Ο Θ. Παπαθανάσης στην ΕΡΤ για το φαρμακείο

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

_________________________________________________________________
Παρουσία Θανάση Παπαθανάση Αντιπροέδρου Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπροέδρου Ευρωπαίων Φαρμακοποιών στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαζί το Σαββατοκύριακο».

«Το Φαρμακείο Κόμβος υγείας και ενημέρωσης στη νέα εποχή» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών κατά την παρουσία του στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μαζι το Σαββατοκύριακο” με το Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου.
Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε στο θέμα του αντιγριπικού εμβολιασμού ως πράξη ευθύνης και βέβαια προστασίας όχι μόνο των ιδίων αλλά κυρίως έναντι των παιδιών μας και του κοινωνικού συνόλου. “Εινσι κρίμα να χάνονται ζωές ενώ θα μπορούσαν να σωθούν με μια απλή κίνηση που είναι ο εμβολιασμός που πραγματοποιείται δωρεάν από τον φαρμακοποιό”
Αναφέρθηκε επίσης στο τεράστιο ζήτημα της συμμόρφωσης των ασθενών στη θεραπεία λέγοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο κεντρικό κράτος : «Αξιοποιείστε το φαρμακείο ως πυλώνα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, στην Πρόληψη και στην Ενημέρωση και θα επιτευχθεί τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων στο εθνικό σύστημα υγείας.
Μόνο το 2016 στην Ευρώπη από κακή συμμόρφωση των ασθενών στη θεραπεία, κακή χρήση των φαρμάκων ή λάθος δόση χάθηκαν 195000 ζωές και το κόστος για τα συστήματά υγείας έφτασε τα 195 δις ευρώ ή 9,6% των συνολικών δαπανών υγείας. Ο Φαρμακοποιός με την επιστημονική του υπόσταση και τον κοινωνικό του ρόλο μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Υγείας προς όφελος των πολιτών».

https://drive.google.com/file/d/1y6BowsWp_xIcCetHddGO-T6XfF6YWYPc/view

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s