τρώγονται σαν τα σκυλιά για το ψηφοδέλτιο του σύριζα στην Αιτωλοακαρνανία…

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα Αιτωλοακαρνανία

Βαρεμένος -Τριανταφύλλου- Κοκκινοβασίλης διαμηνύουν στο Μαξίμου πως δεν θα είναι υποψήφιοι αν ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας.

Η απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, για συμμετοχή του Θ. Μωραΐτη στο ψηφοδέλτιο του νομού είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει!!!

Αντιμέτωπη με “ανταρσία” στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η συμμετοχή του “πασοκογενούς” Θάνου Μωραΐτη προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό,  ο Γιώργος Βαρεμένος και η Μαρία Τριανταφύλλου, όπως αποκαλύπτουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, έχουν διαμηνύσει σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου πως δεν θα είναι υποψήφιοι, εφόσον τελικά στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας συμπεριληφθεί και ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες, έχουν πλησιάσει και τον -επίσης “πασοκογενή”- Χρίστο Κοκκινοβασίλη, που τους έδωσε το λόγο του να κρατήσει την ίδια στάση.

Τον Γ. Βαρεμένο, για τη συνεργασία με τον Θ. Μωραΐτη φέρεται να ενημέρωσε τηλεφωνικά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ οι δυο βουλευτές απέστειλαν στο Μαξίμου το μήνυμά τους (μένει να φανεί αν θα κρατήσουν έως το τέλος την “απειλή” τους) μέσω του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, πάντως, δεν φέρεται να συζητά κανένα άλλο ενδεχόμενο, παρά μόνο την υποψηφιότητά του στην Αιτωλοακαρνανία. “Πρώτα απ’ όλα για τους φίλους μου που με στηρίζουν και στο νέο πολιτικό μου χώρο” συνηθίζει να λέει, ενώ ειλημμένη είναι και η απόφαση του Μαξίμου να συμπεριληφθεί ο Θ. Μωραΐτης στο ψηφοδέλτιο του νομού.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος βουλευτής και ο “πασοκογενής” Δημήτρης Παϊπουτλίδης, από την άλλοτε “ομάδα των λοχαγών”. 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s