Δυτική Ελλάδα: Άνοιξε η Αθηνών – Πατρών που είχε κοπεί από Ελευσίνα μέχρι διόδια Κορίνθου, λόγω Ζορμπά

kiato

Διακόπηκε, το βράδυ του Σαββάτου -σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας- λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας έως τα διόδια της Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, διακόπηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός και όσοι θέλουν να μετακινηθούν προς Πάτρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά τη νέα Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών.

Το ρεύμα προς Αθήνα άνοιξε γύρω στα μεσάνυχτα.

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δυτική Ελλάδα: Άνοιξε η Αθηνών – Πατρών που είχε κοπεί από Ελευσίνα μέχρι διόδια Κορίνθου, λόγω Ζορμπά

 1. Aιτωλοακαρνανία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ιόνιας Οδού για γεωλογικές έρευνες
  ================================================================

  http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708×320/public/avgo708_0.jpg?itok=WySYDYFg

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ιόνια Οδός θα ισχύσουν για την πραγματοποίηση γεωλογικών ερευνών από το Πανεπιστήμιο Πατρών.
  Συγκεκριμένα οι έρευνες αφορούν το τμήμα από το 80ο χιλιόμετρο έως το 100ο χιλιόμετρο.

  Ειδικότερα, αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας αποφάσισε:

  Τον μόνιμο αποκλεισμό της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) από την χ/θ 85+000 έως την χ/θ 100+000 του Αυτοκινητοδρόμου «ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ», με βάση το εγκεκριμένο σχέδιο DAC 1403/25-10-2017 – ΜΙΔ20 : Αποκλεισμός Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, στα πλαίσια διενέργειας γεωλογικών ερευνών επί του Αυτοκινητοδρόμου «ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ» από το Πανεπιστήμιο Πατρών και εντός των ορίων του Έργου Παραχώρησης.
  Οι αποκλεισμοί θα ισχύουν από την Δευτέρα 01/10/2018 έως την Τετάρτη 03/10/2018, καθώς και από την Δευτέρα 08/10/2018 έως την Τετάρτη 10/10/2018.
  Οι εργασίες θα εκτελούνται από την Ανατολή μέχρι τη Δύση του ήλιου και η σήμανση αποκλεισμού θα αφαιρείται μετά το πέρας των εργασιών.

  Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα (ημέρες εκτέλεσης εργασιών), με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της παραχωρησιούχου εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και εργαζομένων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/οικ./502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩΔ.Ε. (Τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελουμένων οδικών έργων) και την εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου σύμφωνα με την ανωτέρω (5) σχετική.

  Πέραν των ανωτέρω με μέριμνα της παραχωρησιούχου «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» θα πρέπει να προηγηθεί έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με τον προσφορότερο τρόπο από τα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο, καθώς επίσης να παρέχεται συνεχής πληροφόρηση για τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας με τη χρήση πληροφοριακής σήμανσης, σταθερά ή κινητά VMS κ.λ.π., ώστε να εξασφαλίζονται οι απαιτήσεις ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της κυκλοφορίας.

  Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων χορήγησης της παρούσας απόφασης, αυτή θα ανακαλείται και σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας θα διακόπτονται οι εργασίες με εντολή του Διοικητή του Τ.Τ. Αγρινίου ή του Α.Τ. Αμφιλοχίας ή των νόμιμων αναπληρωτών τους.

  Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης.

  Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», πως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, κατά λόγο τοπικής αρμοδιότητας.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s