η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης ~ Γνώμες κι απόψεις υποψηφίων

«Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένειά μας. 
Το κίνητρό μου για να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές είναι το ενδιαφέρον και η ανησυχία μου για να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας. 

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε κάθε νέο ή παλαιότερο σκεπτόμενο δημότη της Ναυπακτίας, που όπως κι εγώ, απαξίωσε κάθε μορφή πολιτικής έκφρασης κι ενασχόλησης με τα κοινά, ως αποτέλεσμα χρόνιας σήψης και παρακμής.
Καλώ όλους και κυρίως τους νέους, να πάρουν θέση και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να στηρίξουν νέα άτομα στα κοινά. 
Ανεξαρτήτως συνδυασμού, να υποστηρίξουν με την ψήφο τους αποκλειστικά νέα άτομα, άφθαρτα και με όραμα. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να δοκιμαστούν, ενάντια στις παρωχημένες κι οπισθοδρομικές δυνάμεις, που αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν την σκυτάλη.
Μέσα στο πνεύμα της αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας, ζητώ από όλους εσάς τους συνδημότες μου την ψήφο σας έτσι ώστε να μου επιτρέψετε να δουλέψω για αυτό το μεγάλο όραμα.
Ένα όραμα το οποίο και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από τον Γιώργο Γούλα και τον συνδυασμό     «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».
Ευθυμία (Έφη) Ηλία Φαρμάκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Η εικόνα ίσως περιέχει: την Έφη Φαρμάκη, κείμενο

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s