ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ & ΙΔΟΕΛΟΓΙΑΣ

**************************************************

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ~ ΜΑΗΣ 2019 ~ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 


Ο ‘‘ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’ στηρίζει στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Ελλάδος το συνδυασμό ‘‘ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ’’ με υποψήφιο περιφερειάρχη, τον Ανδρέα Νικολακόπουλο .

Η ανακήρυξη του συνδυασμού έλαβε χώρα σε πανηγυρική εκδήλωση στην Ιερά πόλη του Μεσολογγίου.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, κύριος Νικολακόπουλος έδωσε το στίγμα της αγωνιστικής δράσης του συνδυασμού στο περιφερειακό συμβούλιο, ενώ οι δύο βουλευτές τοποθετήθηκαν πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές θα συμμετάσχουμε αναδεικνύοντας τις πτυχές της κοσμοθεωρίας μας, για την επικράτηση νέων ηθικών, πνευματικών, κοινωνικών και ψυχικών αξιών.
Σ’ αυτή την συμμετοχική διαδικασία στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, η παράταξή μας δεν πρόκειται να αρκεσθεί σε αριθμητική προσθαφαίρεση των κονδυλίων, που θα προορίζονται για τα αναπτυξιακά προγράμματα της Δυτικής Ελλάδος.
Θεωρούμε την αλληλεγγύη, ως τον κυριότερο συνδετικό κρίκο μεταξύ όλων των λαϊκών τάξεων, αγνοώντας οποιαδήποτε κοινωνική διαστρωμάτωση, βάσει των εισοδηματικών και οικονομικών τους δυνατοτήτων.
Αναγνωρίζουμε στην πλουτοκρατική ολιγαρχία, όπως και στους καθοδηγητές της αριστερής κομματοσυνδικαλιστικής προπαγάνδας, τους υπονομευτές των δικαίων του λαού.
Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης των φτωχών και των αδυνάτων, ελέγχοντας την διάθεση του χρήματος ως μέσο εξασφάλισης της ανάπτυξης, χωρίς να διαταράξουμε και υποβαθμίσουμε την ζωή των κατοίκων.
Θεωρούμε τον εθνικισμό ως τη μόνη αληθινή πραγματιστική θεώρηση του κόσμου. Η εναρμόνιση με τη φύση, αποτελεί για εμάς πρωταρχικό αξίωμα της κοσμοθεωρίας και βιοθεωρίας μας, δηλαδή του τρόπου ζωής μας.
Η φύση από μόνη της προσδιορίζεται από την ποικιλομορφία, την ανομοιογένεια, την διαφορετικότητα αλλά και την αρμονία που οφείλουμε να περιφρουρήσουμε.
Όλα τα επενδυτικά προγράμματα που αφορούν την περιφέρειά μας, οφείλουν να εξυπηρετούν πρωτίστως την εθνική πολιτική και τις τοπικές κοινωνίες.
Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε καμία οικονομική συναλλαγή που εξυπηρετεί κομματικές επιλογές, υποβαθμίζει το περιβάλλον, αντίκειται στις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας και προσβάλλει την ορθοδοξία και τα ήθη μας.
Έχοντας πλήρη συνείδηση των ιστορικών και πολιτισμικών μας καταβολών που συνδιαμόρφωσαν το Έθνος μας, αποτελεί καθήκον για εμάς, η προστασία και ανάδειξη αυτής της πολιτιστικής κληρονομιάς και των ιστορικών μας μνημείων.
Η δυνατότητα ίσων ευκαιριών που αποτελεί θεμελιώδη αρχή ενός εθνικιστικού κράτους, πρέπει να επιμερίζεται στους πολίτες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις αρετές και τις ικανότητές τους στον τομέα που επιλέγουν, χωρίς κομματικές παρεμβάσεις και μεροληπτικές επιλογές.
Ως πυρήνας του Έθνους που είναι η οικογένεια και αποτελεί το γενεσιουργό κύτταρο, που εξασφαλίζει τη διαιώνιση και τη βιολογική συνέχεια του λαού μας, οφείλουμε να την στηρίζουμε με κάθε τρόπο.
Οι γυναίκες και οι νέοι αποτελούν τα πλέον δοκιμαζόμενα μέλη της ελληνικής κοινωνίας στην εύρεση εργασίας, στις ίσες ευκαιρίες, στους χώρους απασχόλησής τους.
Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη των ανοιχτών συνόρων, του πολυπολιτισμού, της τυραννίας του χρήματος, της ανηθικότητας και της πολυφυλετικής κοινωνίας.
Είμαστε υπέρ της Ευρώπης των Εθνών και των πατρίδων.
Πιστεύουμε ότι η διαχείριση εθνικών και κοινωνικών πόρων, πρέπει να αποτελεί πεδίο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ολόκληρης της περιφέρειας και εις ουδεμία περίπτωση ευκαιρίες πλουτισμού και λατρείας της ύλης.
Όπως έγραψε ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς, μια από τις κορυφαίες πνευματικές φυσιογνωμίες του νεώτερου ελληνισμού : «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα! Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και το αίμα».

