Στην τελική μάχη με τον Τάκη Λουκόπουλο που θα αναδείξει το νέο δήμαρχο Ναυπακτίας, μπαίνει αύριο ο Βασίλης Γκίζας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο δικηγόρος Βασίλης Γκίζας, κατηγορήθηκε από πολλούς την προεκλογική περίοδο για απειρία, καθώς δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Όμως στο νέο δημοτικό συμβούλιο που φαίνεται να προέκυψε από την προηγούμενη Κυριακή, θα έχει τρία έμπειρα,άφθαρτα και ικανά στελέχη, με σοβαρότητα και φρέσκες ιδέες μέσα απ’ τον κοινωνικό ιστό της Ναυπακτίας κι όχι από τον βούρκο της σκοτεινής οικογενειοκρατίας, του ψεύδους, των έργων επί χάρτου και της ατέλειωτης διαπλοκής, που θα τον καθοδηγήσουν στη νέα περίοδο.  Ο Ντίνος Τσουκαλάς, ο Γιώργος Σιμάκης και ο Ντίνος Ζορμπάς είναι βέβαιο πως θα αναλάβουν σημαντικούς ρόλους στην περίπτωση που εκλεγεί ο Βασίλης Γκίζας.
Η εμπειρία των τριών στελεχών θα είναι πολύτιμη στα πρώτα βήματα του Βασίλη Γκίζα, απέναντι στις μουχλιασμένες ιδέες και τις συνεχείς έριδες για τα οφίτσια & τις καρέκλες, καταστάσεις που συνέβησαν στο απέναντι στρατοπέδο την δημοτική αρχή του κ. Λουκόπουλου, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει και πάλι ο «ανιψιός» .  Αυτός που έδιωξε με τον τρόπο του όλα τα πρώην στελέχη της «ενωτικής πρωτοβουλίας» και δεν χρειάζεται ν’ αναφερθούμε σε ονόματα , αφού όλοι μας ξέρουμε τις διαμάχες που ξέσπασαν εκεί μέσα ολίγους μήνες πριν τις εκλογές.
Αντισταθμίστε λοιπόν και τις δύο πλευρές και πράξετε ανάλογα στην κάλπη,  αύριο  Κυριακή 2 του Ιούνη.
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s