Ολοκληρώθηκε Η Τριήμερη Περιοδεία Του Θ. Τζήμερου Στην Αιτωλ/Νία ~ [video]


“Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι παραγωγικοί πολίτες στέλνουν το δικό τους επαναστατικό μήνυμα: δεν θα περάσει ο κρατισμός, κόκκινος, πράσινος ή μπλε” τόνισε μεταξύ άλλων  στην τριήμερη περιοδεία σε Πάτρα, Πύργο και Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αγρίνιο  ο Θάνος Τζήμερος, του οποίου η «Δημιουργία ξανά!» θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομα.

Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, αναφέρονται τα εξής:

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Η «Δημιουργία, ξανά!» υποστηρίζει

 • Γιατί η Σιγκαπούρη με έκταση όσο περίπου η μισή Ρόδος, έχει 277 δισ. ευρώ ΑΕΠ κι εμείς μόνο 178; 
 • Γιατί οι επενδυτές θεωρούν παράδεισο για επενδύσεις χώρες με μέσο μισθό 4000 ευρώ και την Ελλάδα με τους “μισθούς πείνας” δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν; 
 • Γιατί είμαστε στη θέση 108 της παγκόσμιας κατάταξης οικονομικής ελευθερίας ενώ η Αλβανία είναι 34η; 
 • Γιατί η Βουλγαρία δανείζεται με 1% επιτόκιο κι εμείς με 4,6%; 
 • Πώς τα κατάφερε η Εσθονία, που το 1992 είχε τους πολίτες της στην ουρά με δελτίο για να μην λιμοκτονήσουν, να αντιστρέψει το κλίμα σε 6 μόλις μήνες και σε 2 χρόνια να καλπάζει; 
 • Πώς έγινε η Νότια Κορέα η οικονομική υπερδύναμη με 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ ΑΕΠ; 

Αυτά είναι τα θέματα που θα αναπτύξει ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία, Ξανά!» και  Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στην περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα, που θα γίνει από 01.02 έως 03.02.2019, με κεντρικό θέμα: «Κι’ όμως γίνεται!»

Η «Δημιουργία, ξανά!», το κόμμα που το 2012 έκανε την έκπληξη με 2,2% και 136.000 ψήφους, οργώνει όλη τη χώρα μεταφέροντας ένα αισιόδοξο μήνυμα: πως είναι πολύ εύκολο να πετύχουμε – και ως άτομα και ως κράτος. Ο λόγος που δεν το έχουμε καταφέρει παρά τα τρία μνημόνια και την οικονομική ύφεση είναι διότι εφαρμόζουμε το λάθος μοντέλο: υπερφορολόγηση, τεράστια, αναποτελεσματική, απηρχαιωμένη και σπάταλη Δημόσια Διοίκηση, ανελεύθερη οικονομία, πολυνομία και κακονομία, διοικητικές υπερρυθμίσεις και δαιμονοποίηση του επιχειρείν. Καιρός να αλλάξουμε.

Η «Δημιουργία, ξανά!» η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομα είναι το μοναδικό κόμμα που υποστηρίζει την εκ βάθρων αλλαγή του Δημόσιου Τομέα με κατάργηση της μονιμότητας των Δ.Υ. και πλήρη εφαρμογή της Πληροφορικής, ακόμα και στις εκλογές.

 

 

 

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

4 σκέψεις σχετικά με το “Ολοκληρώθηκε Η Τριήμερη Περιοδεία Του Θ. Τζήμερου Στην Αιτωλ/Νία ~ [video]

 1. Τζήμερος από Αγρίνιο: «Η κοινοβουλευτική ζωή στη χώρα είναι μία κωμωδία»
  ===============================================================

  Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Θάνος Τζήμερος, ιδρυτής και Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», στο πλαίσιο περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα.

  Ο κ. Τζήμερος αρχικά παραχώρησε συνέντευξη Tύπου και έπειτα ακολούθησε ομιλία του και ανάλυση των προτάσεων του κόμματος στους φίλους και τα μέλη του στο Αγρίνιο.

  Αρχικά, ο κ. Τζήμερος ξεκίνησε τις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ λέγοντας ότι βρίσκεται στο Αγρίνιο για να μεταφέρει ένα «ευχάριστο μήνυμα». Το μήνυμα αυτό όπως είπε, είναι ότι «είναι πολύ εύκολο η Ελλάδα να βγει από την κρίση και οι κάτοικοι της να πλουτίσουν οικονομικά».

