η ιδέα Ίδρυσης Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος με έδρα την Αιτωλοακαρνανία σε πλήρη κινητικότητα


Η Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος με έδρα την Αιτωλοακαρνανία και σχολές στις 3 πόλεις είναι εφικτή, αρκεί να στηριχτεί από όλους τους φορείς, τους Δήμους και τους Βουλευτές του νομού!!!

Στο Μεσολόγγι συναντήθηκαν σήμερα οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Αποστόλης Παπαϊωάννου. Θέμα της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση των συμμετεχόντων, το κοινό αίτημα των τριών Δήμων για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, με έδρα στην Αιτωλοακαρνανία και Σχολές και στις 3 πόλεις!!!


Και η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας κ. Ντίνου Τσουκαλά για το ως άνω θέμα:

«Συναντηθήκαμε σήμερα στο Μεσολόγγι με τους Δημάρχους Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, καθώς και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Αποστόλης Παπαϊωάννου. Θέμα της συνάντησης μας, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από μεταξύ μας συνεννόηση, το κοινό μας αίτημα για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, με έδρα στην Αιτωλοακαρνανία και Σχολές και στις 3 πόλεις!! Ένα δίκαιο αίτημα που θα επηρεάσει καταλυτικά την αναπτυξιακή προοπτική των Δήμων μας και για το οποίο θα παλέψουμε από κοινού και συντονισμένα!!!»

Ντίνος Τσουκαλάς

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s