Πολύ συναρπαστική προβλέπεται η προεκλογική περίοδος


Μια “μπηχτή” στην χθεσινή ομιλία του Γιώργου Παπαναστασίου για τη Χριστίνα Σταρακά και τη δακοκτονία. Αρκούσε για να ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Η Χριστίνα Σταρακά σήκωσε το γάντι και με μία μακροσκελή ανακοίνωση επιχείρησε να αποδομήσει τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής Αγρινίου. Όμως και ο Γιώργος Παπαναστασίου δεν ανταπάντησε όχι μόνο με λόγια… Η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου για τη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο της ανάπλασης στα οικοδομικά τετράγωνα μεταξύ των οδών Σταϊκου, Κακαβιά, Σκαλτσοδήμου και Αντωνοπούλου εμπεριείχε και την ανάλογη δήλωση του Γ. Παπαναστασίου. “Μιλάμε με το έργο μας, για το έργο μας. Η έγκριση έρχεται ως αποστομωτική απάντηση σε όλους όσους επιχειρούν να μηδενίσουν την προσπάθειά μας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου και πρόσθεσε: “Έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα επιτρέψουμε στις σκιές του παρελθόντος να στοιχειώσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα μέτρια μυαλά που συνήθως καταδικάζουν κάθε τι που ξεπερνά τον ορίζοντά τους”.

Προφανώς η Χριστινά  Σταρακά είναι ο αποδέκτης αυτής της δήλωσης του Γ. Παπαναστασίου. Και κάπως έτσι φαίνεται ότι “ζεσταίνεται” σιγά – σιγά το κλίμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Όλα δείχνουν ότι μας περιμένει μια συναρπαστική προεκλογική περίοδος. Μείνετε συντονισμένοι – έχουμε πολύ   «ψωμί»  ακόμα  αλλά και πολλές εκπλήξεις,  γι’ άλλους  ευχάριστες και γι’ άλλους όχι ….


 

s o u r c e 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s