Ανδρέας Νικολακόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης


‘’ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ’’

«Να διατηρήσουμε το σπάνιο οικοσύστημα»

Στην Ελλάδα των πυρκαγιών και των πνιγμών, το σπάνιο οικοσύστημα της Στροφυλιάς ακολούθησε την προδιαγεγραμμένη μοίρα που ακολουθεί ό,τι σπάνιο και σημαντικό υπάρχει σ’ αυτήν την χώρα.

Επί του θλιβερού συμβάντος της καταστροφής μέρους του δάσους της Στροφυλιάς, έσπευσαν πρώτοι να τοποθετηθούν, οι κατ ́εξοχήν υπεύθυνοι του καθεστώτος ανομίας, που επικρατεί στην περιοχή.

Προσποιούνται αυτά τα «βουτυρόπαιδα» της πολιτικής, ότι δεν ενθυμούνται επί πόσα χρόνια πριν, όλες οι κυβερνήσεις και οι εκπρόσωποί τους στην αυτοδιοίκηση, αδιαφόρησαν για την εγκληματική δράση των καταπατητών, ενεθάρρυναν την αυθαίρετη δόμηση , ανέχθηκαν την λαθροθηρία και την λαθροϋλοτομία, με στόχο την αύξηση της κομματικής τους πελατείας.


Επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους.

Η προστασία της αρμονίας της φύσης αποτελεί για εμάς τους εθνικιστές, πρωταρχικό αξίωμα της κοσμοθεωρίας και βιοθεωρίας του τρόπου ζωής μας.

Η παράταξή μας, θα αποδείξει στην πράξη ότι δεν αναγνωρίζουμε κανένα ψευδεπίγραφο πολιτικό και κομματικό συμφέρον. Για εμάς προέχει το εθνικό συμφέρον και η ευημερία των κατοίκων της Δυτ.Ελλάδος. Ποτέ δεν θα νομιμοποιήσουμε τις καταπατήσεις των δασών, του αιγιαλού και της παραλίας και δεν θα παραχωρήσουμε σε κανένα πολιτικό κόμμα το δικαίωμα να εκχωρήσει ελληνική γη, σε αλλότρια συμφέροντα.

Με το πόρισμα της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς θα κλείσει και τυπικά το συμβάν που εκδηλώθηκε στο πανέμορφο δάσος.

Στην επόμενη πυρκαγιά θα επαναλαμβάνονται οι ίδιες ιστορικές αναφορές, εκτιμήσεις και αναλύσεις επάνω στα νέα αποκαΐδια…

Οφείλουμε να αποφασίσουμε όλοι μαζί να συνδράμουμε αποτελεσματικά, για να διατηρηθεί και να αξιοποιηθεί αυτό το σπάνιο οικοσύστημα, που μας δώρισε απλόχερα η φύση!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με την «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ» 

Advertisements

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s