23 ΜΑΪΟΥ 2019 ~ η Ναυπακτία καθ’ οδόν προς τις δημοτικές εκλογές – Νίκος Μπόλαρης


Το κανάλι μας με την κάμερα στις γειτονιές της πόλης. Δημοτικές εκλογές ~ κουβέντα στο καφενείο με τον πασίγνωστο και φίλο όλων, τον θρυλικό Νίκο Μπόλαρη για τα προ-εκλογικά δρώμενα στο δήμο Ναυπακτίας.
Ο  «Μπόλαρης»  ή κατά κόσμον Νίκος Μπερεβέσκος, είναι ο ιδανικός δημότης, γνώστης των πάντων και δικαίως τον συμβουλεύονται πολιτικοί και δημοτικοί νυν και πρώην άρχοντες….
Ο Νίκος Μπόλαρης δεν έχει μόνιμο στέκι, συχνάζει παντού κι όπου υπάρχει καλή παρέα και καλό κρασάκι…  Είναι αγαπητός από το σύνολο των συνδημοτών μας και πάντα έχει έναν καλό λόγο να τους πει, αλλά κυρίως να τους συμβουλέψει, γνωρίζοντας ότι έχει σεση με τη Ναυπακτία και όχι μόνον.
Τον συναντήσαμε σήμερα τρεις ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές στην παραλιακή του Γριμπόβου με την κάμερα του καναλιού μας και βλέποντάς μας, θέλησε να πιούμε τον καφέ μαζί! Δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε λίγα πράγματα για τις δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Δείτε το παρακάτω βιντεάκι:


ΚΙ εμείς με τη σειρά μας του αφιερώνουμε το ομώνυμο τραγούδι, που έγραψε ο αείμνηστος ναυπάκτιος στιχουργός-τραγουδοποιός και φίλος του Γιώργος Πιάς πριν μια δεκαετία, με ερμηνευτή τον επίσης  ναυπάκτιο τραγουδιστή Γιώργο Ράϊκο:

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s