Τα «καλά παιδιά» !!!

Έκοψαν και οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΝ την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Όλοι ήταν εκεί. Οι προηγούμενοι, οι προ προηγούμενοι και οι νύν. Ακούστηκαν πολλά και διάφορα, με κύριο θέμα το πανοπροίκι των 2,5 εκατομμυρίων, που υπέγραψε ο «παππούς» από τους προ προηγούμενους,που παρέλαβαν οι προηγούμενοι και ξανά παρέλαβαν οι νυν.

Ο καλός άνθρωπος «παππούς» όταν καλέστηκε από το Δ.Σ. για να πει το πώς έφτασε στην υπόθεση της αποχέτευσης να υπογράψει το πανοπροίκι, αυτός είπε δημόσια (σημ. πρακτικά του Δ.Σ.), ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποφάσισαν τότε, να στείλουν την υπόθεση της «πλαστογραφίας» στο εισαγγελέα. Έλα όμως που ο καλός άνθρωπος Τάκης, πρώην συνέταιρος του καλού ανθρώπου «παππού», θέλοντας να τον απαλλάξει από τον σίγουρο καταλογισμό που θα του επέβαλε ο εισαγγελέας, αποφάσισε να το πληρώσουν οι δημότες! Έτσι πίεσε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ να πάρει πίσω την απόφαση και να μην μπει ο εισαγγελέας στην υπόθεση!!!

Ο τέως και καλός άνθρωπος Γιαννάκης, αφού φίλησε την κατουρημένη ποδιά του καλού παιδιού ανεψιού ν’ απαλλάξουν τον καλό «παππού», πίεσε και τον νύν, καλό άνθρωπο Vasilakis, να βάλει στο Δ.Σ. της πολύπαθης ΔΕΥΑΝ τον ένοχο «παππού», για να κατευθύνει το ζήτημα στην αποπληρωμή του από εμάς τους φουκαράδες τους δημότες!

Έχουμε ξαναγράψει ότι,  κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Και στην περίπτωσή μας, καλός άνθρωπος καλού ανθρώπου το μάτι δεν βγάζει, παρά όλοι οι καλοί, συμφώνησαν να βγάλουν τα δικά μας τα μάτια…

Ήξερα ότι είμαστε αφελείς, ψηφίζοντας καλά παιδιά και όχι ικανούς, αλλά και για τόοοοσο μλκες δεν μας  ήξερα!

Και γεννάται τώρα το ερώτημα:  Τα λεφτά πως τα μοιράστηκαν οι καλοί άνθρωποι;;;


5 σκέψεις σχετικά με το “Τα «καλά παιδιά» !!!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s