Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ και στο ΚΔΑΠ Γαλατά

491 ΑΡΜΟΝΙΑ (5)

Σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον στο «Melody Cafe» στο Γαλατά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Γυναικών Γαλατά «Αρμονία». Ο Σύλλογος Γυναικών Γαλατά «Αρμονία» ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και εύχεται Καλή και Δημιουργική Χρονιά.


Με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που συμμετέχουν στο ΚΔΑΠ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 το βράδυ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας του ΚΔΑΠ Γαλατά.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΝ Παν. Κονίδας, ο αντιπρόεδρος Κων. Νούλας, ο υπεύθυνος ΚΔΑΠ Γαλατά Μάρκος Μυκονιάτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς,  καθώς γονείς και συγγενείς των παιδιών.

Πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε από τις εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ Αδαμοπούλου Χαρούλα και Παύλου Χρυσάνθη ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος της ψυχικής και σωματικής υγείας στην μαθησιακή και αθλητική εξέλιξη του παιδιού».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s