η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα ΔΕΥΑ Ναυπάκτου …

Η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας υπέγραψε την σύμβαση για την τηλεμετρία

Διαβάζουμε από τον προσωπικό λογαριασμό σελίδας κοινωνικού δικτύου της πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΝ με ημερομηνία 16 Οκτώβρη 2019,  το παρακάτω κείμενο: 
«Απο την θεση της προεδρου εκανα οτι επρεπε. Η αποφαση για την στελέχωση της ΔΕΥΑΝ για το προσωπικό της μέσο ΑΣΕΠ παρθηκε επι προεδριας μου. Εχθες πεταχθηκε στο καλαθι των αχρήστων. Ο δρομος εγινε μονόδρομος το νεο ΔΣ ενδιαφέρεται να στηρίξεις τους εξωτερικούς συνεργάτες κ τους εργολαβους με οποιονδήποτε κόστος για την ΔΕΥΑΝ κ για τους πολιτες. Λυπαμαι …»

Ξαφνική  «κόντρα»  μεταξύ πρώην και νυν Δ.Σ. στην πολύπαθη ΔΕΥΑ Ναυπάκτου!   Ο καυγάς;  με ποιο τρόπο θα διαχειρίζονται …το τίποτα!
Όπως λέει κι ο συμπαθής Αντρέας, το μαγαζί ήταν που ήταν για κλείσιμο, ύστερα από το αμαρτωλό παρελθόν της με «διαρροές» νερού σε Επώνυμους (!), το πλιατσικολόγημα «εργαζομένων», σε παράνομες συνδέσεις, μειώσεις λογαριασμών σε ψηφοφόρους, τις Μπουλέδικες αυξήσεις 80% στους λογαριασμούς μας για δήθεν επενδύσεις και στην ουσία χώσιμο στις μαύρες τρύπες.  Επίσης στις απευθείας αναθέσεις των 3.000.000 (καλά βλέπετε) 3 μύρια είναι αυτά  και το άκουσον-άκουσον το Πανοπροίκι των 2.000.000 (καλά βλέπετε πάλι) 2 μύρια, για τα οποία έχει δηλώσει δημόσια ο υπογράφων τέως  πρόεδρος Σταυρόπουλος (ο παππούς),   ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του (πήρε τότε απόφαση η ΔΕΥΑΝ, να στείλουν το θέμα στον εισαγγελέα, αλλά μετά ξε-αποφάσισαν, για να μην πάει φυλακή το καημένο το ανθρωπάκι, αλλά να τα πληρώσουμε εμείς)  κι ένα σωρό άλλα λιγότερα ποσά, που συναθροιζόμενα κάνουν μερικά μύρια ακόμα!!!     
Όπως και τις χρεώσεις υπέρογκων καταναλώσεων νερού στις πλατείες(!) για να χρηματοδοτεί κρυφά ο Δήμος την πεθαμένη επιχείρηση, μόνο και μόνο για να συντηρεί Γενικό Διευθυντή (για να πληρώνεται πολλαπλάσια και δεν έχει ούτε ο Δήμος) οικονομική υπηρεσία, τεχνική, ταμίες και ταχυδρόμους (!), ενώ δεν πατάει κανείς το πόδι τους στην δουλειά!
Ενώ αν συγχωνευτεί στον δήμο σαν υπηρεσία ύδρευσης, θα είχε πολύ μικρότερο κόστος λειτουργίας.
Διάβασέ τα,   νέε δήμαρχε να μην λες μετά ότι δεν τα ήξερες…
Τον περασμένο Μάη, κατήγγειλε ο νυν αντιπρόεδρος την πρώην (τουλάχιστον κούκλα) πρόεδρο, για τον χαζό (τό’χουν οι ωραίες) χειρισμό της υπόθεσης του πανοπροικίου των 2 μυρίων και την χρέωσης του στους καταναλωτές (σε μας) και τώρα φαγώνονται για τα φραγκοδίφραγκα!!!!!
Ρε Άι Σιχτίρ……

 

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα ΔΕΥΑ Ναυπάκτου …

  1. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι αρκετά δύσκολο ιδιαίτερα για μια γυναίκα με τους περισσότερους απέναντι της να διοικήσει μια Δημοτική Επιχείρηση. Ίσως είμαι και η μοναδική σύμβουλος που βρέθηκα να έχω απέναντι μου και την συμπολίτευση και τη αντιπολίτευση με λιγοστές εξαιρέσεις . Σας ενημερώνω οτι τώρα δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στη ΔΕΥΑΝ όπως τα περιγράφετε. Λύθηκαν χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν την επιχείρηση Βαρναραχη,αποχέτευση -Λαδοπουλο, ανείσπρακτους λογαριασμούς, δάνεια , κτλ καθώς και τα οικονομικά της. Δεν άφησα τίποτα ανεκμετάλλευτο προκειμενου να στελεχωθεί η ΔΕΥΑΝ και να γίνει πιο δυνατή. Χρόνια άνοιγαν οι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ και δεν γινόταν καμία αίτηση για να στελεχωθεί η ΔΕΥΑΝ . Πήραμε ομόφωνη απόφαση στο ΔΣ της ΔΕΥΑΝ για προσλήψεις σε προσωπικό και ειδικότητες που ήταν απαραίτητες προκειμένου να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες όπου χρειάζεται. Πετάχτηκε στο καλάθι σκουπιδιών . Είναι μεγάλο λάθος της ΔΕΥΑΝ και νέας Δημοτικής αρχής που δεν υπέβαλε την πρόταση μόλις άνοιξε η προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού . Εξαφανιζοντας την παλιά απόφαση που ήταν για πρόσληψη 12 υπαλλήλων σημαντικών ειδικοτήτων , κατατέθηκε μια νέα πρόταση για δυο μόνο υπαλλήλους . Με αποτέλεσμα οι συνεργασία με τους εργολάβους και τους εξωτερικούς συνεργάτες να <> αδιάκοπα .Εκφράζω μια απορία μου, οι σύμβουλοι που είναι στο νέο συμβούλιο έχουν ενημερωθεί για τις ανάγκες στο προσωπικό της εταιρίας ή ψηφίζουν <> . Ο Ναυπακτιακός λαός μας ψήφισε ώστε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του τόπου μας και να τον κάνουμε καλύτερο , εγώ αυτό είχα γνώμονα όταν ζήτησα την ψήφο τους . Το έκανα πράξη όταν πήρα θέση ευθύνης στο δήμο με οποιοδήποτε κόστος και θα συνεχίζω να το κάνω γιατί ανήκω στην κατηγορία των πολιτών που αγαπούν αυτόν τον τόπο.
    _________________________________________________________

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΠΟΥΚΗ

    (πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΝ)

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s