Το Όραμα Της Πρότυπης Αθλητικής Ζεύξης Αντιρρίου Με Ατρόμητο – Φαέθοντα Και Γέφυρα

Η παρουσίαση του κοινού σχεδιασμού των δύο αθλητικών συλλόγων του Αντιρρίου «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ» (Κατ. Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας) και «ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ» (Κατ. Α2-ΕΣΚΑ-Η) καθώς και του χορηγού τους (ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έγινε σε συνέντευξη Τύπου στη «Στέγη Πολίτη & Πελάτη» της Γέφυρας, στο Αντίρριο.

Ειδικότερα, αναπτύχθηκε η έννοια ενός πρότυπου φίλαθλου, «διαθλητικού» και κοινωνικού οράματος που υπό την ονομασία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΕΥΞΗ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ» ενώνει τις τρεις πλευρές και έχει στόχο την προκοπή του τόπου και των ανθρώπων του.

Την παρουσίαση συντόνισε ο κ. Γιάννης Φρέρης (διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.). ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι στόχος του εγχειρήματος είναι η δικαίωση όλων εκείνων που σχετίζονται με την ομάδα, από τους αθλητές και τους διοικούντες ως τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις ακαδημίες. Ακόμη δε πιο πέρα και από αυτούς, χάρη σε συνέργειες σαν αυτές στις οποίες επιδίδονται οι δύο αθλητικοί και οι άλλοι σύλλογοι του Αντιρρίου, η μικρή αιτωλοακαρνανική πόλη δικαιούται να ελπίζει και στη δική της ανάπτυξη, αφού αποτελεί αξιόλογο πόλο έλξης επισκεπτών και κόμβο μεταφορικών δικτύων.

athlitiki zeuksi 2 freris

Εκ μέρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ», ο πρόεδρος κ. Νίκος Κάκκος αναφέρθηκε στη σεζόν που ξεκίνησε, μιλώντας για ανταπόκριση στους στόχους που έχει βάλει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, ευχαριστώντας τον μεγάλο χορηγό που είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα.

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Σπύρος Πατογιάννης τόνισε: «Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αποτελεί για τον Ατρόμητο μοναδικό στήριγμα σε μια δύσκολη στιγμή. Χωρίς τον χορηγό της η ομάδα δεν θα υπήρχε ομάδα και θα είχε ακολουθήσει τον δρόμο ομάδων που έσβησαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και ελπίζουμε ότι τον Ιανουάριο θα είναι ισχυρότερη. Με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε δίπλα μας, έχουμε για στόχο τον πρωταθλητισμό, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά από την περιοχή».

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πανουργιάς δήλωσε «Είμαι για τρίτη συνεχόμενη περίοδο σε ομάδα με οργάνωση και ανθρώπους που φροντίζουν -από κοινού με τον χορηγό μας- για να μην μας λείπει τίποτα. Η παραγωγή νέων ποδοσφαιριστών είναι ο πλούτος και ο προσανατολισμός μας».

Ο εκ των υπευθύνων της ακαδημίας ποδοσφαίρου και αναπληρωτής αρχηγός του Ατρομήτου, Νίκος Ταμπάκης, πρόσθεσε:

«Γίνεται συστηματική δουλειά στις μικρές ηλικίες, χάρη στην υποστήριξη των γονέων που φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο».

athlikiti zeuksi 3

Σε δευτερολογία του σχετικά με τον προγραμματισμό αθλητικών δραστηριοτήτων σημαντικής εμβέλειας στο Αντίρριο, ο εκπρόσωπος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι η ογδοηκονταετηρίδα του Ατρομήτου θα σηματοδοτηθεί με την τέλεση φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, τον μήνα Οκτώβριο.

Για τον καλαθοσφαιρικό εκπρόσωπο του Αντιρρίου «ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ», ο Πρόεδρος και προπονητής Θάνος Ζάκκας τόνισε: «Το γεγονός ότι είμαστε οι δύο ιστορικές ομάδες της περιοχής μας επιφορτιζει με περισσότερες ευθύνες, διότι αποτελούμε τους συνεχιστές μιας ιστορικής διαδρομής που ξεκίνησε πριν από δεκαετίες. Ο Ατρόμητος κοντεύει έναν αιώνα από την ίδρυση του, ο δε Φαέθων πλησιάζει τα 40 χρόνια. Είναι ευτυχής συγκυρία ότι παλαίμαχοι αθλητές μας είναι σήμερα διοικητικοί παράγοντες, όπως ο γιός ιδρυτικού μας στελέχους, ο Θανάσης Πύργας, καθώς και το ότι αρχηγός αυτής Φαέθοντα είναι ο Γιώργος Κατσούδας, που επί 22 χρόνια εξακολουθεί να έχει κίνητρο να αγωνίζεται για την ομάδα του χωριού του. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ» και ο ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ προάγουν παιδεία και πολιτισμό., Χωρίς τη σύμπραξη με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε καμία μας προσπάθεια δεν θα είχε αποτέλεσμα. Χαιρετίζω από την μεριά μου την Αθλητική αυτή Ζεύξη που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα παιδιά και τους γονείς που είναι δίπλα τους. Ευχαριστώ τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε διότι, χάρη σε εκείνη, η ομάδα μας αγωνίζεται και ταξιδεύει 9 μήνες το χρόνο στα γήπεδα της Νοτιοδυτικής Ελλάδας με αξιοζήλευτη αγωνιστική παρουσία».

Από το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου ο Γιάννης Μυλωνόπουλος συμπλήρωσε:

«Φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι τόσο στο ανδρικό τμήμα, όσο και σε αυτό των κοριτσιών. Δίνουμε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει αισιόδοξους».

Ο ρέκορντμαν αγωνιστικών συμμετοχών και αρχηγός του «ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ» Γιώργος Κατσούδας τόνισε:

«Αυτή την ομάδα την έχω ζήσει από τα ανοικτά γήπεδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Είμαι χαρούμενος που έχει οργανωθεί και έχει ανέβει επίπεδο, μόνο χάρη στη συμπαράσταση της ΓΕΦΥΡΑ Α,Ε. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Τέλος, ο Γ. Κατσούδας και ο Ν. Ταμπάκης παρουσίασαν τις φανέλες που θα φορούν οι ομάδες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.


s o u r c e 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s