11 εκατ. ευρώ σε «υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης» για τον κορονοϊό…

Leonidas Papadopoulos

Κοιτάξτε, το λεφτόδεντρο τελικά υπάρχει παρά τη διάψευση του κ. Πέτσα…
11 εκατομμυριάκια..
Απλώς υπάρχει για τον κάθε Σπύρο Παπαδόπουλο (φαντάζομαι) που μπαίνει από έξω για να μας πει να μείνουμε μέσα και σίγουρα για τους ημέτερους φιλοκυβερνητικούς καναλάρχες που παίζουν τα σποτάκια..
Το λεφτόδεντρο δεν υπάρχει για τους εργαζόμενους που θα πάρουν μισό μισθό και για τους επιστήμονες ελ. επαγγελματίες που ενώ ρημάζουν τα ιατρεία και τα γραφεία τους η κυβέρνηση θα τους δώσει δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω ιντερνετ(!!!!)

Fani Platsatoura
Θελω να πιστευω οτι με γελουν τα ματια μου και δεν δοθηκε αυτο το ποσο για να μας πει ενας φραγκοφονιάς ονόματι  Σπυρος Παπαδοπουλος  να μεινουμε σπιτι…

Στη δέσμευση πίστωσης 11 εκατ. ευρώ προχώρησε η Προεδρία της Κυβέρνησης προκειμένου να αποδεσμεύει όποτε και όσα χρήματα από αυτά επιθυμεί για «υπηρεσίες επικοινωνίας» και «εκστρατεία στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19».

Συγκεκριμένα, στην απόφαση σημειώνεται:
«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους έντεκα εκατομμυρίων ευρώ (11.000.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Ειδικός Φορέας 1023- 611-0000000, λογαριασμός 2420906001, οικ. έτους 2020, για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19».

5 σκέψεις σχετικά με το “11 εκατ. ευρώ σε «υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης» για τον κορονοϊό…

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s