Ναύπακτος: «Πολίτης θα πληρώσει ακριβά τα χόρτα και τα κλαδιά που θα πετάει…»

Τους τελευταίους μήνες, συχνά βλέπουμε δημοτικές ανακοινώσεις  στο διαδίκτυο, όπου αναφέρουν, ότι: ο δήμος μας δεν είναι υποχρεωμένος  για την περισυλλογή των κλαδιών και χόρτων που προέρχονται από τις ιδιοκτησίες των δημοτών!!! Επίσης αναφέρουν, ότι:  οι πολίτες θα πρέπει ή να ειδοποιούν ιδιωτική εταιρία ανακύκλωσης να τα περισυλλέγει, ή να τα πηγαίνουν μόνοι τους στον διαμορφωμένο χώρο  στον Σκα!!  κι αν οι πολίτες δεν συμορφώνονται για την εναπόθεση αυτών, τότε θα υπάρχουν κυρώσεις!!

Κι εδώ γεννάται το ερώτημα:   Γιατί άραγε, η σημερινή δημοτική αρχή  αποποιείται αυτό το καθήκον της, που τελούσε κανονικά η προηγούμενη, ενώ εισπράττει το ανάλογο κονδύλι από το ΥΠΕΣ;  Στο ΦΕΚ του ΥΠΕΣ  που δίνει το ανάλογο κονδύλι, αναφέρεται ξεκάθαρα  στη παράγραφο  4β,  αυτό ακριβώς το καθήκον του Δήμου!!
Μήπως έφτασε η ώρα  να δώσουν  οι πολίτες  που πληρώνουν τα δημοτικά τους τέλη, την απάντησή τους,  στέλνοντας επιστολή διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΣ για αυτήν την άρνηση της δημοτικής μας αρχής και τις  απειλές για κυρώσεις  που διαμηνύει στους δημότες της;🤔🤔

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s