ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΚΙΖΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρεασ κοτσανασ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 

Στο χθεσινoβραδινό Δημοτικό συμβούλιο η παράταξη μας υπέβαλε δυο επίκαιρες ερωτήσεις στον κ. Δήμαρχο όπως μας δίνει τη δυνατότητα ο κανονισμός του Δημοτικού συμβουλίου.

Η μια ερώτηση αφορούσε την αδιαμφισβήτητη επίσκεψη του κ. Γκίζα με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπακτίας  μεταξύ πρώτης και δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης στη Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα.

Ειδικότερα ερωτήθηκε αν η επίσκεψη είχε προσχηματικό  και κατ επέκταση προεκλογικό χαρακτήρα ή εάν ήταν μια επίσκεψη με ουσιαστικό περιεχόμενο από μεριάς του κ.Γκίζα η οποία θα σηματοδοτήσει ανάληψη πρωτοβουλιών που θα γεφυρώσουν το χάσμα και τη διαμάχη μεταξύ Μητρόπολης και Μονής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Γκίζας μέχρι πρότινος ήταν μέλος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου της Μητρόπολης. 

Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε τη διαρροή του σχεδίου που εκπόνησε η Κυβέρνηση και αφορά τη μετεγκατάσταση των προσφύγων-μεταναστών στην ενδοχώρα. 

Ειδικότερα ερωτήθηκε ο κ.Δήμαρχος εάν από τα 65 ξενοδοχεία τα οποία έχουν υποβάλλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου για να δεχτούν πρόσφυγες-μετανάστες ανά την Επικράτεια ,υπάρχουν και κάποια που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και τα οποία βρίσκονται εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου Ναυπακτίας.

Απάντηση από τον κ. Γκίζα στο πρώτο ερώτημα δε δόθηκε ποτέ και όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα είπε ότι δεν απαντά σε φήμες και υποθετικά σενάρια.

Ανδρέας Κοτσανάς 

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s