ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ «Η Απαξίωσή του Ναυπάκτιου επαγγελματία»


 

Γράφει ο:  Ντίνος Ζορμπάς


Η Απαξίωσή του Ναυπακτιου Επαγγελματία!

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου οι επαγγελματίες για της Δημοτικές αρχές ήταν και είναι πολίτες 2-3 κατηγορίας.. Οτι και να γινόταν στην πόλη ποτέ δεν τους ρωτούσαν η αν τους ρωτούσαν ήταν για τα μάτια του κόσμου και ιδικα τα τελευταία χρόνια το αποφασίζουμε και διαταζουμε είναι το μοτο τους!  Ξεχνώντας φυσικά το τι προσφέρουν αυτοί στα έσοδα της πόλης και της θέσεις εργασίας που προσφέρουν Είναι πολλές οι φορές που μιλάνε και υποτιμητικά για της παροχές που προσφέρουν… σιγουρα σε κάθε κλάδο υπάρχουν και οι κακοί όπως υπάρχουν παντού! 

Πρόσφατα και άλλο μαγαζί πήρε διάκριση όπως και πριν έχει συμβεί με αλλά μαγαζιά εστίασης αλλά αν δεν έχεις πάει παρά πέρα και δεν ξέρεις λες ότι να Ναι.. Η Ναύπακτος για τον πληθυσμό της έχεις παρά πολύ καλά και ακριβά στην κατασκευή τους μαγαζιά τα εκτιμούν οι ξένοι αλλά όχι οι δικοί μας φωστήρες που πολλούς από αυτούς για να τους δει μαγαζί πρέπει να ειναι καλεσμένοι σε κάνα μνημόσυνο!   Όταν βέβαια πας να τους μπεις στο ματι οι επιστήμονες αρχίζουν και τα κοσμητικά  «καφετζής , ταβερνιάρης ο παπουτσής,  σιδεράς κλπ» λες και όλοι έπρεπε να γίνουν επιστήμονες!  Και τα λένε αυτά στην σιγουρατζα αυτόν που βρήκαν από τον Μπαμπά η του Δημοσίου μισθού γιατί εάν ήξεραν τι σημαίνει να έχεις μαγαζί αυτή την εποχή θα πηδαγαν από την Γέφυρα! 

Τα τελευταία χρόνια ειδικά η Ναύπακτος οδεύει σε πόλη ησυχαστήριο σε πείσμα 1-2 ανθρώπων που επειδή είναι κουλτουρ έτσι θέλουν να γίνει και η πόλη…χαρακτηριζοντας όσους έχουν μαγαζιά στο Λιμάνι  «Άνθρωποι της Νύχτας» με την κακή έννοια όμως ξεχνώντας πως πριν μερικά χρόνια για τα ψιφαλακια ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μαγαζί του Λιμανιού!!  Φυσικά τώρα που έρχονται εκλογές όλοι αυτοί θα τους θυμηθούν πάλι όπως πριν 5 χρόνια και θα είναι όλοι καλά παιδιά γιατί η καρέκλα είναι γλυκιά!!!!!

Ντίνος Ζορμπάς

υποψήφιος δημ.σύμβουλος Ναυπακτίας  με το ψηφοδέλτιο του Ντίνου Τσουκαλά

 

 

 

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

50 σκέψεις σχετικά με το “ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ «Η Απαξίωσή του Ναυπάκτιου επαγγελματία»

  1. Φίλε στις τελευταίες 4 εκλογές πολλοί συνδυασμοί μου ζητούσαν να κατέβω μαζί τους ήμουν πάντα αρνητικός γιατί ήξερα ότι η νοοτροπία του Ναυπακτιου είναι να βλέπει φαρμακοποιούς , δικηγόρους , κλπ στα ψηφοδέλτια , ανεξάρτητα αν οι περισσότεροι πέρα από ότι τελείωσαν πανεπιστήμιο δεν έχουν ιδέα πως είναι η πραγματική ζωή στη Ναυπακτο ! Καλή επιτυχία και εύχομαι να μην απογοητευτείς από τις τρικλοποδιές

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s