Σφαγείο το Παρίσι. To χρονικό του Τρόμου του πισωγλέντη Μακρόν. ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟ ΘΥΜΑΤΩΝ~ Ρίξτε τον γερμανοτσολιά φασίστα, ρίξτε τον…

TOP SECRET ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ / ΟΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ / Σφαγείο το Παρίσι. To χρονικό του Τρόμου Μακρόν. ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ GILETS JAUNES……macronleaks

Μια διαρκής εξέγερση με τα κίτρινα γιλέκα είναι πάντα σ΄εξέλιξη σε όλη τη Γαλλία. 
Ερωτόμενο από το Checknews της Liberation, το Υπ. Εσωτερικών έδινε 8000 συλλήψεις σε όλη τη Γαλλία από τις 17 Νοέμβρη 2018 ως 7 Φλεβάρη 2019  (1800 καταδίκες). Φυσικά αφού παρήλθε ένας μήνας τα στοιχεία αυτά έχουν επιβαρυνθεί. Σίγουρα μιλάμε πλέον για 10.000 συλλήψεις διαδηλωτών.
Στις 7 /2/ 2018, το Υπ. Εσωτερικών δίνει στο CheckNews ότι από την αρχή των κινητοποιήσεων των Gilets jaunes,υπάρχουν 3200 τραυματίες οι 2000 είναι διαδηλωτές και οι 1200 όργανα της τάξης. Και αυτά τα στοιχεία έχουν αυξηθεί στην πάροδο 1,5 μήνα. Δεν υπάρχει επικαιροποίησή τους.
Σύμφωνα με το Mediapart, 188 τραυματίστηκαν στο κεφάλι, 20 έχασαν ένα μάτι και 5 ακρωτηριασμοί χειρός από 17/11/ 2018 -12/2/2019. Υπάρχουν 11 νεκροί εκ των οποίων 5 Gilets jaunes, ενώ 8 θάνατοι προκλήθηκαν από ατυχήματα που σχετίζονται με κινητοποιήσεις. Aυτά είναι τα επίσημα στοιχεία που πάντα αποκλίνουν με τρόπο πιο μετριοπαθή από την πραγματικότητα.
Oι φωτογραφίες με θύματα διαδηλωτές,  θυμίζουν Ντονμπάς και είναι ένας ακήρυχτος πόλεμος που συγκαλύπτουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ολόκληρης της φασίζουσας σιωνιστικής Ε.Ε.
Tελευταία στοιχεία δίνουν 248 τραυματισμούς στο κεφάλι και 23 βγαλμένα μάτια, από τις καθεστωτικές δυνάμεις του πισωγλέντη Μακρόν και την στρατονομία της σιωνιστικής Ε.Ε.,  αναφέρει το mediapart.

Είδατε ή ακούσατε και κανένα δικό μας ντόπιο ΜΜΕ  να βγάλει μιλιά για τα εγκλήματα του αλητάμπουρα  και πιστού σκυλιού των Εβραίων, του πισωγλέντη  Μακρον  ???  Είναι όλα  τα συστημικά ΜΜΕ της χώρας  σε διατεταγμένη υπηρεσία υπό το καθεστώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων που στην Ελλάδα την εκπροσωπεί και με το παραπάνω ο σύριζα…
dimpenews.com
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s