Βάνδαλοι σήμερα, διέλυσαν εντελώς το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου.

 

Πώς έγινε έτσι ο τόπος μας;
Βάνδαλοι σήμερα, διέλυσαν εντελώς το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου.
Γαργάρα το έκαναν όλοι! Μούγκα από την διευθύντρια, τους καθηγητές, την Αστυνομία που κλήθηκε, τον Δήμαρχο που ενημερώθηκε ως υπεύθυνος των σχολείων, τον Αντιδήμαρχο και τα συστημικά ΜΜΕ. Γαργάρα όλοι!

Η αξιοπιστία τους, κορυφώνεται σε πρόβλημα δυσεπίλυτο και ακανθώδες. Η δημοτική αρχή που έχει την κύρια ευθύνη, έχοντας μια ασπόνδυλη ηθική, κάνει ότι δεν γνωρίζει τις υποχρεώσεις της, αλλά φοβάται μην τυχόν και χαθεί η αξιοπιστία της. Γι’αυτό προτιμάει να πετάει τα λεφτά (μας) σε επισκευές και  «μπούκωμα»   των ΜΜΕ, για να μην γράψουν τίποτα! Αυτή η στάση των υπευθύνων, μεταγγίζει την απουσία ήθους.
Ενώ θα έπρεπε να αντικατασταθεί αμέσως, η ανίκανη ιδεοληπτική διευθύντρια, που νομίζει ότι οι ακραίες απόψεις της (και σήμερα εισπράττουμε τα αποτελέσματα), είναι προέκταση του κόμματός της. Αλλά φαίνεται ότι στα πλαίσια της  «συγκυβέρνησης» , ζητήθηκε η θέση της διευθύντριας του ΕΠΑΛ, σαν αντάλλαγμα στήριξης του δημάρχου, από το «κόμμα» στις πρόσφατες εκλογές!
Θεωρούσαμε ότι με την νέα δημοτική αρχή «μπορούμε πάλι να ελπίζουμε». Μόνο που σήμερα κανένας πια δεν ελπίζει σε τίποτα.

"το  τρίτο  μάτι"
 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Βάνδαλοι σήμερα, διέλυσαν εντελώς το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου.

 1. Η Ελλάδα και η Ελληνική κοινωνικά είναι δέσμιοι των βολεμένων καθηγητών, που μιλούν για παιδεία και ασχολούνται μόνο με την την τσέπη τους.

  Δουλεύουν και μας δουλεύουν 10 και 15 ώρες την βδομάδα, όταν ο εργαζόμενος εργάζεται τουλάχιστον 40 ώρες, για 8 μήνες τον χρόνο και πληρώνονται για 12!

  Το χειρότερο είναι ότι μας κοροϊδεύουν, στηριζόμενοι στις σκοτεινές συντεχνίες τους, φωνάζουν ακόμα διεκδικούν και μας κουνούν το δάκτυλο!

  Μου έλεγε φίλος τις προάλλες.

  Μερικές χιλιάδες καθηγητές ξένων γλωσσών πληρώνονται στα σχολεία, πόσα παιδιά παίρνουν διπλώματα γνώσης της γλώσσας;

  Κανένα!

  Τι χρειάζονται αυτοί οι χαραμοφάηδες;;;;;;;;;;;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s