΥ…ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!!

Σε αυτούς τους ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, λοιπόν, έχουν επιτρέψει να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Η….ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Στο ακόλουθο βίντεο, λοιπόν, παρατηρούμε μέλη της Βουλής της Βραζιλίας να εισβάλλουν σε νοσοκομείο εκείνης της χώρας όπου υποτίθεται ότι υπάρχουν 5,000+ «άρρωστοι» από τον Κόβιντ-19 και 200 «νεκροί» από τον ίδιον «ιόν». Όταν όμως «μπούκαραν» στις εγκαταστάσεις αυτού του νοσοκομείου, αντελήφθησαν αμέσως πως…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ «ΑΡΡΩΣΤΟΣ» ΟΥΤΕ «ΝΕΚΡΟΣ»…!!! ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ…ΑΠΑΤΗ!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΥΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο, το οποίον το αφιερώνουμε στον Κούλη Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον ΜΕΓΑΛΟ  @Π@ΤΕΩΝΑ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ο οποίος ευρίσκεται αυτήν την στιμγμήν στο…ΙΣΡΑΗΛ απ΄όπου παίρνει και την φρέσκα παρτίδα…ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

Alpha OmegaEnergy@AOECOIN

WOW!!! 😮
Members of Parliament of break into hospital that claimed to have 5,000 infected & 200 deaths from & CAUGHT THEM RED HANDED NOT ONE PERSON, they have FRAUDED THE WORLD!!

Embedded video
26K people are talking about this

Brian G. Powell,M.S.@BrianGPowell

=A GLOBAL HOAX and CRIME AGAINST HUMANITY!

MEMBERS of PARLIAMENT of BREAK INTO HOSPITAL that claimed 5,000 infected & 200 deaths from

CAUGHT RED HANDED NOT ONE PERSON, they have FRAUDED WORLD! pic.twitter.com/8dnNI2xYtc https://twitter.com/Inevitable_ET/  i

Embedded video

21 people are talking about this

Mighty Geeks@mightygeeks

More lies exposed. Members of Parliament of break into hospital claiming 5,000 infected & 200 deaths from .

NOT ONE PERSON FOUND.

Hospital still under construction.

Please [RT] https://twitter.com/NosMienten_/status/1272196036509999105 

¿roja o azul? Tú eliges@NosMienten_

🔴 El Pdte Brasil pidió a los ciudadanos q tomaran 📸 de los hospitales para confirmar los casos de COV1984, alguien irrumpió con un miembro del Parlamento para comprobar q había 5,000 infectados y 200 muertes que se suponía que debían haber
El hospital estaba vacío!
🔄comparte👈

Embedded video

See Mighty Geeks’s other Tweets

Τα δικά μας άρθρ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» βρίθουσι πολλών στοιχείων δια του λόγου το αλθές, ότι, δηλαδή, μόνον κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλά ένα πάρα πολύ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟΝ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων τόσον δια την περαιτέρω…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΥ όσον και δια την…ΜΕΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟΝ!!!

ΟΠΟΤΕ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ…ΚΑΙ ΕΚΕΙ…ΙΣΧΥΕΙ ΑΒΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ!!! ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!…ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥΣ COVID-19 ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ…!!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΝΑ…ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ «ΠΛΑΚΑΚΙΑ» ΤΟΝ…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗ…ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΑ…!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

GREEKNEWSONDEMAND

ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊό

Κάθε χρόνο έχουμε μια “πανδημία” έλεγε πριν 6 μήνες ο Σωρήρης Τσιόρδας!!! ΕΙΝΑΙ

guteurls.de→ Read full article here

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ή ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ; ; ;

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s