Ναρκισσισμός και Εξουσία στη Ναύπακτο


Το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου, υποδηλώνει σαφώς μια τιμωρητική διάθεση προς τις συμπεριφορές που χαρακτηρίστηκαν από αριστερόστροφη αλαζονεία, υπεροψία και ναρκισσισμό.

Η εξουσία κ. Δήμαρχε, προσδίδει μια αναγνωρισιμότητα στον οποιονδήποτε, αλλά εξελίσσεται σε αλαζονεία και έπαρση, όταν αφενός δεν υπάρχει παιδεία για να τη διαχειριστεί και αφετέρου δεν αναγνωρίζει τον προσωρινό του χαρακτήρα.

Διότι,  μαθητευόμενε  κ. Δήμαρχε,  για να φανείς αντάξιος της όποιας μορφής εξουσίας, θα πρέπει να  “έχεις φάει τα μούτρα σου” κατά τα κοινώς λεγόμενα.    Να έχεις μάθει να χάνεις και να ζεις με τις επιπτώσεις της ήττας σου, να ξέρεις να κοιτάς χαμηλά, να ζητάς συγγνώμη, να αποδέχεσαι με αξιοπρέπεια το γεγονός ότι υπάρχουν καλύτεροι κι από εσένα εκεί έξω. Μα πάνω από όλα να σέβεσαι τους ανθρώπους που σου έδωσαν την εξουσία, διαφορετικά η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη και ηχηρή με κρότο. Άλλωστε στην Ναύπακτο η εξουσία, πολύ γρήγορα αλλάζει χέρια, το βλέπουμε δεκαετίες τώρα.

Αν λοιπόν νομίζετε κ. Δήμαρχε, ότι η δικηγορική χρησιμοποίηση του  επαγγελματικού  «ψέματος» , που συνηθίσατε τόσα χρόνια, θα  παραπλανήσει και τούτο το  ακροατήριο, είστε γελασμένος.

Συμμαζευτείτε μην προκαλείτε με αποφάσεις που εξυπηρετούν το περιβάλλον σας (όπως το διώξιμο απ’ το κέντρο της Λαϊκής Αγοράς  που εμποδίζει τον νεόκοπο δικηγοράκο-συνεργάτη σας),  μαζέψτε τα  «σάλια»   σας όπως κι αν τα χρησιμοποιείτε, αφήστε το αμάξι σας τουλάχιστον για τα 100 μέτρα που απέχει το σπίτι σας από το δημαρχείο, περπατήστε λίγο για να μαζέψει και να βελτιωθεί και η οπτική σας εικόνα, εξ’ άλλου μας αντιπροσωπεύετε όλους εμάς και δημόσια.

…Και  είμαστε ακόμα στην αρχή!!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ  κ. ΔΗΜΑΡΧΕ …!!!με σεβασμό το: "τρίτο  μάτι"  

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s