ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ~ η Ανακοίνωση καθόδου της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Εκλογές


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ:

 «Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανακοίνωσε καιεπίσημα την κάθοδό της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές του Μάη, με συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Βασίλη Χατζηλάμπρου, που δόθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στις 4 Μάρτη 2019.
        Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου πλαισιωμένος από τους Αιτωλοακαρνάνεςπεριφερειακούς συμβούλους Γιάννη Κολοβό και Κώστα Κούστα, τις Φωτεινή Πηλίου και Γιώτα Χρυσανθακοπούλου (Αχαΐα) και Ελένη Καραμάνη Ηλεία απέυθυνε κάλεσμα σε συλλογικότητες, σε κινήσεις πολιτών, σε Δημοτικές παρατάξεις και νεολαία, για τη δημιουργία ρεύματος αντίστασης στους τρεις νομούς και μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική…………..

Ο κ. Χατζηλάμπρου, μιλώντας για την κάθοδο της «Αντίστασης Πολιτών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε Κινήσεις Πολιτών, δημοτικές παρατάξεις κτλ., για τη δημιουργία ενός ρεύματος αντίστασης μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική, όπως χαρακτηριστικά είπε.
          Η προσπάθειά μας ως περιφερειακής παράταξης είναι ένα αποφασιστικό βήμα για να ακολουθήσουν και τα επόμενα  βήματα που θα αλλάξουν το πολιτικό κλίμα προς την κατεύθυνση των κοινωνικών διεκδικήσεων.
           Μιλώντας για τη νεολαία  και τους νέους επιστήμονες που οι τωρινές πολιτικές τους διώχνουν οικονομικοί μετανάστες ανέφερε ότι ο κάθε νέος είναι έτοιμος να πει, «θα μείνω εδώ και να φύγουν οι πολιτικές που μας διώχνουν».
          Στην κριτική του  προς την πολιτική της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, σημείωσε εμφατικά πως η Δυτική Ελλάδα είναι από τις πλέον φτωχές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως δεν υπάρχει σχέδιο αντιστροφής της κατάστασης. Η Περιφερειακή Αρχή λειτουργεί ως διαχειριστής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και όχι ως αυτοδιοικητικός θεσμός, τόνισε χαρακτηριστικά.
Μέσα στο Μάρτιο θα παρουσιαστεί και ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου στο Αγρίνιο και στον Πύργο.»
Το γραφείο Τύπου

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s