Ναύπακτος~ μια πόλη που θέλει τον τουρισμό, αλλά στερείται παντελώς από τουριστική παιδεία…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
Οι πιο πάνω φωτογραφίες είναι από το παραλιακό μέτωπο της πόλης, εκεί που υπάρχουν σχεδόν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία που αυτές τις μέρες του Πάσχα ήταν όλα υπερπλήρη επισκεπτών. Οι φωτογραφίες που βλέπουμε, απεικονίζουν και τα κλειστά με λουκέτο εστιατόρια της παραλιακής ζώνης ανήμερα του Πάσχα και όλα σχεδόν  τα βράδια του τετραημέρου!!!   Υπήρχε μόνον ένα σουβλατζίδικο ανοιχτό και στα δύο παραλιακά μέτωπα που όπως είναι φυσικό ήταν αδύνατο να εξυπηρετήσει τον όγκο των επισκεπτών του  Πάσχα!  Ακούσαμε παράπονα επισκεπτών που ήθελαν να φάνε και δεν έβρισκαν εστιατόριο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν ακόμα και  σε περίπτερα για να ικανοποιήσουν την πείνα με πατατάκια τσιπς και άλλα  σχετικά!

Οι ατέλειωτες ουρές παρκαρισμένων Ι.Χ. αυτοκινήτων κατά μήκος της παραλιακής, μαρτυρούν την κοσμοπλημμύρα που κατέκλυσε την πόλη μας αυτό το τετραήμερο.

Τελικά η πόλη μας διακηρύττει πως είναι μια τουριστική πόλη, αλλά στερείται παντελώς της στοιχειώδους τουριστικής παιδείας και υποτυπώδους φιλοξενίας…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s