Το «Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων» που προβλέπει έποικους και προειδοποιεί τον Μητσοτάκη

Εντύπωση έχει προκαλέσει στα τοπικά πράγματα η παρέμβαση του νέου φορέα με τ’ όνομα  «Κίνημα  Αιτωλοακαρνάνων», για το προσφυγικό ζήτημα.
Σε ανάρτησή του (φωτο) εξηγεί το Κίνημα: «υιοθετούμε πλήρως την θέση του πρωθυπουργού κου Μητσοτάκη που δήλωσε στην βουλή στης 4/10/2019 πως μόνο το 2% είναι Σύροι πρόσφυγες! Αυτό το 2% μετά χαράς να το φιλοξενήσουμε και να τους κάνουμε να νιώσουν την πατρίδα μας… πατρίδα τους. 
Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή το 98%  είναι λαθροεισβολείς  έποικοι και είναι ανεπιθύμητοι στην Αιτωλοακαρνανία και την χώρα μας»!

Το εν λόγω Κίνημα έχει καταστατικό, ιδρυτικές αρχές, ιστοσελίδα και λογαριασμό στο facebook, για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και κινητό τηλέφωνο:        Highlights info row image   6977 210290.
 Έχει τιτλοπροφίλ  το  «μας ενώνουν πολλά δεν μας χωρίζει τίποτα» κι εξηγεί ότι παρότι κίνημα είναι πρωτίστως …κίνηση:   «Το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων είναι μια Εθελοντική Μη Κερδοσκοπική Κίνηση Πολιτών, ανοιχτή σε όλους», όπως εξηγείται επαρκώς στην ιστοσελίδα   www.kinetol.gr   .  Έχει και χώρο για να κάνει προτάσεις όποιος θέλει.

Πρέπει να πούμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση έχει κάνει κι άλλες παρεμβάσεις, όπως για να δώσει συγχαρητήρια σε τοπικούς πολιτικούς, να επικροτήσει προτάσεις για το πανεπιστήμια και να επιστήσει την προσοχή του κόσμου για τους αεροψεκασμούς! Από ανώτατη εκπαίδευση το Κίνημα που είναι κίνηση έχει προτίμηση σε σχολή ψηφιακής τεχνολογίας, εκφράζει την αντίθεσή της στα βιορευστά ενώ είναι υπέρ της συνένωσης της Αιτωλοακαρνανίας με το Καρπενήσι και την Λευκάδα (άσχετα αν εκείνοι δεν μας πολυθέλουν, τους θέλουμε εμείς…).
Επίσης είναι ενάντια στα αιολικά πάρκα, λέει «κάτω τα χέρια από τον Αχελώο», παρακολουθεί στενά και άγρυπνα το θέμα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια οδό, ενώ φιλοξενεί και παλαιότερες δηλώσεις του γέροντος Παΐσιου, όταν ερωτηθείς τι πρέπει να ψηφίζει κανείς υποτίθεται πως απάντησε «να ψηφίζεις το κόμμα που κάνει το λιγότερο κακό στην πατρίδα σου»!
Σίγουρα μια τέτοια κίνηση-Κίνημα, με τέτοια παρεμβατικότητα, θα είχε περιθώριο για πιο ισχυρό ρόλο μερικά χρόνια πριν, όταν γινόταν της κακομοίρας. Όχι ότι δεν μπορεί να ξαναγίνει της κακομοίρας ανά πάσα στιγμή, με τα μυαλά που κουβαλάνε κάμποσοι τριγύρω μας.

Η γνώμη της δικής μας ιστοσελίδας είναι, πως:  πρόκειται για ένα πατριωτικό και σφόδρα φιλοαιτωλοακαρνανικό κίνημα που μόνο καλά μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας και να παροτρύνει με τον τρόπο του και μέσω της ντόπιας λαϊκής συσπείρωσης τους πολιτικάντηδες του τόπου, να συνετιστούν και να κοιτάξουν το καλό της Αιτωλοακαρνανίας πέρα από οτιδήποτε άλλο …   Γιαυτό λοιπόν, πρέπει να κάνουμε εγγραφή στο κίνημα ΟΛΟΙ οι αιτωλοακαρνάνες, ναι όλοι μας !!!!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s