Ο Σύριζα χαρίζει την ιθαγένεια αδιακρίτως σε όλους τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες


Με νέο νομοσχέδιο που φέρνει στην Βουλή, η αντεθνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάζει ένα ακόμη λιθαράκι για την αθρόα ελληνοποίηση αλλοδαπών λαθρομεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο παρελθόν ο αιτών έπρεπε να πιστοποιεί την γνώση της ελληνικής γλώσσας, πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο!

Όπως αναφέρεται στις σχετικές διατάξεις «ο αλλοδαπός καλείται να προσκομίσει όσα στοιχεία κρίνει ο ίδιος χρήσιμα για να τεκμηριώσουν ότι συντρέχουν στο πρόσωπό του οι ουσιαστικές προϋποθέσεις της πολιτογράφησης». Με άλλα λόγια, δεν χρειάζονται καν αποδείξεις για την γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Αντιθέτως, όποιος λαθρομετανάστης το επιθυμεί, πλέον θα μπορεί πολύ εύκολα να αποκτά την ελληνική ιθαγένεια και να αποκαλεί τον εαυτό του «Έλληνα».

Η παραπάνω διάταξη σε συνδυασμό με την γεωμετρική αύξηση των αλλοδαπών που έχουν λάβει ελληνική ιθαγένεια (τριπλασιάστηκε ο αριθμός τους σε τρία χρόνια, από 14.178 το 2015 σε 33.178 το 2017) αποτελεί μια απόδειξη των ιδεοληψιών που κατατρέχουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι στον λίγο ακόμη χρόνο που βρίσκονται στην εξουσία προσπαθούν με κάθε μέσο να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική υπόσταση του Ελληνικού Λαού.

Α Ι Σ Χ Ο Σ  !!!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο Σύριζα χαρίζει την ιθαγένεια αδιακρίτως σε όλους τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες

 1. ΣΣΣΣΤ, ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ! ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ!
  =============================================================

  Όταν διαλυόταν η κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Καμμένος κλαψούριζε στα κανάλια της διαπλοκής για τους μετακλητούς του υπαλλήλους, τις «40 οικογένειες που ζουν από τους ΑΝΕΛ» και «θα πετάγονταν στο δρόμο».

  Φυσικά, αυτό συνέβη, αλλά μόνο για λίγες ημέρες, καθώς του Καμμένου τα παιδιά απολύθηκαν και διορίστηκαν ξανά!

  Ας είναι καλά αυτός ο… καλός άνθρωπος, ο Αποστολάκης (το «βατράχι» του Βαρδινογιάννη και του Πάιατ…), που τους επαναπροσέλαβε αμέσως και μάλιστα στις θέσεις που κατείχαν πριν!

  Αυτό αφορά τουλάχιστον 8 μετακλητούς υπαλλήλους και προκύπτει από τα ΦΕΚ των νέων διορισμών τους ως «ειδικών συνεργατών», που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες.

  Πρόκειται για τους:

  1) Βασίλη Συριόπουλο

  2) Άννα Μπάστα

  3) Δουρούκη Ελένη

  4) Κυριάκο Ζηλάκο

  5) Αναστάσιο Ζορμπά

  6) Αθανασία Κοκκινίδου

  7) Κωνσταντίνο Λαβίδα και

  8) Απόλλωνας Λεονταρίτης

  (ΥΓ) 1: Σσσσστ, να μην το μάθει ο Τσίπρας, γιατί είναι… τσακωμένος με τον Καμμένο και δε θα διστάσει να τους πετάξει εκτός του αθάνατου ελληνικού δημοσίου!

  (ΥΓ) 2: Σσσσστ, να μην το μάθει κι ο ελληνικός λαός, που πρέπει να νομίζει ότι οι δύο ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Μακεδονίας μας είναι… σκοτωμένοι!

  (ΥΓ) 3: Για τυχόν δύσπιστους, ιδού τα ΦΕΚ των πρώτων διορισμών τους από τον Καμμένο και τα ΦΕΚ των νέων διορισμών τους από το… «βατράχι»:

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s