μπέρδεψαν τις «γραμμές» με τη «στήριξη» και μαζί τα …μπούτια τους !!!


«Μύλος» στη ΝΔ με τις στηρίξεις και τα χρίσματα στις δημοτικές εκλογές! 

Σε πολλούς δήμους ανά τη χώρα υπάρχουν περισσότερα του ενός ψηφοδέλτια προερχόμενα από τη ΝΔ.

Τι κάνει η ΝΔ σε αυτές τις περιπτώσεις; Ποιον στηρίζει; Η ΝΔ κατάφερε για τα καλά να μπερδέψει  τα μπούτια της….

Άλλα δηλώνει ο πρόεδρος και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και τα άλλα ορισμένοι κομματικοί αξιωματούχοι…

Διάφοροι αξιωματούχοι του κόμματος έχουν δώσει στήριξη σε ορισμένους δημάρχους.

Στις περιπτώσεις αυτές για παράδειγα συγκαταλέγεται και το Αγρίνιο, αφού πρόσφατα ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ πρόσφερε (τη δική του;) στήριξη στο νυν δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου.

Βγαίνει όμως η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη   σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ    και λέει ρητά κατηγορηματικά ότι στήριξη (και όχι χρίσμα) έχει δοθεί μόνον στους τρεις μεγάλους Δήμους της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς) και σε κανέναν άλλον! Την ίδια ώρα κυκλοφορεί στις οργανώσεις της ΝΔ πρόσφατο έγγραφο του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη που μιλά για “συνεργασία” με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ.

“Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα” αναφέρεται χαρακτηριστικά. “Εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας ότι πρώτη προτεραιότητα της
κομματικής οργάνωσης είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει” ξεκαθαρίζεται ακόμη στο έγγραφο.

Είναι προφανές ότι με όλα αυτά ορισμένα στελέχη της ΝΔ αφήνουν εκτεθειμένη τη ΝΔ και επίσης είναι προφανώς ότι η ηγεσία της ΝΔ δυσκολεύεται να επιβάλλει τη “γραμμή” της…

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s