Προς όψιμους πολιτικούς τσαμπουκάδες.


σχολιάζει το  "τρίτο μάτι" 

Στην πολιτική και σε όσους ασχολούνται με αυτήν, αποτελεί βασική γνώση το:  «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος   αχάριστου».

Ο μύθος θέλει τον Ανδρέα Παπανδρέου να είχε το «τσιτάτο» στο γραφείο του, προφανώς για να το επαναλαμβάνει στον εαυτό του.

Κατά πώς φαίνεται, στα καθ´ ημάς, ο  «καφετζής»   και η σπουδαία …  «παρέα» του δεν έχουν μελετήσει πολιτική και τον Ανδρέα Παπανδρέου, παρά του ότι ο ίδιος υπήρξε και οπαδός του.  Γιατί αν το είχε κάνει, θα ήξερε καλά ότι ο λαός δεν  «τσιμπάει»  από φτηνές χάντρες. Πολύ περισσότερο από  ΘΑ χωρίς αντίκρισμα….

Οι υποσχέσεις και οι παροχές, με το μάτι στραμμένο πάντα στις επόμενες εκλογές, αναγκάζουν αυτόν και τους ομοίους του, να στραφούν εξ ολοκλήρου προς την πελατειακή πολιτική.

Παρόλο, που έχουν περάσει 100 ημέρες στη διοίκηση του δήμου και έπρεπε να έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους σχετικά με τα σχέδια και το όραμά τους, εν τούτοις, συνεχίζουν την πελατειακή σχέση με τους ψηφοφόρους.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν τίποτα να πουν και το χειρότερο,  δεν  «νογάνε»  ! 

 Εμείς που στηρίξαμε προεκλογικά ορισμένους απ’ αυτούς (στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα), γιατί πιστέψαμε σε  «χαμόγελα άχρηστων και ξεγάνωτων» , σήμερα τους έχουμε νέα:   

Από δω και στο εξής, ασυλία δεν έχει κανείς μα κανείς σας !!!

Το συμφέρον και οι ανάγκες της περιοχής και των συμπολιτών μας, δεν επιτρέπουν ασυλία σε κανέναν που νομίζει ότι μπορεί να μας κοροϊδεύει, να ειρωνεύεται και να μας κουνά και το δάκτυλο, οχυρωμένος πίσω από την έπαρση της πρόσκαιρης δημοσιότητας. Οι  «κουμπαριές»  και οι  «σχέσεις» , ποτέ δεν μας ενδιέφεραν με αεριτζήδες & φτηνούς πολιτικάντηδες και ούτε θα τους το επιτρέψουμε καν  να το σκεφτούν…

Θ’ αναγκαστείτε κύριοι να μας ξεχωρίσετε απ’ αυτούς που μ’ ένα κούνημα του δακτύλου, τους καλείτε να πάρουν παραμάσχαλα κάμερες και μαντζούνια για νά’ρθουν τρέχοντας να σας φτιάξουν το πολιτικό σας προφίλ!!!

Τελεία και παύλα, εδώ όποιος παρεκτρέπεται, θα εισπράττει τοις μετρητοίς.

 

 

 
 

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s