κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και στην Αστυνομική Διεύθυνση του νομού μας – Θ’ αποστρατευτούν οι άχρηστοι…

Έρχεται «σκούπα» και στην Α.Δ. Ακαρνανίας;

Με την απομάκρυνση του συριζαίου Άρη Ανδρικόπουλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδειξε τις προθέσεις του για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι έκτακτες κρίσεις στις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας είναι θέμα χρόνου. Στις προθέσεις του νέου υπουργού είναι η αλλαγή στις ηγεσίες και στην περίπτωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας ακούγεται ότι οι αλλαγές  θα είναι σαρωτικές και καλάθα το κάνει.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έχει περιέλθει σε γνώση του υπουργού και των επιτελών του τα όσα αρνητικά λαμβάνουν χώρα στην Αστ. Δ/νση Ακαρνανίας και λέγεται ότι η δυσαρέσκεια για τα πεπραγμένα κάποιων είναι έκδηλη. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε και το ποιοι θα αποστρατευτούν καθώς και ποιοι θα αναλάβουν το τιμόνι της Α.Δ. Ακαρνανίας, η οποία σε πολλές περιπτώσεις έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο για τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του προσωπικού όσο και μεγάλης μερίδας της τοπικής κοινωνίας.  Η αστυνομία δεν χρωματίζεται, κι όμως οι άθλιοι που έφυγαν στις 7 του Ιούλη, της είχαν δώσει έντονο ροζουλί αριστερόστροφο χρώμα.   Ήρθε η ώρα όμως να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της, διότι: 
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…
Advertisements

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s