  Συγκεκριμένα, ο κ. Τζήμερος ανέφερε:
  «Η χώρα πρέπει να ακολουθήσει τη σωστή συνταγή. Η κακή διαχείριση είναι αυτή που έφερε τα μνημόνια και όχι τα μνημόνια την κρίση. Η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει το δικό της μοντέλο ανάπτυξης και αυτό δεν μπορεί να είναι ο κρατισμός. Όσα κράτη εφάρμοσαν αυτό το μοντέλο, σαν ένα κράτος «πατερούλης» που μοιράζει επιδόματα και παροχές, κατέρρευσαν διότι ο πλούτος παράγεται από την ιδιωτική οικονομία. Αυτό το τόσο απλό δεν έχει καταλάβει το Οθωμανικό – Σοβιετικό μόρφωμα που λέγεται Ελληνικό κράτος.

  Συχνά χρησιμοποιούνται ως παραδείγματα άλλες χώρες οι οποίες ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα. Όταν η Ελλάδα είχε την χαρά να υποδέχεται τα λεφτά που έπεφταν από τον ουρανό, τα πακέτα Ντελόρ κλπ, στην Εσθονία που είναι μία από αυτές τις χώρες, ο κόσμος περίμενε στην ουρά με δελτίο για να πάρει φαγητό. Σε έξι μήνες εκεί κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα και σε δύο χρόνια να καλπάσουν.

  Όλα τα κράτη που θαυμάζουν και μεταναστεύουν οι Έλληνες για να βρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής είναι φιλελεύθερα και όχι Σοβιετικά. Στην Ελλάδα έχουμε δαιμονοποιήσει οτιδήποτε φιλελεύθερο, παρότι είναι ένα μοντέλο που δεν εφαρμόστηκε ποτέ στη χώρα.

  Η υπερβολική φορολογία είναι αυτή που τσακίζει την οικονομική δραστηριότητα. Η «Δημιουργία Ξανά» προτείνει μα γενναία φορολογική μεταρρύθμιση. Αυτό που προτείνουμε είναι ένας 12% γραμμικός φόρος, χωρίς κλίμακες (flat tax) με όλα τα έξοδα να αναγνωρίζονται και να εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα. Με λίγα λόγια το κράτος να σου φορολογεί μόνο τα χρήματα που σου μένουν στην τσέπη.

  Έτσι θα εξαφανιστεί η φοροδιαφυγή. Θα έχεις κίνητρο να ζητάς απόδειξη από όλους και με 12% φόρο δεν θα έχει κανείς λόγο να μην δουλέψει».

  Έπειτα ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων τις οποίες απάντησε ο κ. Τζήμερος.

  Σχετικά με την κοινοβουλευτική ζωή στη χώρα:
  «Είναι μία κωμωδία. Μόνο ως τέτοια μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Αυτοί οι απίθανοι τύποι δείχνουν ότι για να υπάρξουν σοβαροί πολιτικοί πρέπει να υπάρξουν σοβαροί ψηφοφόροι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο εφιάλτης κάποια στιγμή θα τελειώσει».

  Για το επιτόκιο με το οποίο δανείζεται η Ελλάδα:
  «Πολλά κράτη δανείζονται με αρνητικό επιτόκιο ενώ η Ελλάδα με 3,15%. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή το επιτόκιο θα σκαρφαλώσει στο 15% και η χώρα θα οδηγηθεί σε μία δεύτερη χρεοκοπία. Η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν φερέγγυα χώρα»

  Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών:
  «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία μαύρη σελίδα για τον Ελληνισμό».

  Όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια:
  «Ο νόμος Κατσέλη έκανε μεγαλύτερη ζημιά από τον Βαρουφάκη. Δυστυχώς δεν μπορούν να χαρίζονται σπίτια. Όσο μένουν τα κόκκινα δάνεια η χώρα θα είναι σαν ασθενής με εσωτερική αιμορραγία. Μέσα στη ζωή είναι και η χασούρα. Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά; Ποιος θα δώσει φιάλες αίματος για μία φλέβα που ξέρει ότι είναι ανοιχτή; Η λύση είναι οδυνηρή αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Όταν πλειστηριάζεται ένα σπίτι που κάποιος δεν έχει πληρώσει ή έχει πληρώσει ένα μικρό μέρος του ποσού, τότε κάποιος μένει στο ενοίκιο. Και εμείς δεν πάθαμε τίποτα που μέναμε στο νοίκι μεγαλώνοντας».

