ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΣΕΙΣ?

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΛΕΣΒΟΥ Δημοσια, δωρεαν και υψηλης τας υγεια για ολους! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην αντιφασιστική στη Μυτιλήνη πρωί του Σαββάτου 14/03/2020. Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του υπερκρατικού μηχανισμού της εξαπολύοντας έναν ανελέητο ρατσιστικό διωγμό ακροδεξιάς συνταγής σε κατατρεγμένους πρόσφυγες και μετανάστες."


ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΣΕΙΣ?

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει αναβαθμίσει τον Κορωνοιο σε πανδημία αλλά στη Λέσβο η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου προ πολλού και το σύστημα υγείας πιο επιβαρημένο λόγω του λαθρομεταναστευτικού. Θα περίμενε κανείς ότι εκεί οι γιατροί του ΕΣΥ θα δίνουν το παράδειγμα στους ακρίτες…
ΟΜΩΣ…
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ…
Ολο το νησί ήταν κλειστό. Κι αυτοί συγκεντρώθηκαν παρά τις απαγορεύσεις. Και καλούσαν κόσμο με αφίσες. Συγκεντρώθηκαν χωρίς μάσκες και ανάμεσα τους ήταν λ@θρομετ@νάστες που σαφώς δεν έχουν ελεγχτεί.
Και δεν βρέθηκε ούτε ένας να στείλει αυτές τις εικόνες στις Ελληνικές και Παγκοσμιες Ιατρικές Πειθαρχικές Αρχές. Οι λόγοι είναι προφανείς…

Αλήθεια, έχουν δώσει όρκο στον Ιπποκράτη όλοι αυτοί?

Αλήθεια, ως δημόσιοι λειτουργοί, έχουν δώσει όρκο ότι θα τηρούν τους νόμους του κράτους?

Δεν ξέρω αν αισθάνεται καλά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ή αν απλά κάνει το … αγροτικό του στο νησί, αλλα εχτές σίγουρα, ήταν η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.


Γιωργος Αδαλης

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s