κ. Σπήλιο Λιβανέ, ναυπάκτιος δημότης ζητεί να τηρήσετε επ’ ακριβώς τις υποσχέσεις σας …

Τέχνασμα Σύριζα:  με την πολυετή καθυστέρηση έκδοσης των συντάξεων παρουσίαζε τα δήθεν πλεονάσματα που μετατρέπονταν σε κάθε λογής επιδόματα!!!

Την έντονη αγανάκτησή τους εκφράζει καθημερινά  σημαντικός αριθμός ηλικιωμένων, που για μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις χρόνια, είτε περιμένουν να λάβουν τη σύνταξη που τους ενέκριναν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία, είτε ενώ άρχισαν να την λαμβάνουν αυτή διακόπηκε ξαφνικά. Μερικοί και δεν είναι λίγοι δεν νιώθουν απλώς αγανάκτηση αλλά είναι εξοργισμένοι με το γεγονός ότι παρά τις όποιες προσπάθειές τους να μάθουν τους λόγους πίσω από τη διακοπή καταβολής της σύνταξής τους είναι αδύνατο να επικοινωνήσουν με το ΙΚΑ ή τον ΟΓΑ προκειμένου να τους δώσουν μία απάντηση.
Ο τακτικός αναγνώστης μας κι εξαίρετος φίλος, ο πασίγνωστος Νίκος Μπερεβέσκος  κατά κόσμον «Μπόλαρης»   που είναι κι ένα από τα θύματα αυτής της αδικίας, στρέφει το ενδιαφέρον του και την προσοχή του στον συντοπίτη μας βουλευτή τον Σπήλιο Λιβανό, που όπως λέει παρακάτω και στο βίντεο,  του υποσχέθηκε προσωπικά στο προεκλογικό πέρασμά του από τη Ναύπακτο, ότι το επίμαχο θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ, θα ήταν και το πρώτο που θα περνούσε από τα χέρια του με την ανάληψη της εξουσίας απο τη Ν.Δ.   
Είναι έτσι κ.  Σπήλιο Λιβανέ ???

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s