ΝΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Η Νάϊρα Αλεξοπούλου μιλά στο  blog   «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ …ερχόμαστε»

1.  Χαίρομαι πάρα πολύ που ξαναβρισκόμαστε, Νάϊρα!  Πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Χαίρομαι παρά πολύ που είμαι σήμερα εδώ στην όμορφη πόλη σας, δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι όσες φορές έχω έρθει στην Ναύπακτο περνάω παρά πολύ όμορφα  κι έτσι νιώθω και αυτήν την περίοδο στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική μου ζωή …. σε προλαβαίνω για να μην το ρωτήσεις.

2.  Nέο τραγούδι ‘’Παραφέρεσαι’’ που είδη ακούγετε σε πολλά ραδιόφωνα πες μας λίγα  λόγια;

Σ ευχαριστώ πολύ, είναι μια δουλειά που πίστεψα από την πρώτη στιγμή που άκουσα την μουσική του, την δύναμη του στοίχου και πιστεύω ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και φυσικά όλοι οι παραγωγοί των σταθμών που το παίζουν με μεγάλη χαρά και τους ευχαριστώ πολύ .

3.  Είναι εύκολη η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσεις κάθε φορά;

 Ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση ένα τραγούδι που θέλεις να βγάλεις και να αγαπήσει ο κόσμος, όμως είμαι τυχερή που έχω καλούς συνεργάτες και μπορώ να έχω την συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους της μουσικής και μου δίνουν τραγούδια που έχουν δυναμισμό.

4.  Ποιο πιστεύεις πως είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να δώσει το κοινό σε έναν καλλιτέχνη;

Ο κόσμος είναι αυτός που δίνει την δύναμη που χρειάζεται ένας καλλιτέχνης μέσα από την θετική η αρνητική άποψη που έχει για όλα αυτά που εμείς παρουσιάζουμε κάθε φορά και περιμένουμε να πάρουμε ένα θερμό χειροκρότημα, αυτή είναι η ανταμοιβή μας !

5.  Έχεις βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σου;

Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει επάγγελμα που να μην έχει ανταγωνισμό καλό η κακό, έτσι και στο χώρο μας υπάρχει, το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να μείνεις εκεί γιατί όλο αυτό είναι θεμιτό και το μόνο που σου κάνει είναι να σου δίνει δύναμη να γίνεσαι καλύτερη !

6.  Είναι εύκολο ένας καλλιτέχνης να παραμείνει προσγειωμένος;

Φυσικά και μπορείς να μείνεις και επιβάλλεται θα έλεγα, γιατί δεν κάνεις κάτι στο οποίο χρειάζεται καλάμι αλλά μικρόφωνο και καλά τραγούδια και τον κόσμο δίπλα σου και όχι από κάτω σου ! 

7. Έχεις κάνει θυσίες για το τραγούδι;

Αν θέλεις να κανείς πρωταθλητισμό θα κανείς και θυσίες και θα  βάζεις τα πράγματα σε πρόγραμμα και αυτό είναι που θα σου δώσει το αποτέλεσμα στη δουλειά σου και την διάρκεια που χρειάζεται ένας καλλιτέχνης .

8.  Αν είχες την ευκαιρία να συνεργαστείς με 3 αγαπημένους σου καλλιτέχνες, ποιοι θα ήταν αυτοί;

Δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση γιατί πολύ απλά δεν είμαι σε θέση να έχω τέτοια επιθυμία, η δικιά μου επιθυμία είναι να τραγουδώ με καλλιτέχνες που τους αγαπά ο κόσμος και έχουν επιτυχία στην καριέρα τους και όλο αυτό θα μου δώσει την δύναμη της αναγνωρίσεις από το χώρο μου !

9.  Θα έχουμε το καλοκαίρι την ευκαιρία να σε συναντήσουμε σε διάφορα σημεία της Ελλάδας;

Αυτήν την περίοδο τελείωσαν οι εμφανίσεις στο μαγαζί που έκανα τα live και ξεκινάει ο σχεδιασμός για τις εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ….. ελπίζω και στην όμορφη ΝΑΥΠΑΚΤΟ !!!!

10.  Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να στείλεις το δικό σου μήνυμα στους αναγνώστες της ιστοσελίδας  «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ …ερχόμαστε»,  αλλά και στους θαυμαστές σου.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις ερωτήσεις σου και θα ήθελα να ευχαριστήσω και του φίλους αναγνώστες της όμορφης Ναυπακτίας και θα είμαι πολύ χαρούμενη να τους δω από κοντά σε μια από της εμφανίσεις μου στη πόλη σας με το Καλό !!


 

Official links:

https://www.facebook.com/naira alexopoulou/

https://www.instagram.com/nairaalexopoulou/

https://twitter.com/NairaAlexopouloAbout Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s