Επιστολή από τα πεζοδρόμια της Ναυπάκτου

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Αγαπητοί κάτοικοι αυτής της κουκλίστικης και ιστορικής πόλης που ονομάζεται Ναύπακτος βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε δημοσίως την συμμόρφωσή σας.Μέσω αυτής της επιστολής απαιτούμε όμως κι απαντήσεις από τους  “άρχοντες” του Λεπάντο, σιγά μην τους αφήναμε ανέγγιχτους!Είμαστε σίγουρα πως κάποιοι από σας δηλώνετε αδυναμία στο να καταλάβετε ποια είμαστε γι’αυτό ας συστηθούμε. Είμαστε τα πεζοδρόμια της πόλης,αυτά που μέρα νύχτα ταλαιπωρούνται εξαιτίας σας!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από σας Επαχτίτες!  Έχετε καθόλου αντίληψη του τι σημαίνει ακριβώς το όνομά μας;Πεζών δρόμος, τι δεν καταλαβαίνετε λοιπόν; Για ποιο λόγο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα υπερτερούν των πεζών; Μα είναι δυνατόν να αφήνετε το όχημα σας όπως όπως πάνω μας και να εμποδίζετε όλη την κυκλοφορία της πόλης; Τι πάει να πει κυρία μου θυμήθηκες τελευταία στιγμή να αγοράσεις ψωμί και μου τοποθέτησες την αμαξάρα σου μπροστά από τον φούρνο;  Σας έχω ικανούς να γεμίσει ο τόπος δωρεάν πάρκινγκ κι εσείς ακόμη να επιμένετε να προτιμάτε εμάς!

Και στρέφουμε τα “βέλη “μας σε σας αγαπητοί ανά διαστήματα κυβερνώντες. Ώρες ώρες μας δίνετε την αίσθηση ότι τα νήπια κάνουν περισσότερη χρήση της λογικής και του σωστού προγραμματισμού από εσάς! Μια μας θέλετε σχεδόν ανύπαρκτα,μια μας θυμόσαστε τελευταία στιγμή και πασχίζετε όπως πάντα λίγο πριν τις εκλογές να μας δημιουργήσετε αφού βεβαίως προηγουμένως έχετε κατασπαταλήσει κονδύλια και τα συναφή με αποτέλεσμα ποτέ να μην μας ολοκληρώνετε. Άλλοτε πάλι προσπαθείτε να μας μεγαλώσετε με όχι ιδιαίτερη επιτυχία. Πείτε μας λοιπόν τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο! Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε κι αφήστε τα πολιτικά τερτίπια,η πόλη απαιτεί σοβαρότητα και σωστή διαχείριση!  Ας επισημανθεί δε πως το να τοποθετηθούν και περισσότεροι κάλαθοι αχρήστων κατά μήκος μας μόνο καλό μπορεί να κάνει. Αντί να τα σκορπάτε για προεκλογικά φυλλάδια που στο τέλος απλά τα χρησιμοποιούν τα ποντίκια για ροκάνισμα κάντε κάτι που θα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος!

Εμείς ως πεζοδρόμια την κάναμε την πρώτη δημόσια έκκληση μας.Από σας εξαρτάται αν θα προχωρήσουμε και σε πιο δραστικά μέτρα.

Μετά τιμής

Τα πεζοδρόμια της Ναυπάκτου


 

 

 

 

 

Christina   Karra

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s