Ημερολόγιο(!) στους υπαλλήλους της Πολεοδομίας Ναυπάκτου ;;;

πολιτικό σχόλιο από:
το "μεχμετάκι"

Είναι πολλοί αυτοί που ξεροσταλιάζουν έξω από τα πολιτικά γραφεία. Κι είναι αυτοί οι ίδιοι που σπεύδουν αβασάνιστα να κατακεραυνώσουν ό,τι έχει να κάνει με κάθε δημόσια υπηρεσία.

Σκωπτικά αντιμετώπισε το διαδίκτυο την είδηση πως στη γειτονική Ιταλία θα εφαρμοστεί μηχανικό σύστημα, το οποίο θα αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα των υπαλλήλων για την είσοδο στα γραφεία των δημοσίων υπηρεσιών, ώστε να περιοριστούν οι αδικαιολόγητες απουσίες.

Κάπως έτσι κι ο νέος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας, ακολουθώντας τις συμβουλές του  «δημαρχεύοντα»,  σκέφτεται να επιβάλει στους υπαλλήλους να κρατούν καθημερινά ημερολόγιο εργασιών για να αποδεικνύεται η δουλειά τους!!!

Νέοι αιρετοί, νέες πρακτικές θα μου πείτε! Έλα όμως που κάτι ανάλογο είχε επιβάλει και ο  «δημαρχεύων»  στην ίδια υπηρεσία πριν 10 χρόνια και ..ευτύχησαν όλοι, κι αυτός και οι υπάλληλοι, εκτός του δημότη!

Μόλις όμως γνωστοποιηθεί η απόφαση αυτή, τα κοινωνικά σχόλια που θα υπάρξουν, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, θα είναι περιπαικτικά έως και χλευαστικά για τους υπάλληλους, που οι περισσότεροι τους περιγελούν, μα σε βάθος μέσα τους,  τους φθονούν και τους εποφθαλμιούν.  Πώς το λέει κι ο στίχος της Λίνας Νικολακοπούλου; «Στο βάθος το ζηλεύουμε, αυτό που ρεζιλεύουμε»!!!!

Το "Μεχμετάκι"
 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s