  Σε λίγο βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Θ. Τζήμερος από το Αγρίνιο: Η χώρα να υιοθετήσει το φιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης
  ===============================================================
  Με ομιλία στο Αγρίνιο στους φίλους της “Δημιουργίας, ξανά!” ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της, Θάνος Τζήμερος, την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα. Νωρίτερα ο Θάνος Τζήμερος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας πως “η “Δημιουργία, ξανά” μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα πως η χώρα έπρεπε να είχε το δικό της μοντέλο ανάπτυξης και το ελληνικό κράτος να μην είναι ένα σοβιετικό – οθωμανικό μόρφωμα, αλλά να υιοθετήσει το φιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης, που έχουν υιοθετήσει όλα τα κράτης που οι Έλληνες θαυμάζουμε και στα οποία μεταναστεύουμε για μια καλύτερη ζωή”.

  Η πρόταση της “Δημιουργίας, ξανά”, σύμφωνα με τον Θ. Τζήμερο, είναι μια γενναία φορολογική μεταρρύθμιση με 12% γραμμικό φόρο για φυσικά και νομικά πρόσωπα και όλα τα έξοδα να εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα, ώστε να παταχθεί η φοροδιαφή. “Η ανάπτυξη δεν είναι φυσικό φαινόμενο για να έρθει από μόνο του, η ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από επενδύσεις και οι επενδυτές δεν πηγαίνουν σε χώρες που δεν είναι φιλικές προς τις επενδύσεις” είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Τζήμερος υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια που η Ελλάδα ακολουθήσε ένα κρατικιστικό μοντέλο ανάπτυξης βρίσκεται στον πάτο των οικονομικών δεικτών όπως ο δείκτης οικονομικής ελευθερίας, διαφθοράς κτλ.

  Ως μια κωμωδία μια παράσταση μπουφόνων χαρακτήρισε στη συνέχεια ο Θ. Τζήμερος τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην κοινοβουλευτική ζωή (ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, “γκαζόζα” κτλ) και πρόσθεσε πως μόνο ως κάτι τέτοιο μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει. Ωστόσο πρόσθεσε με νόημα πως “για να υπάρχουν σοβαροί πολιτικοί χρειάζονται σοβαροί ψηφοφόροι ή τουλάχιστον σοβαρή αντιμετώπιση από την πλευρά των ψηφοφόρων, γιατί υπάρχουν πολλοί που λένε δεν ασχολούμαι με την πολιτική και στις εκλογές λένε πάω για μπάνιο. Αλλά αν δεν ασχολείσαι εσύ με την πολιτική, θα ασχολείται αυτή μαζί σου και ασχολείται με τον τρόπο που ξέρουμε”.

  Τέλος αναφορικά με την πρώτη μεταμνημονιακή έξοδο στις αγορές ο Θ. Τζήμερος ανέφερε πως όταν το επιτόκιο είναι 3,65% οι αγορές αξιολογούν το ρίσκο της χώρας ως οκτώ φορές μεγαλύτερο από αυτό της Πορτογαλίας και 18 μεγαλύτερο από αυτό της Ισπανίας. “Αυτό σε συνδυασμό με τους χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης σημαίνει ότι όχι μόνο αυξάνεται το χρέος, αλλά και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ, πράγμα που θα έπρεπε να μειώνεται. Δεν καταφέραμε και φοβάμαι πως θα φτάνουν στην κατανάλωση του μαξιλαριού ρευστότητας που μας έδωσαν φεύγοντας από το μνημόνιο, τότε το επιτόκιο θα σκαρφαλώσει πάνω από 5%”.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Πολιτική εκδήλωση του Θ. Τζήμερου στην Ναύπακτο. Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του N.N.
  ===============================================================

  Στην Ναύπακτο βρέθηκε ο Θάνος Τζήμερος πρόεδρος της παράταξης «Δημιουργία Ξανά» για να πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση. Λίγο νωρίτερα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Nafpaktia news.gr για όλα τα τελευταία θέματα στην πολιτική επικαιρότητα , οικονομία , για την συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για την διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

  Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις του:
  ———————————————————————–

  ___________________________________________________________________________________

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s