απόψε στις 8 το βράδυ στην πλατεία Φαρμάκη η κεντρική ομιλία του Ντίνου Τσουκαλά

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 22 Μαΐου στις 8 θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας Ντίνου Τσουκαλά. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική μας πλατεία Φαρμάκη και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της παράταξης  «Πρωταγωνιστής ο άνθρωπος»  η προσέλευση του κόσμου θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου πριν από λίγες ημέρες.

Τα στελέχη του συνδυασμού εκτιμούν ότι η συγκέντρωση θα αποτελέσει το μεγαλύτερο μήνυμα δυναμικής του, δείγμα του ότι ο αρχικός στόχος εισόδου στο δεύτερο γύρο των εκλογών δεν είναι απλώς εφικτός, «αλλά κλειδωμένος», όπως κάποιοι χαρακτηριστικά σημειώνουν και το επιβεβαιώνουν και οι δικές μας πληροφορίες και εκτιμήσεις.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s