Ο Γιώργος Σέμος στο team της Έλενας Παπαρίζου (The Voice of Greece 3)

Το the voice επέστεψε και ψάχνει την καλύτερη ελληνική φωνή. Στο χθεσινό επεισόδιο ο λαϊκός Γιώργος Σέμος ανέβηκε στη σκηνή του the voice και μας τραγούδησε το «Μέρα Νύχτα» του Σταμάτη Γονίδη και κατέπληξε τρεις από τους τέσσερις κριτές.

Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Κωστής Μαραβέγιας ήτανε οι κριτές που γύρισαν και τον διεκδίκησαν μέχρι τελικής πτώσης. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που περίμενε να ακούσει το όνομα της ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που επέμενε ότι μία γνήσια λαϊκή φωνή πρέπει να πάει στην ομάδα του, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας είπε πως δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει μία αυθεντική λαϊκή φωνή. Όταν έφτασε η σειρά του Γιώργου να διαλέξει τον coach που θα συνεχίσει στο the voice Ήταν αρκετά μπερδεμένος, στο τέλος όμως διάλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την συμμετοχή του Γιώργου στο the voice καθώς και την επιλογή του Κριτή:


About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s