Το μήνυμα της Ελένης Δημητρέλλου για την υποψηφιότητα της

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Με την ελπίδα, ότι η Ναύπακτος μπορεί να γίνει μια πόλη ζωντανή, ανθρώπινη και φιλική για εμάς και τα παιδιά μας, και την πεποίθηση ότι η ενεργός συμμετοχή και ο αγώνας δεν είναι μάταιος, αλλά μάλλον μονόδρομος για να το επιτύχουμε, δηλώνω τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Γούλα, ενός ανθρώπου ηθικού, με επιχειρήματα για ό,τι υποστηρίζει, και με όνειρα γι΄ αυτό τον τόπο.
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια μειώνοντας την κρατική επιχορήγηση προς τους δήμους και τα εισοδήματα των πολιτών, οδηγεί το Δήμο να αλλάξει τις προτεραιότητες του, αλλά και τον τρόπο που θα διανέμει τα χρήματα που διαχειρίζεται.

Δημιουργείται λοιπόν μια νέα οικονομική πραγματικότητα που δεν βοηθά, στο να έχουμε μια Ναύπακτο πιο όμορφη, πιο θελκτική για τους επισκέπτες, μια πόλη που θα νοιάζεται και θα βοηθά στο πρόβλημα του κάθε πολίτη της ξεχωριστά ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ. Μα θα μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς?

Κι όμως αγαπητοί μου η πορεία στο επάγγελμά μου, μου έχει διδάξει ότι όλοι μπορούμε ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. Είμαι νηπιαγωγός σε κεντρικό σχολείο της πόλης μας και θέλοντας όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε ένα σχολείο που οι μαθητές θα αγαπήσουν σαν χώρο αρχικά, δεν δίστασα να βάλω πλάτη, και να το βάψω, και να το ζωγραφίσω μόνη μου, αφού ο δήμος δεν μπορούσε να μου προσφέρει τα χρήματα που χρειαζόντουσαν.

Επάνδρωσα ένα σχολείο χάρη σε γονείς με ανοιχτά μυαλά που ήξεραν πως ό,τι προσφέρουν το κάνουν για το καλό των παιδιών τους.

Αγαπητοί συμπολίτες είμαι σίγουρη ότι ο καθένας σας πρόθυμα θα έβαζε πλάτη για να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί στα παιδιά μας. Ποιος δεν θα ήθελε στο Δήμο να εξοικονομήσει χρήματα που δίνονται για κάποιες εκδηλώσεις σε γιορτές? Γιατί λοιπόν να μην βοηθήσουμε π.χ. ένα σχολείο με επιχορήγηση αν ο/οι δάσκαλοί του προτίθενται να βοηθήσουν σε μια εκδήλωση του Δήμου για παιδιά? Γιατί να μην εξοικονομηθούν χρήματα για να φτιάξουμε σχολικές βιβλιοθήκες με πρώτα απ΄ όλα τα έργα των τοπικών Αιτωλοακαρνάνων συγγραφέων? Γιατί να μην διοργανωθεί ένα φεστιβάλ παιδικού βιβλίου ή ένας διαγωνισμός συγγραφής για παιδιά? Γιατί να μην έχει τη δυνατότητα κάθε σχολείο να καλεί ένα συγγραφέα και να γνωρίζει το έργο του? Μόνο κέρδος για τα παιδιά μας μπορεί να αποφέρουν όλα αυτά.

Απαραίτητο για μένα να στρέψει ο Δήμος περισσότερο την προσοχή του προς την Παιδεία ενδυναμώνοντας το πνεύμα ΟΛΩΝ των παιδιών δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων του τόπου μας.

Να βρει λύσεις που συμφέρουν και βοηθούν τα σχολεία προς πολλές κατευθύνσεις. Να αναδείξει και να βοηθήσει δομές που αναδεικνύουν και την πόλη, όπως η ομάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής, ο Σκακιστικός Όμιλος με τόσες διακρίσεις πανελλαδικά. Να πολεμήσει με νύχια και με δόντια να παραμείνει το Τ.Ε.Ι. στην πόλη δίνοντας λύση τόσο σε προβλήματα του Δήμου όσο και στην αύξηση της κίνησης των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων εστίασης, των ιδιοκτητών ακινήτων προς ενοικίαση κι ακόμη στους γονείς που είναι οικονομικά ασθενείς και θα μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους στην πόλη τους.

Αλλά και έχοντας ένα τόσο καλό τμήμα Πληροφορικής, πόσο θα βοηθούσε στο να φτιαχτεί μια βάση δεδομένων στο Δήμο με προτεραιότητα τις υπηρεσίες που έχουν σχέση τόσο με τους δημότες όσο και με τους επισκέπτες, που ο καθένας θα μπορεί να καταθέσει το πρόβλημά του και θα μπορεί να παρακολουθεί την πορεία εξέλιξής του, που θα ενημερώνεται για τις λειτουργίες του δήμου, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις, αλλά και πληροφορίες για τον καιρό, τις συγκοινωνίες, τα αξιοθέατα, την ιστορία, τον πολιτισμό, τομέας στον οποίο τόσα έχει να δείξει η πανέμορφη Ναύπακτος μας!.

Το καλύτερο αύριο λοιπόν σημαίνει έργα ουσίας και όχι βιτρίνας, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» και δήμαρχο το Γιώργο Γούλα!


Ελένη Λ. Δημητρέλλου

Νηπιαγωγός

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s