ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΩΩΝ – Το όνειρο ΞΕΚΙΝΑΕΙ!! (video)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΩΩΝ - Το όνειρο ΞΕΚΙΝΑΕΙ!!


✪✪✪ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΩΩΝ ✪✪✪ ➧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, θα έχω την ευκαιρία να κάνω ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου πραγματικότητα! Σαν ανακοινώνω επίσημα και με πολύ μεγάλη χαρά, ότι ξεκινάμε συνεργασία με τον Άδωνι Γεωργιάδη, για την υλοποίηση του οράματος αυτού, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΩΩΝ! ➧ Η συνεργασία μας δεν θα περιοριστεί μόνο στην αστυνομία ζώων, αλλά και σε άλλα πρότυπα προγράμματα για την Ελλάδα μας, που ήδη εφαρμόζονται στο εξωτερικό και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κοινώς θέλουμε να εντάξουμε το ζώο, σε προγράμματα όπως σχολεία, γηροκομεία, ιδρύματα, ορφανοτροφεία, φυλακές, και νοσοκομεία. Η σωστή εφαρμογή προγραμμάτων με σκύλο στα προαναφερόμενα, μπορεί να κάνει θαύματα.

➧ Πρώτη και κύρια μέριμνά μας, είναι η ΑΜΕΣΗ δημιουργία σε τοπικό, δημοτικό επίπεδο, της αστυνομίας ζώων. Έχω την γνώση, την εμπειρία, την θέληση, το πείσμα και το όραμα και ο Άδωνις έχει την αγάπη και τα μέσα, για να μου παρέχει τα «εργαλεία» ώστε να κάνουμε πραγματικότητα έναν τέτοιο θεσμό. ➧ Η εφαρμογή και λειτουργία θα είναι άμεση. Έχουμε βρει τον τρόπο που μπορεί να λειτουργήσει χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, και συμβούλια επι συμβουλίων που χρειάζονται χρόνια ολόκληρα. Θα ανακοινώσουμε στην τηλεόραση τον τρόπο που θα γίνει, που θα ξεκινήσει, πως θα λειτουργεί και πότε θα είναι έτοιμο. ➧ Είμαι παρα πολύ χαρούμενος, δεν μπορώ μέσα από τις γραμμές που γράφω να εκφράσω πόσο. Είναι ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ για μένα. Είναι κάτι που είμαι σίγουρος ότι όλοι μας, ιδιαίτερα όσοι έχουμε ζώα, είναι κάτι που το περιμέναμε δεκαετίες ολόκληρες και αποτελούσε ακόμα και κομμάτι στις προσευχές μας. ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ, ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ➧ Έχετε το λόγο μου, θα έχετε περισσότερη ενημέρωση και θα σας έχω μαζί μου σε κάθε βήμα και κάθε κίνηση που θα κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα είναι ένα ταξίδι που σας θέλω όλους συνοδοιπόρους! Να το κάνουμε μαζί, και να φτάσουμε στον στόχο μας με πλήρη διαφάνεια από μεριά μας, και αγάπη και στήριξη στον σκοπό μας από δική σας μεριά. ➧ Εσείς με φτάσατε στο σημείο αυτό που είμαι σήμερα. Εσείς με αξιώσατε να είμαι σε θέση να μιλήσω με τόσο υψηλά στελέχη της πολιτικής σκηνής και να με ακούσουν, να με πιστέψουν, να με εμπιστευτούν και να με σεβαστούν!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!! ▼▼▼▼▼▼▼▼

MY INFO ▼▼▼▼▼▼▼▼ ★ NAME: Panagiotis Milas (Παναγιώτης Μήλας)

★ EMAIL: takis.milas@gmail.com

★ TWITTER: @panosmilas https://twitter.com/panosmilas

★ YOUTUBE: Panagiotis Milas https://www.youtube.com/user/takismilas/ ▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s