Τελικό exit poll: Με 38% – 41% μπροστά η ΝΔ, στο 29% – 32% ο ΣΥΡΙΖΑ – Εκτίμηση εδρών

Τελικό exit poll: Με 38% - 41% μπροστά η ΝΔ, στο 29% - 32% ο ΣΥΡΙΖΑ - Εκτίμηση εδρών

Ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύει η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου σύμφωνα με τα ευρήματα του τελικού exit poll, όπου η ΝΔ προηγείται με 12 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το exit poll, η NΔ συγκεντρώνει 38% με 41%, ο ΣΥΡΙΖΑ 29% με 32%.

Στην 3η θέση το είναι το Κίνημα Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά, το ποσοστό του οποίου κυμαίνεται από 7% έως 9%, ενώ το ΚΚΕ φαίνεται να συγκεντρώνει από 5% έως 6%.

Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής αναμένεται να κυμανθεί από το 2,8% έως το 3,8%.

Το Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη συγκεντρώνει ποσοστό από 2,8 έως 4% ενώ η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου υπολογίζεται από 2,8% έως 3,5%.

exit poll 2

Οι έδρες που αναμένεται να πάρει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή θα κυμανθούν από 155 έως 167. Αντίστοιχα, οι έδρες που αναμένεται να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, από 77-82, το Κίνημα Αλλαγής από 19 -22, το ΚΚΕ από 16 – 19, η Χρυσή Αυγή από 0 – 13, το Μέρα 25 από 8 – 14 και η Ελληνική Λύση από 0-13.

Η ΝΔ δείχνει να κατακτά και την αυτοδυναμία πέραν της συντριπτικής νίκης που καταγράφει, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επέλεξε να επενδύσει στην προσωπική επαφή με τους πολίτες και στην παρουσίαση ενός προγράμματος χωρίς έωλες υποσχέσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι απλά διατήρησε ενωμένη τη ΝΔ, αλλά πέτυχε να διεισδύσει σε όλους τους χώρους που κινούνται γύρω από το κέντρο κλείνοντας και τις ροές προς τα δεξιά.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s