ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ~ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. «ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ»

Γράφει η: Ελένη Δημητρέλλου  υποψήφια δημοτ. σύμβουλος Ναυπακτίας


«ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ»

«Πολλοί με ρωτάνε τι βλέπετε πώς θα τα πάει ο Γιώργος ο Γούλας? Εγώ δεν θα απαντήσω απλά θα πω δείτε αυτό τον κόσμο που περιφέρεται από εκδήλωση σε εκδήλωση και όλοι καταλαβαίνουμε το ΓΙΑΤΙ.
Γιατί οι μέχρι σήμερα διοικούντες δεν τους κάλυψαν με ό,τι έκαναν, δεν τους έπεισαν ώστε να ξαναψηφίσουν. Είναι οι συνδημότες μας που δεν έχουν αποφασίσει γιατί έχουν δει τα πράγματα σοβαρά.
Ξέρουν ότι πρέπει να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά με νέα πρόσωπα. Φτάνει πια η εμπιστοσύνη στους παλιούς που ό,τι είχαν να δείξουν το έδειξαν και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω.

Ο Ναυπάκτιος δεν πρέπει να επηρεάζεται από κόμματα, συγγένειες, υποχρεώσεις, αλλά αυτή την φορά πρέπει να ψηφίσει με όραμα μια Ναύπακτο που όλοι αγαπάμε, αλλά που θα τηρεί τις προδιαγραφές μιας πόλης φιλικής προς τους δημότες της, που θα κάνει τη Ναυπακτία πόλο έλξης, που θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους, που θα νοιαστεί όλοι να έχουν δουλειά, που θα φροντίσει για το πνευματικό τους επίπεδο, και που όλα θα στηρίζονται στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Η ομάδα του Γιώργου Γούλα έχει ξεκινήσει έναν αγώνα να επικρατήσουν οι άνθρωποι, που όχι μόνο θέλουν το καλό της πόλης, αλλά κυρίως που υποστηρίζουν την εργατικότητα και την καθαρότητα. Δεν θα αγωνιστούμε για το καλό της τσέπης μας, αλλά για το καλό όλων.
Γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ που στηρίζεται στην αντικειμενικότητα και στη διαφάνεια. Ξεκινάει μια νέα εποχή με νέους ανθρώπους που επέλεξαν να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους εδώ, γνώστες ο καθένας του τομέα του που ζητούν τον ψήφο των Ναυπακτίων, και που πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν αφού δεν θα το κάνουν με δόλο.
Ας κλείσουμε λοιπόν τα αυτιά μας στις σειρήνες που μας τάζουν προσωρινά συμφέροντα ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, κι ας δώσουμε την ευκαιρία σ΄ αυτούς που αξίζουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους, κάνοντας τη Ναύπακτο ακόμα πιο όμορφη! Είμαστε περήφανοι και ανάλογα θα πράξουμε.
Τελειώνοντας θα πω για μια ακόμα φορά να μην ξεχνάμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ και είμαστε υπεύθυνοι για το ποιον θα ψηφίσουμε να μας εκπροσωπεί στο Δήμο και να παίρνει αποφάσεις, όχι μόνο σε επίπεδο Δημάρχων, αλλά και δημοτικών συμβούλων.
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΝ».

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s