η Δωρίδα έτη φωτός μπροστά σε θέματα τεχνολογίας κι εξυπηρέτησης των δημοτών της

Αποτέλεσμα εικόνας για ολα τα χωριά με ιντερνετ

Όλα τα χωριά της Δωρίδας θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο Ιντερνέτ και μάλιστα με καλές ταχύτητες.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Δωρική Αδελφότητα ολοκληρώθηκε από το ΕΣΠΑ/ΕΠΑΝΕΚ το συγχρηματοδοτούμενο έργο με την ονομασία «RURAL BROADBAND», ένα έργο σύμπραξης Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα με υπεργολάβο την RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΕΕΣ», μέλος του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS.

Να επισημάνουμε εδώ ότι είναι η σταδιακή υλοποίηση του έργου 3Wi-Fi της εξαγγελίας από τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για να αποκτήσει ιντερνέτ όλη η χώρα.

Από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να απευθυνθούν στις 4 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και να αποκτήσουν πρόσβαση στο ιντερνέτ με καλές έως πολύ καλές ταχύτητες σε λογικές τιμές!

Ειδικότερα οι διαθέσιμες ταχύτητες είναι 30-50 mpbs και σε διαφορετικές τιμές. Διατίθενται εμπορικά πακέτα ταχυτήτων 2/8/24/50 mbps download σε τιμές «χονδρικής».

Η κάλυψη αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των χωριών της Δωρίδας (αφορά 4.356 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011) συν τους τουρίστες μας…

Να επισημάνουμε εδώ ότι για τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου είχε ήδη ολοκληρωθεί το έργο προ διετίας, η δε Δ.Ε. Τολοφώνας δεν συμπεριλήφθηκε στο Rural Broadband γιατί είχε κανονική πρόσβαση στο Internet.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η Δωρική Αδελφότητα στον συμπατριώτη Πάνο Τσαλτάκη, Προϊστάμενο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα – Ανταγωνιστικότητα – Καινοτομία» (ΕΠΑΝΕΚ) με καταγωγή από τη Δωρίδα (Ζωριάνο) ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στο σχεδιασμό, χρηματοδότηση και ολοκλήρωση ενός σύνθετου και απαιτητικού έργου.

Καλούνται οι κάτοικοι της Δωρίδας να ενεργοποιηθούν απευθυνόμενοι για συνδέσεις στους 4 παρόχους (COSMOTE, VODAFONE, WIND και FORTHNET).

Το έργο «RURAL BROADΒAND» καλύπτει τα παρακάτω χωριά της Δωρίδας:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ

Άβορος, Αμυγδαλιά, Βραΐλα, Δάφνος, Διακόπι, Δωρικόν, Κάλλιον, Καρούτες, Κλήμα, Κονιάκος, Λεύκα, Λευκαδίτι, Παλαιόκαστρο, Πεντάπολη, Περιθιώτισσα, Σκαλούλα, Στίλια, Συκιά, Σώταινα, Ταριβίδι

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ

Αλποχώρι, Αρτοτίνα, Διχώριο, Ζοριάνο, Κερασιά, Κόκκινος, Κριάτσι, Κροκύλειο, Πενταγιοί, Περιβόλι, Τρίστενο, Ψηλό Χωριό

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ

Δροσάτο, Ιερά Μονή Βαρνάκοβας, Κάμπος, Καστράκι, Κλήμα, Μαγούλα, Μοναστηράκι, Παραλία Σεργούλας, Πηγή, Σκάλωμα, Τείχιο, Φιλοθέη, Χιλιαδού,


ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:  

Η ΔΩΡΙΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ???    "ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ", ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ... !!!   ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ?                                  
ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ... ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ!!!  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ΠΙΣΩ ΕΧ' Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s