ο Γιάννης Νταουσάνης στα ξεχασμένα χωριά της Ναυπακτίας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επίσκεψη στις τοπικές κοινότητες Μαμουλάδα, Πιτσινέικα και Ριγάνι πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης, μαζί με συνεργάτες του όπου είχε επαφές με τους κατοίκους των χωριών.
Η υποδοχή των κατοίκων στον πρόσωπο του Γιάννη Νταουσάνη ήταν θερμή και εκφράστηκαν με θετικά λόγια για την υποψηφιότητά του. Από την εποχή που ήσουν δήμαρχος, έχουν να γίνουν έργα στις κοινότητές μας, ανέφεραν. Οι τελευταίες δημοτικές αρχές μας έχουν εγκαταλείψει. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που έχουμε ζητήσει. Με αγανάκτηση μίλησαν επίσης για το κακό οδικό δίκτυο που υπάρχει.
Για μας προτεραιότητα, είπε ο Γιάννης Νταουσάνης, είναι τα χωριά μας να έχουν καλή πρόσβαση με καλό οδικό δίκτυο και η άμεση συντήρησή του όταν προκύπτει πρόβλημα. Επανέρχομαι για να κάνουμε έργα στα χωριά μας, να τα κρατήσουμε ζωντανά. Με το που θα εκλεγούμε δημοτική αρχή θα πιάσουμε αμέσως δουλειά για να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, θα είμαστε κοντά σας και δεν θα σας θυμούμαστε όταν πλησιάζουν οι εκλογές, όπως γίνεται τώρα, ανέφερε ο Γιάννης Νταουσάνης.
Ο επόμενος δήμαρχος θα πρέπει να γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, να γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης και των χωριών, να έχει την διάθεση, αλλά και να μπορεί να δώσει λύσεις, αλλιώς θα έχουμε μια από τα ίδια. Η επιλογή είναι δική σας. Εσείς αποφασίζετε.
Advertisements

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s