Γιώργος Σηφάκης ~ «Τριαντάφυλλα Λευκά»


Κυκλοφόρησε από την MUSIC FACTORY ENTERTAIMENT το νέο τραγούδι του Γιώργου Σηφάκη με τίτλο «Τριαντάφυλλα Λευκά» σε μουσική, ενορχήστρωση και παραγωγή του Άγγελου Σαρόγλου και σε στίχους του Γιάννη Θεοχάρη.

Ένα σύγχρονο τσιφτετέλι με γνήσιο λαϊκό ήχο και χαρακτήρα και πολύ θετική ενέργεια. Κυκλοφορεί από την Music Factory Entertainment: https://goo.gl/nShBw1

Ο Γιώργος Σηφάκης είναι 36 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι ρίζες του είναι από το χωριό Γέργερη, από την πλευρά του πατέρα του και από τοχωριό Σίβα, από την πλευρά της μητέρας του. Είναι τραγουδιστής και κάποιες φορές γράφει στίχους και μουσική για τα τραγούδια του. Παρατσούκλι που κληρονόμησε από τον παππού του «Ντρανγκογιώργης». Γιορτάζει του Αη Γιώργη του μεθυστή στις3 Νοεμβρίου.

Ο ίδιος έχει πει, τιμώντας τους προγόνους του, την μαντινάδα: «Τ´άη Γιωργιού του μεθυστή γιορτάζει η αφεντιά μου… γιατί είναι τέτοια η γενιά που πήρα τ’ όνομά μου». Ξεκίνησε έτσι με ένα ερασιτεχνικό τραγούδι που κρύβει την αλήθεια του. Και σύντομα περιμένει πια το επίσημο βίντεο-κλιπ για το τραγούδι «τριαντάφυλλα λευκά» του οποίου τα γυρίσματα έγιναν μετά από πρόσκλησή του, με την συμμετοχή του κοινού κατά την διάρκεια ζωντανής εμφάνισης…

Συντελεστές τραγουδιών: Τριαντάφυλλα λευκά… στίχοι: Γιάννης Θεοχάρης

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s